- Konu Sahibi Mahidevran85
-
Eşinizle görüştünüz mü fikriniz nedir? Gerçekten kullanışlıdır ancak az kullandık çok heves etmiştim astronot tuluma ama izmrde çok soğuk olmuyor ki :) içi penyedir terletmez dışı da mont kumaşı,açık halinin de fotosunu ekliyorum ürün 18 ay 86
Eşinizle görüştünüz mü fikriniz nedir? Gerçekten kullanışlıdır ancak az kullandık çok heves etmiştim astronot tuluma ama izmrde çok soğuk olmuyor ki :) içi penyedir terletmez dışı da mont kumaşı,açık halinin de fotosunu ekliyorum ürün 18 ay 86
Afedersnz kisileri karstrmisim cevabimz olumsuz cnku tek renk bakiyoruz.ilginize cok tesekkur ederm.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hala araniyooorrr
Saolun ben adidas ariyorum yada canli renklerde nike pumada olablr. Adidaslar olsaydi yanina ekleyeceklerm olacakti. Neyse kismet cok tesekkur ederm ilginize..
Canım vipçocuk diye bi site indirim bölümünde alt üst takım paraşüt kumaşı gibi dışı 45 liraya sAtılıyodu sıfırı markası da andy wawa ydı galiba bi bK istersen
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cnm baktım şimdi pançoymuş markası hem 41 lira 😊
Saol cnm gordum smdi karar vericem insallah:)
Rica ederim cnm güle güle kullan şimdiden bizim oğlana göre kalmamış alamadım ben
Hadi ya üzüldüm 😔
Başka bulamadınmı
Bide tulum gibi olan vardı bitane lacivert, o da fena değildi ama bu ayrı ayrı çok güzeldi gerçekten, fiyatı çok da uygundu 😔
Kimsede yok muu(
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
9 aylik Oglum icin aradiklarim
Markali astronot veya mont 12 18 aylik olucak
Isofixli oto koltugu
Mama sandalyesi oyuncagi
Muzikli isikli oyuncaklar
Egitici oyuncaklar
Temiz kullanilmis veya sifir 9 12 aylik zibinlar
Temiz veya sifir 1 yas icin coraplar
9 12 aylik uzun kollu ustler
Esofman takimi
Uygun fiyat lutfen. Kar etmeye calismak yerine, ederini ve siz olsanz ayni urune n kdar verrdinz dusuncesyle
Elinzde bna uyabilecegini dusundugunz ne varsa resimli olarak gondern. Smdiden ilgilenen herkese tesekkurler. Takas dusunenler konularimada bakablir. Aradklarini sorabilir. Sevgiyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?