Oğlum ile Baş Başa Tatil

Denizatı otel var izmirde, çocuk dostu otel olarak biliniyor, giden arkadaşlarım çok övmüştü, ben maalesef para ayarlayıp gidemedim. Bir araştırın isterseniz.

Azminizi takdir ettim, inşallah güzel bir tatil geçirirsiniz

Eşimle bütçelerimiz bağımsız ev için ikimizde hesapsız gerekeni karşılarız. Yani eşim elektrik faturasını ödemese de bu para birikecekti.
6000'e arttırdım ve içime sinen bir yer buldum.
Yorum için teşekkürler

Madem paraniz hazirdi keşke erken rezervasyondan yararlansaydiniz.Şu an icin bilmiyorum ama 1 ay önce rezervasyon yaptirdim Antalya asteria kremlin palas dan 2 yetiskin 1 cocuk 5 gece 6 gun 8000 tuttu muhtemelen fiyatlar degismistir

Madem paraniz hazirdi keşke erken rezervasyondan yararlansaydiniz.Şu an icin bilmiyorum ama 1 ay önce rezervasyon yaptirdim Antalya asteria kremlin palas dan 2 yetiskin 1 cocuk 5 gece 6 gun 8000 tuttu muhtemelen fiyatlar degismistir
Pandemi nedeniyle belli bir tatil zamanımız yoktu. Kararlar ülkemizde ani alınıyor. Tatil de böyle oldu

Nereyi buldunuz merak ettim

Oğlum denizi havuzu çok sever uzun süre vakit geçirebilir ama elbette kolay olmayacaktır. Zaman zaman zorlayabilirim sorun değil
Siz bilirsiniz
Tamamen tek başınıza oğlunuzu eğlendirmek avutmak oynatmakmbakımınınyemeğüni yapmakla geçecek gibime geliyo , havuza denize giderken götürülecek eşyalar Bİle şuan gözümde büyüdü ... yemeğe giderken ... duş ... doyasıya denize girip kafa rahatlatmak İçin bir yüzüp çıkmak bile mümkün değil çocuğu kime bırakacaksınız vs vs çok zor tek başına çocukla çok ....
Bu da evinizdekinden daha yorucu olacak gibime de geliyor
Yine de inş aklınızdaki gibi geçer diyelim ama hakikat net

Ben sizi tek göndermemeye kararlıyım pişman olmayın diye
Eşinzle çocuğa tamamen bakma anlaşması yaparak götürmeye ne dersiniz ? Siz sadece istediğinizde alın çocuğu? Çocuk bakıcısı olarak gelmek istiyorsan gel deseniz

Arkadaşım bu sene bodrum marla club tam pansiyon yaptı, dört gece 5 bin civarıymış. Her şey dahil değil de bu tam pansiyon bulabilirsiniz

Turgutreisten yeni geldim.
Bu üçü dışında açık pek bir yer yok zaten.
Üçü de olur.
Yelken Mandalinci de olabilir ama bu üçlüden kalite düşük.
Çocuk için de en iyisi la Blanche.

Turgutreisten yeni geldim.
Bu üçü dışında açık pek bir yer yok zaten.
Üçü de olur.
Yelken Mandalinci de olabilir ama bu üçlüden kalite düşük.
Çocuk için de en iyisi la Blanche.
Veralar vardı iki tane kapanmış mı onlar? Vera verde güzeldi. Sonradan aklıma geldi ama konu sahibi ayarladım demiş diye yazmadım. La blanche bence de en iyisi.

of bazen ruh eşim olduğunu düşünüyorum dfkgdf

benim bu sene niyetim kaz dağları idi. ida house var orada, hem yarım pansiyon hem de plajı ayrı vs. o bölgenin denizini de çok seviyorum.
lakin ve lakin müsilaj önüme duvar gibi çıktı. kuzey ege sıkıntı. gökçeada da bile görülmüş.
bodrumdur, marmaristir, göcektir oralara inersek ancak rahat rahat denize gireriz.
gönül bir bodrum edition, bir d-resort göcek dese de tabi oraların parasını kazanmak aylar sürdüğü için totişlerimiz yemiyor :)
KudrAlobar pandemide özellikle kırmızı çizgim temizlik. önerilerin sağlıyorsa hijyeni gerisini çözeriz bence :)

Biz bu sene de otele gitmeyi düşünmüyoruz sanırım. Belki ağustos sonu eylül gibi aşılarımız iyice korumaya başladıktan sonra düşünürüz. O yüzden hiç bakmıyorum valla. Bi fiyat baktım oha nebçim olmuş dedim kapattım Hijyen falan iyidir ama heralde ya, sonuçta kendi işlerini tehlikeye atmazlar diye umuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…