Oğlum düştü

Benim oğlum kafayı da yardı, kaşınıda. Ufak bi carpmaya benziyor. Zamanla geçer. Bu arada neresi kılcal damar çatlaması anlamadım, sadece carpmanin etkisiyle ezilmiş

Bence gecer bu,fotografi gormeden once cok fena seyler canlandirdim kafamda da.. kizariklik bu annesi,olcak okadar. Siyrilcak gibi olmus,ama kanamamis.. gecer korkma, buz surseydin morarabilir de cunku..
Bugun de benim 9aylik kizim kafasinin arkasina dustu kut diye. Kanepeye tutunmus dizlerinin ustne kalkmaya calisrken birden brakti kendini..parkeye kuuut.. :(

bu kadar endişe edip neden doktora götürmediğinizi anlamadım.
kızarmış gibi geldi bana geçer merak etmeyin.

Ben küçükken ablam elimi bağ makasıyla kesmişti. Doktora gitmemiştik. Birde bisikletten uçmuştu kardeşim yine götürmemişti annem babam. Ay ne yürek varmış onlarda da vallahi ben olsam :skandal: sizde götürün rahat etsin içiniz.

Fotoğrafı babama gösterdim. kılcal damar çatlaması değil,öyle olsa burnun üzerinde ağ şeklinde damarlar mor olarak belli olurdu bu basit bir sıyrık dedi. fotoğrafta net çıkmadıysa bilemem. bence boşuna evham yapmayın,içiniz rahat etsin diye de doktora götürün.

Hazreti Google sağolsun
Alakası yok. Fotoğraftan basit bir kızarıklık gibi göründüğünü herkesten önce dile getirdim. Yakından bakıldığında durum çok farklı. Aynı sorunu bizzat kendimde yaşadım. Ve farkındaysanız açıklamışım sonraki mesajlarımda. Emin olun sizin gibi google dan bakarak teşhis koymam.

Bana geçici birşey gibi geldi.Çok şükür kafası gözü çarpmamış.Çok geçmiş olsun.
Çok teşekkür ederim. Çevresindeki kızarıklık azaldı krem ve buz takvitesi ile ancak çatlayan kılcallar hala aynı kırmızılıkta :KK43: umarım dağılır

Alakası yok. Fotoğraftan basit bir kızarıklık gibi göründüğünü herkesten önce dile getirdim. Yakından bakıldığında durum çok farklı. Aynı sorunu bizzat kendimde yaşadım. Ve farkındaysanız açıklamışım sonraki mesajlarımda. Emin olun sizin gibi google dan bakarak teşhis koymam.

Benim googlen bakıp teşhis koydugumu nasıl anladınız uzaktan uzağa :) bu bir ikincisi kendim zaten hemsireyim bilmem anlatabildim mi :)

Benim googlen bakıp teşhis koydugumu nasıl anladınız uzaktan uzağa :) bu bir ikincisi kendim zaten hemsireyim bilmem anlatabildim mi :)
Hah ne güzel söylediniz. Uzaktan uzağa demek ki atıp tutmamak lazım. O halde ilk bu durumu benim google dan bakarak teşhis koyduğumu söyleyerek kendi içinizde çelişiyorsunuz. Bu bir olsun. İkincisi de hemşire olan birisi benim endişemle dalga geçmek yerine. Endişemin yersiz olabileceğini bunun ardından bi sağlık kuruluşuna başvurmam gerektiğini yazarak beni olması gerekene yönlendirir mesleğinin gereğini yapardı. Hah siz beni hemşire olduğunuza inandıramazsınız. Mecbur da değilsiniz zaten. Umarım anlatabilmisimdir.

Teşekkür ederim yorumlarınıza arkadaşlar bugün gösterdik doktorumuza kırık çatlak vs. Yok doku zedelenmesi varmış. Hafif bi kılcal damar çatlaması varmış. Yani endişelerim yersiz değilmiş.

Krem verdi. Bakalım geçer inş.

Mune Mune konuyu kapatabilir mısın tşk ederim.

Hah ne güzel söylediniz. Uzaktan uzağa demek ki atıp tutmamak lazım. O halde ilk bu durumu benim google dan bakarak teşhis koyduğumu söyleyerek kendi içinizde çelişiyorsunuz. Bu bir olsun. İkincisi de hemşire olan birisi benim endişemle dalga geçmek yerine. Endişemin yersiz olabileceğini bunun ardından bi sağlık kuruluşuna başvurmam gerektiğini yazarak beni olması gerekene yönlendirir mesleğinin gereğini yapardı. Hah siz beni hemşire olduğunuza inandıramazsınız. Mecbur da değilsiniz zaten. Umarım anlatabilmisimdir.

İstediğinize inanıp inanmak sizin elinizde ben kendimden eminim problem yok ,doktora gitmeniz gerektiğini kimsenin söylemesine gerek var mıydı ?endisenizle dalga da gecmedim ayrıca bu kadar hassas olmayın herhangi sağlık bilgisi olmadan o odur bu budur demek doğru mu ?

Son düzenleme:
İstediğinize inanıp inanmak sizin elinizde ben kendimden eminim problem yok ,doktora gitmeniz gerektiğini kimsenin söylemesine gerek var mıydı ?endisenizle dalga da gecmedim ayrıca bu kadar hassas olmayın herhangi sağlık bilgisi olmadan o odur bu budur demek doğru mu ?
Nereden biliyorsunuz bilgimin olmadığını!? Neye göre kime göre yorum yapıyorsunuz! Ya da sadece yorum yapmış olmak için yazıyorsunuz.

Sizi ön yargılarınızla başbaşa bırakıyorum.
Bayan hemşiiire!!

Back
X