Oğlum düştü

kutsal_Su

Sahip Olmaya Değil Şahit Olmaya Geldik!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2015
758
757
103
36
Mrb arkadaşlar 1 yaşında oğlum oynarken çok hızlı hareket ediyor maalesef topunun peşinden koşarken düşmesin diye salonun köşesine çektiğimiz sehpaya çarpıp düştü. Kaşını çarptı sandım ilk başta ama burnunu sonradan fark ettim. Kılcal damar çatlaması olmuş. Baya kızarık tam burnunun üstü yaygın bi şekilde. :KK61:

Fotoğraf çekmeme izin vermediği için ancak bu kadar net çekebildim. Yükleyebilirsem bakarsınız..
Geçer mi.. ya da ne yapmalıyım geçmesi için?

Sanıyorum kılcal damar çatlağı geçmiyor.. Bi tecrübeniz veya fikriniz varsa yazın çok moralim bozuk :(

Kılal damar çatlağı olduğunu nerden anladınız?
Yakında sağlık ocağı falan varsa yarın götürün baksınlar hem içiniz rahat eder. Geçmiş olsun.

20170917_161253.webp

Doktora gostermeniz gerekmez mi? Biz nasil teshis koyup gecer veya gecmez diyebiliriz ki

Bende de oluşmuştu çünkü önceden tecrübeliyim yani bu konuda. Ama geçmedi bendeki. Oğlum daha çok küçük bir de tam burnunun üstünde... fotoğrafta çok net çıkmasa da damar çatlağı olduğu belli oluyor.

Simdi bu kilcal damar catlamasi mi? Nasil koyuyorsunuz bu teshisleri merak ediyorum. Dusmus carpmis ve kizarmis iste. Damar catlamasi da nerden cikti? Ve evet gecer,zamanla.
Dediğim gibi fotoğrafta net çıkmamış.çünkü izin vermedi çekmeme Ama çok bariz yakından bakınca...

Kılcal damar çatlaması benim de çarpma sonucu başıma gelen en büyük sorunum olduğu için herkesten iyi bilirim nasıl göründüğünü.

Ancak küçük çocuklarda olupta geçen böyle tecrübesi olan var mı onu soruyorum.

Bu çok basit bişey gibi görünüyo
Ama dediğinz gibiyse kendiliğinden geçmiyo o minik damarların görünümü
İçiniz rahat değilse dr a gösterin

Dediğim gibi fotoğrafta net çıkmamış.çünkü izin vermedi çekmeme Ama çok bariz yakından bakınca...

Kılcal damar çatlaması benim de çarpma sonucu başıma gelen en büyük sorunum olduğu için herkesten iyi bilirim nasıl göründüğünü.

Ancak küçük çocuklarda olupta geçen böyle tecrübesi olan var mı onu soruyorum.
E gecer herhalde, herkesin cocugu dusuyor orasi burasi ciziliyor morariyor ve geciyor. Hayatina o sekilde devam eden insan hic gormedim. Sizinki de gecer,belki biraz morarir ama gecer. Gecmis olsun

E gecer herhalde, herkesin cocugu dusuyor orasi burasi ciziliyor morariyor ve geciyor. Hayatina o sekilde devam eden insan hic gormedim. Sizinki de gecer,belki biraz morarir ama gecer. Gecmis olsun
Kılcal damar çatlaması kendiliğinden geçmiyor maalesef.. Teşekkür ederim. Umarım geçer. :(

Geçer annesi öyle çok kötü görünmüyor fotoğraftan.
Benimki de geçen sivri köşeye alnını vurdu, kanadı, tam geçti geçiyor derken aynı yeri tekrar vurdu, şimdi mor ;(
Böyle böyle büyüyorlar.. Geçicek inş..

Geçer annesi öyle çok kötü görünmüyor fotoğraftan.
Benimki de geçen sivri köşeye alnını vurdu, kanadı, tam geçti geçiyor derken aynı yeri tekrar vurdu, şimdi mor ;(
Böyle böyle büyüyorlar.. Geçicek inş..
İnşallah geçer :( geçmiş olsun size de ❤

İnşallah:KK43: ben yüzümdekini yıllardır geçiremediğimden çok korktum. Çok teşekkür ederim. ❤
Rica ederim.Dediğim gibi geçiyor belki sizin ki biraz daha farklı bir durumdur.
Bebeğinizin cildi çok taze sürekli hücreleri yeniliyor,büyüme aşamasında herşey düzeliyor.

Bi doktora götürseniz.
Yani burun kemigine falanda bişey olmuş olabilir,
Geçmiş olsun.

Back
X