- 15 Eylül 2015
- 3.242
- 5.175
- 73
- Konu Sahibi ilkyaz_susuz
-
Çiçek bile değil bence bu saçma sapan bir şey gerçekten, kocam yıldönümü hediyesi diye alsa kafasına atarım hediye değil ki bu.Bu sacma cicekten herkeste var ya. Annemde 4 tane var koca koca evin her yerinde. Ama cocuklarin ulasamayacagi buyuklukte ki evde cocuk yok. Keske dikkat etseydiniz. Zehir hattini arayin o zaman..
Çiçek bile değil bence bu saçma sapan bir şey gerçekten, kocam yıldönümü hediyesi diye alsa kafasına atarım hediye değil ki bu.
Zehirli olduklarını bilmiyordum ama
Bir de doktor yok burada dedi, neresi merak ettim...Ay ben canli cicek alma diyorum esime. Evde cicek sevmiyorum cunku :))) Zehirliler evet maalesef..
Bir de doktor yok burada dedi, neresi merak ettim...
Köy de olsa birinin arabası vardır muhakkak. İnternet var en azından, yani bir dağ başı değildir herhalde. İnsan ambulansı arar, hastaneyi arar, eşi dostu arar araba ister şuraya konu açana kadar. Yani ne desem bilemedim. Bazı konular beni dehşete düşürüyor, insanlıktan çıkarıyor.Köy falan olsa gerek. Baska bi yer olamaz cunku..
Arastirip en son feslegenin zararli olmadigini ogrenip alabilmistim, evde en azindan bir yesillik olsun diye. Bir gun usten dondum koparip koparip yanina tukurmus, saksiyi devirmis, zaten asla rahat birakmiyorlar hic bulasma...Kediler kemirebilirBen seviyorum yeşilin, bitkinin her türlüsünü o yüzden fena gelmiyor bana ama alamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?