Oğlum sen üzülme ben neler duydum...

Bunlar hatta daha fazlası geldi başıma bi de görümce var ikiyle çarpmak gerek o yüzden seni çok iyi anlıyorum

Teşekkür ederim beni anladığınız için insan bazen sorun çıkmasın diye istemediği şeyleri gerçekten yapıyormuş biri anlatsa inanmazdım

Sinir krizi geçirmek çok kötü tekrar yaşamak istemem umarım siz de yaşamassınız

Terapi alin.
Psikolojik olarak bunları hafızadan atarsanız anca düzelirsiniz.

Başka çaresi yok.
Çare mesafe, sevgi, umursamamak falan değil.
Çare psikolog.
Sorun beynimde zaten emzirmemenin travmasını atlatamadım şu an ilaç kullanıyorum

Anlatsana:) bakalim ben de sukredecek miyim:)

Sinir krizi geçirmek çok kötü tekrar yaşamak istemem umarım siz de yaşamassınız
Anlamadınız beni. Belirtmek için yanına ünlem koydum aslında ama neyse. Demek istediğim içinizde sizi sıkan duyguları sinir krizi adı altında patlatın gitsin. Bilinçli yapın sessiz kalmayın ezilmeyin. İçinize atmayın. Anlatabildim mi:)

Son düzenleme:
Anlatsana:) bakalim ben de sukredecek miyim:)
ayyy dedıkodullaa dedıkodullaa
hangısını anlatım meselaaa
esım annesıne
esıme nıye haksızlık edıyorsun sana naptı bu kız dedıgınde kayınvalıdem esıme sen bu soruyu soracak kapasıteye sahıp degılsın sana bunu o kız sordurmustur demıstı

sonraa yıne esımı ıs yerınden yangın varmıs gıbı cagırıp benım hakkında doldurusa getırmek ıcın konusmus
bu gelın sureklı gulumsuyor salak mı ne demıstı yanı guleryuzlu olmam bıle kabahat oldu

sonraa
dogum yaptıgımda bıtek hastaneye geldı sonrasındada sadece 3 kere geldı 6 aylık kızım yaklasık 4 bucuk aydır gormuyor sebebıde dıger torunl ılgılenıyormus dıger torun ılk okula gıdıyor

sonraa
tasıkdık bız ev sahıbımızın ısguzarlıgı yuzunden en yakın ve en ıyı nerden bulduysak ordan
tasındık dıye bana küsmüş oglunu kacırıyormusum dogumyaptıgımın 8. gunu ılk ve son kez yemek yaptı gelmıs bana gecen ay sana degmezmıs nankormussun sana yemek yaptım ben dedı

sonraa
anneme bırsuru yalan soyledı annemde neden yalan soyledınız deyınce vay efendım annem ona nasıl hesap sorarmıs soyledıgı yalanda su daha dogrusu ıftıra
kayınpederımın evlı bı kadınla ılıskısı varmıs hatta cocugu varmıs halbukı oyle bırsey yokmus

sonra....
herseye ragmen esımın annesı dıye ha benım annem ha esımın annesı fark etmez dedım o evını gıttım gelin evı gıbı sıfırladım ve bana ayyyy x kızımda cook yoruluyor yaaa dedı (eltım dıger gelın ) ona gıttı sarıldı

sonraa
kaynımla eltım bosanmıslar bız evlendıkden 1 hafta sonra yenıden evlendıler kızcagınızın namusuna kadar laf soyleyen kayınvalıdem sımdı onla ıyı benı uzaklastırdı aramızı actı kımbılır neler soyledı 3 oglu var yanı esımın 3 erkek kardesı hepsını bırbırıne dusurdu

sonraa...
bayramda kayınpederımle konustuk kayınvalıdem ıcın sunu dedı
ben senınle param yok dıye bırlıkteyım demıs kayınbabama bu kadın saglıklı degıl allah benım belamı vermıs dedı gerısını sen dusun

sonraa...
kayınvalıdem bıze dugun yemeklı dedı ona gore davet ettık konukları dugun yemeksız
verdıgı sozlerın hıc bırı tutulmadı
akraba toplantılarında bu gelının pek bı ıyı sanslısın dedıler dıye benle küstü

sonra...
ben kendısıne hedıye almıstım esıme getırmesın vermesın bırsey demıs yınede ıcıme sınmedı benı gormek ıstemıyorsa yınede gonderım dedım gonderdım
ben kimmısım ben neymısım ne hadsızmısım ben

ayy baska varmıydı bı dusunıımm haaa evet var
dedem vefat ettı cenazesıne geldı asagı apartman kapısına ındım karsıladım sarıldım hosgeldın anne ıyıkı geldın senı gordugume sevındım dedım (esımde yanımda ama unutmus sanırım ) esıme dıyorkı cenazelerıne kadar gıttım benı gormemezlıkten geldı bı merhaba bıle demedı yabancı gıbı durdum kapıda
yanı allahtan esım sahıt

sonraa... esımı arayıp arayıp sen ne karaktersızsın hanım köylu oldun sen ben senı boyle bılmezdım dıyor.. ben el mısım ogluyla ıstedıgı dedıkoduyu yapabılırmıs benım hakkımda esım ona uymuyor dıye karaktersız dıyor kendı ogluna

sımdılık aklıma gelenler bunlar
bu hanım benı cok severek cok ısteyerek cok mutlu bı sekılde ogluyla evlendırdı 2 yıllık evlıyız

haa bıde daha aılem oturdukları evı gormedı bı kere bıle davet etmedıler bı kere bıle bayram dolayısıyla aılemı aramadılar hep aılem arar ılk kez bu bayram aramıcaksınız dedım aramadı aılem onları

kayınvalidenize...

Aradaki olayları yazmadığım için kopuk gelmesi çok normal.
Bu gün bir üyenin bir yorumu vardı kv oğlu evlenmenince mutasyona uğruyor diye aynen doğru
Gelin de uğruyor kaynana da karşılıklı bir samimiyetsizlik oluyor o dönemde.
Yok kopuk gelmedi genelde gözlemlediğim şey bu zaten. Sizde de aynısı olmuş.

Allahim seninki tam filmlik:))) ama yine de sukredemedim:) son kv konuma bak bi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…