oğlum keloğlan oldu :)

tugbayberk

Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2013
72
2
6
Manisa
merhaba arkadşlar. çok tatlı oldu ama çok üzüldük eşimle beraber çok kötü bir berbere denk geldik saçları çok orantısız uzadı çok da dökülüodu hadi üstlerden aldıralım dedik ama berberin gazabına uğradık 6 ayına girmek üzere ilk traşı daha yavrumun. ne zaman uzar acaba inşallah yanlış bişeyde yapmamışızdır çok uzundu saçları.. çabuk uzasıınnn :(bizim gibi kestirip de uzatan varmı ne kadar zaman da uzadı?

merhaba arkadşlar. çok tatlı oldu ama çok üzüldük eşimle beraber çok kötü bir berbere denk geldik saçları çok orantısız uzadı çok da dökülüodu hadi üstlerden aldıralım dedik ama berberin gazabına uğradık 6 ayına girmek üzere ilk traşı daha yavrumun. ne zaman uzar acaba inşallah yanlış bişeyde yapmamışızdır çok uzundu saçları.. çabuk uzasıınnn :(bizim gibi kestirip de uzatan varmı ne kadar zaman da uzadı?

çim adam gibi saçları olan oğluşumun saçlarını anneannesi ve dedesinden oluşan çete, el makinasıyla sıfıra vurdurmuştu :52: yani bildiğiniz KABAK :53: 2 ay içinde 3-4 cm uzadı, çok da güzel oldu. demem o ki, hiiiiç dert etmeyiniz. kökü oğlunuzda olduğu sürece saçları uzar :16:

oğlum 16 aylık,saçlarına kıyamıyorum,kendimiz enseyi ve önleri iyi kötü düzeltip idare ediyoruz,ben de berberde durmaz da kesemezse berber sıfıra vurur diye korkumdan götüremedim daha,bana da 3 numarayta vurdur gürleşir diyolar ama dedim ya kıyamıyorum :)

bebeğim 5.5 aylık doğduğunda 7. gün peygamber sünneti icabı sıfıra vurdurmuştum ve 4-4.5 aylıkken o saç 2-3 cm kadar uzamıştı şimdi tekrar vurdurdum ve bir ayda yine yarım cm kadar uzadı dert etmeyin uzayacaktır kökü onda nasılsa ayrıca kabak olarak çok şirinler:16:

ben de tosunumun saçlarını kestireyim diyorum ama berberin azizliğine uğramaktan korkuyorum. çok uzadı saçları ikiz kız kardeşinin saçlarından uzun valla gözlerinin önüne dökülüyor görmesini etkilemesinden korkuyorum bir de bıngıldağa bir zararı oluyor mu ?

Son düzenleme:
Back
X