Oglum gozunu cizdi

Sevgi duru

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2017
5
1
1
42
Arkadaslar mrb 2 yasinda oglum sabah goz retinasini cizdi hic bekletmeden doktora gittik.sadece elinde kalem fenerle bakti cizik var gecer dedi.. iki damla 1 krem verdi.. uykusunda yapabildim damlalari babasida gelince krem surucez.. icim cok acio o kadar zorki annelik... sizinde basiniza geldimi neler yaptiniz...

Benim gözümün beyaz kısmı çizilmişti, çizilen yer kanamıştı; ama sonra o yer normale döndü. Retina gözün arka kısmında kalıyor diye hatırladığım için bir şey diyemeyeceğim, Allah yardımcınız olsun.

Cok tsk ederim amin...

benimde gozbebegim cizilmişti doktor damla ve krem verdi kontrole cagırdı gecmiş sukur sizede gecmiş olsun insallah

Allah şifa versin. 3, 4 günde geçer inşallah,geçiyor endişe etmeyin.

Kapalı mi tutuyorsunuz şimdi?

Allah şifa versin. 3, 4 günde geçer inşallah,geçiyor endişe etmeyin.

Kapalı mi tutuyorsunuz şimdi?
Hayir kapali deil uyuyor ve 1 saattir bende yaninda oyle uzandim. Cunku uykusunda bile gozunu ovaliyo engel olmaya calisiyorum insaalllah hemen gecer

Hayir kapali deil uyuyor ve 1 saattir bende yaninda oyle uzandim. Cunku uykusunda bile gozunu ovaliyo engel olmaya calisiyorum insaalllah hemen gecer

Çok geçmiş olsun.. Benim de olmuştu ve ağrım çoktu. Ilk günler fazlasıyla gözyaşım oluyordu.
Krem ve damladan sonra bitti. 3 , 4 güne bant açıldı ve iyileşme sürecine girdi.

Olumsuz bir durum yaşadım ancak bunu belirtmiyorum çünkü benim ki ileri derecede yırtıktı.

Cok gecmis olsun sizede... RABBİM dermansiz dert vermesin

Geçmiş olsun bu tip yaralanmalar cok sık oluyor damla ve kremle kisa zamanda iyilesme surecine girer yalniz ellemesine engel olmaya calisin . Kremi mumkunse uykudan once surun goz icine bir sure kapali kalmasinda fayda var. Rabbim sifa versin.

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/kredi-karti.1020164/page-2#post-52095573

bu mesajları yaz ve utanmadan, sıkılmadan gel konu aç. Biraz utma olur insanda bu kadar üyeye hakaret ettin yazık ....

Bende benim gözümu kızım çizdi benzerini yaşadım demeye gelmiştim ki kazen'in mesajını gördüm. Tabi konunuzu ve şok eden yorumlarınızı.Geri alıyorum.
Yok size cevap falan.

Bende diyorum bir yerde saglik konusu neden hemen 2. Uyelik diye ban yemis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…