- Konu Sahibi Mahidevran85
-
Cnm benden sana tavsiye koltuğu denemeden alma, sevmeyebiliyo çocuklar, bende ikinci el bulamayınca mecbur sıfır aldım, römer almaya gittik oğlum oturmadı ayrıca yatış pozisyonunu da ben beğenmedim, oturur halinden hiç bi farkı yok ve alçak bi koltuk, çocuk boyu kısaysa hele mümkün değil etrafı göremez ve oturmak istemez, bu yüzden be safe izi comfort aldık, hem yüksek, hem yatışı fena değil en önemlisi oğlum oturdu, 8 saat yolda eziyet etmeden geldi mesela 😇😇😇😇😇
Ama tek kötü yanı terletiyo, gerçi terletmeyeni yok dediler bize 😔
O yüzden burdan bulsan bile git dene mağazada öyle al!
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
18 aylık kanz marka var,kırmızılı erkeğe de olur kıza da,ben oğlumda kullandım izmir pek soğuk olmadığı için bir kaç kez giyebildi,ilgilenirseniz resim çeker koyarım, iki bacak da fermuarlı komple açılıyor,dışarıdan görüntüsü mont ve eşofman altı gibi ama tek parça aslında,kapşonlu12 18 ay a uygun astronot tulum ve isofixli otokoltugu.
Erkek bebek icin. Kaliteli az kullanilmis ve bilinen marka olmasi tercihim.. olanlar resim eklerse sevinirm..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
18 aylık kanz marka var,kırmızılı erkeğe de olur kıza da,ben oğlumda kullandım izmir pek soğuk olmadığı için bir kaç kez giyebildi,ilgilenirseniz resim çeker koyarım, iki bacak da fermuarlı komple açılıyor,dışarıdan görüntüsü mont ve eşofman altı gibi ama tek parça aslında,kapşonlu
Oto koltuğu için ben de birşeyler yazmak isterim,ikinci el düşüneceksen ürünün son kullanma tarihi çok önemli,çünkü koltuğun yapımında kullanılan Allah korusun kaza anında çocuğu koruyacak köpük vs malzemelerin bir ömrü var,diğer arkadaşın yazdığı da önemli çocuğu oturtmadan da alma,belinde boşluk kalmaması önemli çocuğun rahatı sevmesi çok önemli,belki deneyip koltuğu beğenip o marka ve modelin ikinci elini araştırabilirsin ancak faturalı ve garantisi devam eden bir ürün tercih edersen güvenlik için iyi olur,şahsen elimde 0-13 kg var garantisi şubatta bitiyor,şubattan sonra kimseye satmaya kalkmam,yavrularımız çok kıymetli,Allah hepsini korusun ve anne babalarına bağışlasın..
Kirmizi dusunmuorum cnm ama cok saol yinede. Tavsiyelerizi goz onunde bulundurucam onemli bilgiler tesekkur ederm.
Rica ederim,
Ben yine de foto yükledim belki fikriniz değişir,inşallah istediklerinizi bulursunuz
Guselmis gercekten fiyatta eklersenz esime bi gostereyim ben aalmasam bile bi alicisi cikacaktir
Merhaba
Marks Spencer marka sıfır bir astronot tulumumuz var beyaz renk.ancak bir haftalığına şehir dışındayız haftaya almamış olursanız haberleşiriZ
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Marks & Spencer marka, beyaz, içi kırmızı unisex bir tulumumuz var, 12-18 ay için uyumlu. Kızımı Ankara soğuğunda hiç üşütmedik sayesinde, düşünürseniz 1 hafta sonra tatile çıkacağız, öncesinde netleştirebiliriz. 55Eki Görüntüle 1175892 tl düşünüyorum ben
Hala araniyooorrr
21,5 numara adidas ayakkabimiz vardi ilanlarimda, isine yararsa yazarsin :)
hangi sehirdesiniz? bir de oto koltugu ne kadar acil ve isofixli olmasi sart mionu da belirtirsen sevinirim.. cok kolay gelsin
Cnm soledgn ayakkabilar bunlarmi acaba
onlar satildi malesef, nikelar duruyor 21,5 numara olan..
Guselmis gercekten fiyatta eklersenz esime bi gostereyim ben almasam bile bi alicisi cikacaktir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?