Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk çocuğunun kız olması, kadının bereketindendir.) [İbni Asakir] kızınız olduğu için çok şanslısınız ama insan elma da ister armut da bu çok normal.bende ikizlerim olsun istiyorum mesela biri kız biri erkek inşaallah keşke olsaÖyle valla hep dua ediyorum. Bugün de Mevlid Kandili Rabbim hayırlısıyla bana ve tüm isteyenlere nasip etsin. Acaba bu kadar çok isteyerek günaha giriyor muyum?
İlk çocuğunun kız olması, kadının bereketindendir.) [İbni Asakir] kızınız olduğu için çok şanslısınız ama insan elma da ister armut da bu çok normal.bende ikizlerim olsun istiyorum mesela biri kız biri erkek inşaallah keşke olsa
Bir kimse hamile olan hanımının karnı üzerine elini koyup da Muhammed ismi verilmek şartıyla bu duayı okursa, o anne karnındaki nutfe Allahü Teala’nın izniyle erkek olabilir.Dua şudur:
“Bismillahi’l ehad. Allahi’s-Samedi’llezi lem yelid ve lem yuled. Allahümme inni semmeytü ma fi’l-batni Muhammeden bismi Muhammedin Sallallahü aleyhi ve sellem”
Anlamı: “Bir olan, hiçbirşeye ve kimseye ihtiyacı olmayan, doğmamış ve doğurmamış olan Allah’ın adıyla. Allah’ım! Bu karında olana Muhammed (Sallallahü aleyhi ve sellem)’in ismi sebebiyle Muhammed ismini verdim.
Ayrica bu ne ya derken?uslubunuzu hiç begenmedim herkes kendi işine baksınbu ne ya....insanları yanlış yönlendirmeyin..![]()
Benim mesajimdan alıntı yapmışsın herhalde bana dokunacak bu sizi hiç ilgilendirmez herşey inanç meselesidir siz soylenilen isimin ağırlığını anlayamamissiniz yapıp yapmamak yardımcı olmak istediğim sahisa bağlıdır cubbeli ahmet hocadan bizzat duydugum bi dua bu herkes inancına göre yaşarnerde görülmüş elle dokunupta dua edince erkek oluyormuşta..shirbazmısınız..öyle olsa herkes anne karnında dua ile elle dokunarak cinsiyet değiştirir..buradaki masum insanların guruyla oynamayın..bu yönde yanlış yönlerdirmeyin..yukardaki yanlış üye..kendi işinize bakın..bana cevap vermek zorunda değilsin..sanamı dokundu..
Ayrica duanin sonunda Allahın izniyle erkek olabilir yazıyor birşeyleri tam olarak okumadan kanıya varmayin biz kimsenin gururuyla oynamıyoruz içtenlikle yapılan hiçbir dua geri cevrilmez bunu anlatmaya çalışıyoruz beni polemiklere karıştırmayın hayırlı aksamlarnerde görülmüş elle dokunupta dua edince erkek oluyormuşta..shirbazmısınız..öyle olsa herkes anne karnında dua ile elle dokunarak cinsiyet değiştirir..buradaki masum insanların guruyla oynamayın..bu yönde yanlış yönlerdirmeyin..yukardaki yanlış üye..kendi işinize bakın..bana cevap vermek zorunda değilsin..sanamı dokundu..
Merak ediyorum tekrar bebeginiz oldu mu