- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi obiviyante
-
Sanırım bır dergının boyle bısı vardıO kutular bildigimiz saklama kabi icindekileri siz secip koyuyorsunuz. Okul onceai egitimde uygulanan bi yontemdir o. Cocugun gelisimine ve ilgi alanina gore boya oyun hamuru gibi seyleri alip siz koyuyosunuz oluyo size etkinlik kutusu
Çok teşekkür ederim. Acaba kitap mı okusam bende? Mesela bir aktivite yaparken fonda yabancı dil mi olsa? Çok ilginç ya, çocukların beyni o kadar farklı ki. Oğlum konuşamıyor henüz ama lambayı kapa dediğimde gidip kapatıp geliyor. Anlıyor işte.
Benim kızımda 1 yaşında
Bende pek bilmiyorum işin açığı
Ama bakıyorum her oyuncakla 'yeni' olduğu zamanlar ilgileniyor sonra pek yüzüne bakmıyor
Aynı şekilde tüketim çılgınlığına karşıyım çok oyuncak almıyorum
Ama abidik gubidik şeyler yapan bi tipim zaten, bunu kızımla da yapıyorum
Geçen bi kutunun dibini kestim irili ufaklı yuvarlaklar
Bu ara toplara çok ilgisi var, o kutunun kesmiş olduğum yerlerine atmayı öğrettim
Oynamaya bayılıyor ki ben sevmem ama kızım seviyo diye açıyorum bi müzik hobaaa oynuyoruz
Tv ya da oyuncağa bağlı olmasın, benle babasıyla oynasın diyorum
Bi de kitaba alıştırıyorum, arada bir yırtsa da aşina olması iyidir
Öyle işte
reklama girmeyecekse isim vere bilirim pokolina ve barbados isimleri onların :)Sanırım bır dergının boyle bısı vardı
adını hatırlamıyorum yıllık uyelık olusturuluyor ve her ay yasına ayına uygun etkınlık kutusunu ve materyallerı kargoyla gonderıyorlardı.
Bız sadece meraklı mınık takıpcısıyız :) 6 yasına gırecek dana oldu galıba
Kutudan bol ve uygun ne varharika bir fikir o irili ufaklı yuvarlakları ve topları renklendirip her topu kendi renginde delikten attırsanız. hatta delikletir altına birer şefaf poşet bağlayıp doğru ve yanlışı da göstere bilirsiniz.
beğendim bu fikri
bir aktivite yaparken arkada ses olması konsatresini dağıtır diye düşünüyorum zaten nekadar süre kendini vere bilir ki çok çabuk dikkatleri dağılacaktır çünkü algıları çok açık, yabancı bir dilde birşeyler dinletecekseniz bunu kendi bayına bir faaliyet olarak yapın derim ben.Çok teşekkür ederim. Acaba kitap mı okusam bende? Mesela bir aktivite yaparken fonda yabancı dil mi olsa? Çok ilginç ya, çocukların beyni o kadar farklı ki. Oğlum konuşamıyor henüz ama lambayı kapa dediğimde gidip kapatıp geliyor. Anlıyor işte.
sizin bahsettiğiniz o şeffaf kutular mı? milyoncilarda bile var asıl işlev kutu değil içine koyacaklarınız benceHmm, o zaman bende başlasam iyi olacak. Birde Süper Dadı programında etkinlik kutuları var ya, onlar çok hoşuma gidiyor. Bende almak istiyorum oğluma. İnternette varmı dır ki acaba? Bir bakayım...
cümle kuruyor mu?Benim oğlum da 18 aylık çok fazla konuşmuyor birkaç kelime söylüyor sadecetüm yorumları okudum ve takipte yim kızlar. ..
cümle kuruyor mu?
Anlasilmayan bir sürü kelime sıralıyor.. Ama net anne gel gibi cümleler kuruyor malesef. Kelime olarak baba, dede, mama, emme diyor . Anne yi bile söylemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?