- 8 Nisan 2015
- 130
- 67
- 18
- 37
- Konu Sahibi lilakelebek
-
Sapik mi olacaksin?Uzerine gidip dikkatini cekmesinler kismini anlamadim.. Aciklarsaniz eger dikkate alacagim gercekten
Direk azarlama yontemi ile cozmeye calisiyo.. Evet haklisiniz..Sapik mi olacaksin?
Ne yapacaksın pipinle? Bla bla
Kuzen anneye soylemis,oda size söylemiş. Saka yapmasina gerek yok.
Siz altini açarken kardesinin yanına gelmesine Izin verebilirsiniz.
Ayrica babana söylerim, babama söylerim kizar. Cok daha feci bence.
Kizim ilk gördüğünde kreste "biliyor musun erkeklerin ki sallanıyor "dedi bana "evet canim" ama itiraf edeyim gülmemek icin zor tuttum kendimi. Sonra bir kac kişiye daha sordu "kizlarinki yapisik,erkeklerinki sallaniyor " diye herkes gayet sakin evet dedi.
(Tabi ben bundan sonra , hepimizin vücudu kendimize ozel, izinsiz dokunmamaliyIz, izinsiz kimseyi opemeyiz... klasik anne konuşmasını yaptım. )
Oglunuzla konusun,ayni konuyu açtıklarında biz oğlumla konuştuk dersiniz.Direk azarlama yontemi ile cozmeye calisiyo.. Evet haklisiniz..
Tesekkur ederim., cok haklisiniz..çocuğun yaş dönemi açısından son derece olağan bir durumu bu kadar cahilce karşılayan eltinizin zihniyetindekiler yüzünden, cinselliği çok kötü birşey olarak gören kimlik bunalımlı insanlar, kadının gülüşünden tahrik olan sapıklar ve maalesef ilk gecesi kabusa dönen genç kadınlar yetişiyor
sakın kızmayın oğlunuza sakın! eltinizi susturun sen bana bırak deyin
oğlunuza çok basit yalın bir dille kadınlarla erkeklerin farklı olduklarını anlatın bunu sadece cinsel organlar değil dış görünüş ve toplumsal cinsiyet rolleri açısından da anlatın.
merakını tatmin edecek kadar açıklama yapın ama çok da fazla yapmayın iyice körüklenmesin, sürekli bu konudan bahsetmeye çalışırsa basit cümlelerinizi tekrar edip sonrasında dikkatini başka şeylere çekip meşgul edin.
bunlar benim ilk aklıma gelenler ama internette biraz araştırma yaparsanız çok iyi psikolog tavsiyeleri bulacağınızdan eminim.
canım benim babamın arkadaşı vardı yaşıttık filan çocuk beni öperdi yemek yerken ağzıma yemek yedirir öperdi falan filan babamda gülerdi kısaca çocuk bunlar dahaEltimin kizinin adi ayse olsun mesela.. Oglum surekli onunla oynamak, yemek yerken onun yanina oturmak falan iatedigin de eltim sen baska yere otur ondan biraz uzak dur dedi.. Kizi da evet ben mayinli bolgeyim dedi.. Bnde iste sebebini sorunca boyle dedi...
Arkadaslar iyi aksamlar.. Bugun eltimden bazi seyler duydum. Kizi anlatmis.. Benim 6 yasinda ki oglum, onun 11 yasinda ki kizina sorular sormus.. Eltimin kizi oglumdan icin tuhaf tuhaf hareketler yapiyo demis annesine.. Oglumun 4 yasinda kiz kardesi var.. Onu bazen banyo yaptirirken falan goruyo kapiyi acinca.. Eltimin kizina sizin neden pipiniz yok? Bi bakiyim senin de yok mu? Kardesimin yok demis.. Poposuna dokunmaya falan calismis.. Bunlardan haberim yoktu.. O ortamda konu acilinca eltim kizina bir daha oyle bisey yaparsa sert bi dille kiz.. Babama soylerim senin de babana soylerim cok kizarlar de dedi.. Bana da okulda da baskalarina yaparsa dikkat et bak dedi.. Sonrada ogluma dondu saka yollu sapik mi olcan sen dedi? Ben ne diyecegimi bilemedim.. Bana boyle sorular sormadi hic.. Acikcasi eltim boyle anlayinca utandim ne diyecegimi bilemedim.. Ne demeli, nasil davranmali? Yardimci olur musunuz?
Evet cocuk ama eltim bu davranisini Oyle cocukca gormuyor ki.. 3 tane kizi var...canım benim babamın arkadaşı vardı yaşıttık filan çocuk beni öperdi yemek yerken ağzıma yemek yedirir öperdi falan filan babamda gülerdi kısaca çocuk bunlar daha
Cok haklısınız. Cocukların onunde boyle bı seye gerek yoktu... Onun. 5 yasında kı kızı mahallede kendınden yasca cok buyuk bı kıza bagırarak 3 defa beynine s.cıyım dedi.. Ben bunu duydugum halde gıdıp annesine bahsetmedım bozulmasın diye...Eltiniz gerçekten sizi uyarmak isteseydi çeker bir köşeye anlatırdı
Hem sizi hem de küçücük çocuğu rencide etmiş herkesin içinde
Bu arada tam keşfetme zamanı ufaktan anlatın birseyleri
Çocuk o,sora sora ogrenicek
Çocuk 16 17 yaşına gelmiş tarihi konu hortladı hayırlı mübarek olsun .Sapikmisin O Nedemek Babana Söylerim Çok Yalnis Bunlar Çok Çok sinirlendim görünce
Sadece görünce yazdım tartışmıcamÇocuk 16 17 yaşına gelmiş tarihi konu hortladı hayırlı mübarek olsun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?