- 8 Nisan 2015
- 130
- 67
- 18
- 36
- Konu Sahibi lilakelebek
-
alh alh ne utanıcaksın çocuk yaellemeye calisiyomus bakmaya calisiyomus deyince cok utandim
gerçekten eltin çok absürt davranmış ya küçücük çocuğa cinsel oragınını keşfetmeye çalışıyo o yaştaellemeye calisiyomus bakmaya calisiyomus deyince cok utandim
Ama eltim cocuk o mantigi ile anlatmadi bunlari.. O yuzden..alh alh ne utanıcaksın çocuk ya
çocuk çocuktur ama yaşı daha kaç eltine de aldırma belli amacıAma eltim cocuk o mantigi ile anlatmadi bunlari.. O yuzden..
Eltinizin inşallah tek çocuğu bahsettiginiz kizidir. Baska çocuğun daha hayatini mahvetmesi beni daha cok üzecek.Arkadaslar iyi aksamlar.. Bugun eltimden bazi seyler duydum. Kizi anlatmis.. Benim 6 yasinda ki oglum, onun 11 yasinda ki kizina sorular sormus.. Eltimin kizi oglumdan icin tuhaf tuhaf hareketler yapiyo demis annesine.. Oglumun 4 yasinda kiz kardesi var.. Onu bazen banyo yaptirirken falan goruyo kapiyi acinca.. Eltimin kizina sizin neden pipiniz yok? Bi bakiyim senin de yok mu? Kardesimin yok demis.. Poposuna dokunmaya falan calismis.. Bunlardan haberim yoktu.. O ortamda konu acilinca eltim kizina bir daha oyle bisey yaparsa sert bi dille kiz.. Babama soylerim senin de babana soylerim cok kizarlar de dedi.. Bana da okulda da baskalarina yaparsa dikkat et bak dedi.. Sonrada ogluma dondu saka yollu sapik mi olcan sen dedi? Ben ne diyecegimi bilemedim.. Bana boyle sorular sormadi hic.. Acikcasi eltim boyle anlayinca utandim ne diyecegimi bilemedim.. Ne demeli, nasil davranmali? Yardimci olur musunuz?
Kendisi de cok utaniyor benden bile.. Gormemi istemiyor.. Saklaniyor oyle degistiriyor ic camasirini falan.. Bi tek banyo yaptirirken bisey demiyor.. Onda da utaniyo zaten.. Ki bunlari yaptigina gore o bolgenin ayip oldugunu anlamistir diye dusunuyorum..iyi de oğlunuz 6 yaşında ve kız kardeşi var
kızların pipisi olmadığını neden şimdiye kadar öğrenmedi
benimki daha küçük ve hep bunu sorar ben de söylerim
okuldakiler dışında kız da yok çevremizde yani
hatta bazen bana da vururdu mesela pipin acıdı mı derdi ben de benim pipim yok ben kızım derdim
özel bölgeler ellenmez diye de hem biz hem de okulda anlatılıyor
çocuk merak etmiş; eğer bu konular hep tabu ise; birbirlerini görmüyor ise en yakın kuzeninin bulup sormuş
zira tv vs ile de uyarılıyorlar öpüşmek; ellemek vs normallleşiyor
eltin de kendince şaka yapmış; becerememiş, kapasitesi yetmemiş işte boş ver onu güzelce anlat sen oğluna
Uzerine gidip dikkatini cekmesinler kismini anlamadim.. Aciklarsaniz eger dikkate alacagim gercektenEltinizin inşallah tek çocuğu bahsettiginiz kizidir. Baska çocuğun daha hayatini mahvetmesi beni daha cok üzecek.
Ayrıca 6 yaşında ve kesfediyor oglunuz..
Anormal bir durum yok. ama dikkat edin üzerine gidip çocuğun dikkatini cekmesinler lütfen.
Tavsiyem oglunuza durumu izah etmeniz.kizlarin bunu var,erkeklerin sunu gibi.
Kendisi de cok utaniyor benden bile.. Gormemi istemiyor.. Saklaniyor oyle degistiriyor ic camasirini falan.. Bi tek banyo yaptirirken bisey demiyor.. Onda da utaniyo zaten.. Ki bunlari yaptigina gore o bolgenin ayip oldugunu anlamistir diye dusunuyorum..
Sordu baya uzun bi zaman once neden kardesimin ki oyle diye bende aciklama yapmistim kendimce o gunden beri hic konusu acilmadi bi daha sormadi..
O an sok oldum gercekten.. Oglum da duymadi.. Baska bi seyle ilgilendigi icin.. Dilim tutuldu resmenKeske "sapik olsa bile kizin icin endiselenecek bir durum yok" deseydin.. kucucuk cocuga soyledigi seye bak embesilin.. nasil bozmadiniz, o sadece 6 yasinda ve yasinin geregi sorular sormus..
ya canım ne üzülüyorsun sen alh alh çocuk bunlar ya daha tabi sorucak sorgulucakO an sok oldum gercekten.. Oglum da duymadi.. Baska bi seyle ilgilendigi icin.. Dilim tutuldu resmencok uzuldum sonradan niye bisey demedim diye.. Pisman oldum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?