- 28 Kasım 2010
- 42.550
- 141.341
- 798
Hazreti Google sağolsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hazreti Google sağolsun
Alakası yok. Fotoğraftan basit bir kızarıklık gibi göründüğünü herkesten önce dile getirdim. Yakından bakıldığında durum çok farklı. Aynı sorunu bizzat kendimde yaşadım. Ve farkındaysanız açıklamışım sonraki mesajlarımda. Emin olun sizin gibi google dan bakarak teşhis koymam.Hazreti Google sağolsun
Tamam çok teşekkür ederim.doktora götürün, gotürmeseniz de madecasol kullanin yaniktan baska izlere kadar her seyi geciriyor
Çok teşekkür ederim. Çevresindeki kızarıklık azaldı krem ve buz takvitesi ile ancak çatlayan kılcallar hala aynı kırmızılıktaBana geçici birşey gibi geldi.Çok şükür kafası gözü çarpmamış.Çok geçmiş olsun.
Haklısınız.Bi doktora götürseniz.
Yani burun kemigine falanda bişey olmuş olabilir,
Geçmiş olsun.
Teşekkürler. Şişme morarma vs. Olmadı ama yarın götüreceğimBi doktora götürseniz.
Yani burun kemigine falanda bişey olmuş olabilir,
Geçmiş olsun.
Alakası yok. Fotoğraftan basit bir kızarıklık gibi göründüğünü herkesten önce dile getirdim. Yakından bakıldığında durum çok farklı. Aynı sorunu bizzat kendimde yaşadım. Ve farkındaysanız açıklamışım sonraki mesajlarımda. Emin olun sizin gibi google dan bakarak teşhis koymam.
Kızarıklığı geçmesi için kantaron yağı sür geçer ama burnunda kırık catlak falan var mı diye bı doktora götür bence
Hah ne güzel söylediniz. Uzaktan uzağa demek ki atıp tutmamak lazım. O halde ilk bu durumu benim google dan bakarak teşhis koyduğumu söyleyerek kendi içinizde çelişiyorsunuz. Bu bir olsun. İkincisi de hemşire olan birisi benim endişemle dalga geçmek yerine. Endişemin yersiz olabileceğini bunun ardından bi sağlık kuruluşuna başvurmam gerektiğini yazarak beni olması gerekene yönlendirir mesleğinin gereğini yapardı. Hah siz beni hemşire olduğunuza inandıramazsınız. Mecbur da değilsiniz zaten. Umarım anlatabilmisimdir.Benim googlen bakıp teşhis koydugumu nasıl anladınız uzaktan uzağa :) bu bir ikincisi kendim zaten hemsireyim bilmem anlatabildim mi :)
Hah ne güzel söylediniz. Uzaktan uzağa demek ki atıp tutmamak lazım. O halde ilk bu durumu benim google dan bakarak teşhis koyduğumu söyleyerek kendi içinizde çelişiyorsunuz. Bu bir olsun. İkincisi de hemşire olan birisi benim endişemle dalga geçmek yerine. Endişemin yersiz olabileceğini bunun ardından bi sağlık kuruluşuna başvurmam gerektiğini yazarak beni olması gerekene yönlendirir mesleğinin gereğini yapardı. Hah siz beni hemşire olduğunuza inandıramazsınız. Mecbur da değilsiniz zaten. Umarım anlatabilmisimdir.
Nereden biliyorsunuz bilgimin olmadığını!? Neye göre kime göre yorum yapıyorsunuz! Ya da sadece yorum yapmış olmak için yazıyorsunuz.İstediğinize inanıp inanmak sizin elinizde ben kendimden eminim problem yok ,doktora gitmeniz gerektiğini kimsenin söylemesine gerek var mıydı ?endisenizle dalga da gecmedim ayrıca bu kadar hassas olmayın herhangi sağlık bilgisi olmadan o odur bu budur demek doğru mu ?
Nereden biliyorsunuz bilgimin olmadığını!? Neye göre kime göre yorum yapıyorsunuz! Ya da sadece yorum yapmış olmak için yazıyorsunuz.
Sizi ön yargılarınızla başbaşa bırakıyorum.
Bayan hemşiiire!!