Oğlum olacakmış :/

Erkek / Kız ayrımından hiç haz etmem, erkek bebek olunca ekstra şeyler yapılmasını çok itici bulurum ama sizin kayınvalideyi geri püskürtmenin tek yolu, haklısın anne oğlum olacak, bu bebeğin ihtiyaç listesi, bu da Doğumda bana takmanız gereken takıların listesi diye 2 liste tutuşturun eline, daha bebeğin B'si çıkmaz ağzından

Tövbe tövbe ya :) illa ki çıkacak o diş de,o istediği zaman da çıkmaz yani :)) ısmarlıyor sanki. Kv demin kendi kızının çocuğu 2 aylıkken ben konuşturdum dediğini biliyorum :) o kadar değişik bir insan :))

Çok harika bir fikir gerçekten:))) bunu mutlaka yapmalıyım :))

Bence bunları değil gelecek günleri düşünün hamilesiniz hayal falan kırun bebeginizle takılmayın bu laflara

Zaten en çok keyif aldığım şey bu :)
Ya son bir haftadır gidip geldiğim için beynime yerleşti:) bugün de gittik işte ablası gidecek diye. Mecbur böyle şeylere maruz kalıyorum ve ister istemez uzattığı için sinirleniyorum. Yoksa normalde onu kafama takan bir insan değilim kolay kolay sadece bu hamilelik döneminde çıkardığı abuk subuk laflar beni geriyor. O kadar saçma şeyler çıkıyor ki ağzından insan gerçekten huyunu bildiği için de inadından sıkılmaya başlıyor. Ve sinir de engellenemiyor haliyle :)

Çok harika bir fikir gerçekten:))) bunu mutlaka yapmalıyım :))
Bence de yapın, oğlun olacak diyen ve bunda ısrar eden biri, erkek bebek sevdalısıdır, e madem o kadar sevdalı, hamama girip terlesin, yapın 2 liste, bebek listesine oğlana ayrı takılacak künye münye birşeyler de ilave edin, size 4 tane 3'lü burma, bir Reşat, bir beşi bir yerde, isteyin istediğiniz kadar, eeee kayınvalideye veliaht doğuruyorsunuz, sinirlenmek yerine veliaht doğuruyormuş gibi davranın bakın görün nasıl kaçacak, ay oğluma birşey olur, ay uzanamam, ay oğlumun canı şunu çekti, ay oğlum kıpırdadı kasıldı beni üzmeyin deyin, yapın bunları hahahahahahaa

Benim kv de de aynen senin dedigin gibiydi. Ben bi gun kavga etmeden gayet guleryuzle sakaya vurarak "anne allah hayirlisini versin ama kiz olsa hic sevmeyeceksin kabul etmeyeceksin herhalde dedim. Yooo hic olur mu oyle sey ikisi de ayni dedi. Ben de ama kizim olursa bu yaptigini hep soylucem ona babaannen senin kiz olmani hic kabullenemedi hep erkek olacak dedi durdu diyecegim" dedim. O gunden sonra tisss hic ses cikmadi ve hatta benim oglum oldu ))

:)))) ahahahhaahha evet haklısınız ben gerildiğimde yaratıcılığım yok oluyor :))) kesinlikle boş zamanımda ben bi liste yapiym de bidaha ki gittiğimde önüne koyayım :)))) çok teşekkürler

Ya zaten kendisinin torunları var hem kız hem erkek. Çok da seven ilgilenen bir anneanne değil:) hatta kızları da şikayetçi çok soğuk duruyosun torununu sevmiyosun diye. Babaanne sevdası tuttu yada beni sinirlendirmek için de yapıyor diye düşünüyorum.

:)))) ahahahhaahha evet haklısınız ben gerildiğimde yaratıcılığım yok oluyor :))) kesinlikle boş zamanımda ben bi liste yapiym de bidaha ki gittiğimde önüne koyayım :)))) çok teşekkürler
Bu ne böyle derse eeee babaannesi erkek torunda adettir dersin, oğluşum istiyor ben değil deyip karnınızı seversiniz, kocan alsın derse de aaa babaanne kocama ayrı liste yapıyorum, ele güne ayıp olmaz mı babaannesi ne taktı diye soracaklar oğlan toruna bir çeyrek takıp çekilmeyi düşünmüyorsun herhalde dersiniz

0glundan ilk torunsa ondandir.

Mutlaka bişey diyecek :) ama o kadar istekli sonuçta tabi ki gelsin burmalar :))))

Mutlaka bişey diyecek :) ama o kadar istekli sonuçta tabi ki gelsin burmalar :))))
Uzatın ayaklarınızı, canınızın her çektiğini kayınvalideden isteyin, oğluşuuuummmm babaanne şimdi sana pilav yapacakmış, babaanne sana tatlı getirecekmiş, hadi babaannesi oğlum meyve istedi deyin, böylesi bundan anlar, siz anne 3 aylık hamileyim, anne erkek değil deyince anlamıyor, inatlaşıyor, sizde sinirlendiğinizle kalıyorsunuz, gebeliği avantaja çevirin kayınvalide bezecektir

Bezer valla böyle yaparsam
Ay gelsin meyveler,salatalar,yemekler kahveler fikirlerinizin hepsini uyguliycam kesinlikle :))

takil o zaman canim biz napalim.

Bezer valla böyle yaparsam
Ay gelsin meyveler,salatalar,yemekler kahveler fikirlerinizin hepsini uyguliycam kesinlikle :))
Bakın düşüncesi bile keyfinizi yerine getirdi, siz hamile halinizle ne strese gireceksiniz ki, sizden erkek bebek beklentisi olan düşünsün, olumsuz birşey derse hiç tartışmayın zaten sizin hormonlar karışıktır şimdi, en ufak birşeye ağlama krizleri olur, ağlayın beni çok üzdün anne, eşinizin adını verip x duysa ne kadar kırılır, ben oğlan doğuracağım, heveslerimi kursağımda bırakıyorsunuz deyin
Böyle kayınvalidelere böyle taktik, Allah hayırlı evlat nasip etsin, sağlıklı olsun diyeceğine oğlan oğlan diyorsa çeksin ceremesini, ayrıca böyle bir kayınvalide doğum sonrası da herşeye karışacaktır, böyle yaparak şimdiden lohusalığınızı garanti altına almış olursunuz.

Sağlıklı bir gebelik dilerim

Son düzenleme:

Valla içimden inşallah kızın olur demek geçti. Hayırlı,sağlıklı evladın olsun :)

Cinsiyetini öğrenme.
Merak etsin dursun.
Eşine öğrenmek istemiyorum de.
Sen çok merak edersen başka bir gün doktora gider baktırırsın :)

Hayatin her aninda illaki bir baski var. Once cocuk yap derler, sonra erkek olsun mesaji verirler vs. vs. bitmiyor..

Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim gerçekten keyfimi yerine getirdiniz :) dediğiniz gibi böyşe keyfini çıkartıcam ben sinirleneceğime o sinirlensin :))

Hayırlısı olsun.. oğlan diye diye kız diye diretiyorum bende artık :) Rabbim tabi ki hayırlısını versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…