- 24 Ocak 2016
- 4.213
- 8.417
- 108
- Konu Sahibi Xeroderma_pig
-
Sizce? Klasik anneci erkek tavrı sözde haklıyım ama eyleme gelince sıfırEsin ne diyor peki bu durumlara? ?
Sizce? Klasik anneci erkek tavrı sözde haklıyım ama eyleme gelince sıfır
Bunlar hatta daha fazlası geldi başıma bi de görümce var ikiyle çarpmak gerek o yüzden seni çok iyi anlıyorumDoğum yaptınız mı bilmiyorum. Yapanlar bilir lohusalık çok farklı hele benim gibi psikolojik sıkıntıya düştüyseniz..
Daha hastanede bebeğimi besleyemiyorum diye ağlamaya başladıysanız. Söylenen her söz batar.
Teşekkür ederim beni anladığınız için insan bazen sorun çıkmasın diye istemediği şeyleri gerçekten yapıyormuş biri anlatsa inanmazdımKeşke çağırmasaymışsın.Neyse olan olmuş,insan bazen sorun çıkmasın diye istemediği şeyler yapıyor.
Eşine bu konuyu tekrar açsan çok tepki gösterir mi ? Bazı kırgınlıkların olduğunu ve en büyüğünün bu olduğunu anlatsan ? Belki şimdi sakin kafayla sana hakverir.Eşin onaylayınca biraz olsun için soğur diye düşündüm.
Sinir krizi geçirmek çok kötü tekrar yaşamak istemem umarım siz de yaşamassınızNe duymuş terbiyesiz düşüncesiz kadın!!
Görüşmeyin çok net. Bebeğinizi de tek başına göndermeyin onun yanına. Yok efendim torun sevdası baş gösterir birde şimdi onda. Torununu sevecekse adam gibi sussun otursun canınızı sıkmasın. Bence siz bol bol sinir krizlerine(!) girin hiç içinize atmayın. Kim ne düşünür demeyin hemen lohusa zaten idare et derler. Hiç kafanıza takmayın sıkmayın kendinizi.
Sorun beynimde zaten emzirmemenin travmasını atlatamadım şu an ilaç kullanıyorumTerapi alin.
Psikolojik olarak bunları hafızadan atarsanız anca düzelirsiniz.
Başka çaresi yok.
Çare mesafe, sevgi, umursamamak falan değil.
Çare psikolog.
Anlatsana:) bakalim ben de sukredecek miyim:)benım kayınvalıdemın neler yaptıgını anlatsam sukredersın halıne :)
hepımızın basında aynı dert var
allah ıslah etsın ne dıyelım
allahtan korkmaz kuldan utanmazlar
sen takma gorusme mesafelı uzak ol
esın gorusecekse gorussun sen uzak ol hep resmı ol
Sebep değil sebepler insan başına gelince anlıyorEvlenmeden önce haftada bir kez görüşecek kadar samimi olup evlendikten sonra mesafeli olmanın sebebi ne ki
Bana böyle durumlar biraz garip geliyor kusura bakmayın
Aradaki olayları yazmadığım için kopuk gelmesi çok normal.Evlenmeden önce bu kadar iyi anlaşıyor olmak bana samimi gelmiyor.
Anlamadınız beni. Belirtmek için yanına ünlem koydum aslında ama neyse. Demek istediğim içinizde sizi sıkan duyguları sinir krizi adı altında patlatın gitsin. Bilinçli yapın sessiz kalmayın ezilmeyin. İçinize atmayın. Anlatabildim mi:)Sinir krizi geçirmek çok kötü tekrar yaşamak istemem umarım siz de yaşamassınız
ayyy dedıkodullaa dedıkodullaaAnlatsana:) bakalim ben de sukredecek miyim:)
ayyy dedıkodullaa dedıkodullaa
hangısını anlatım meselaaa
esım annesıne
esıme nıye haksızlık edıyorsun sana naptı bu kız dedıgınde kayınvalıdem esımesen bu soruyu soracak kapasıteye sahıp degılsın sana bunu o kız sordurmustur demıstı
sonraa yıne esımı ıs yerınden yangın varmıs gıbı cagırıp benım hakkında doldurusa getırmek ıcın konusmus
bu gelın sureklı gulumsuyor salak mı ne demıstıyanı guleryuzlu olmam bıle kabahat oldu
sonraa
dogum yaptıgımda bıtek hastaneye geldı sonrasındada sadece 3 kere geldı 6 aylık kızımyaklasık 4 bucuk aydır gormuyor sebebıde dıger torunl ılgılenıyormus dıger torun ılk okula gıdıyor
sonraa
tasıkdık bız ev sahıbımızın ısguzarlıgı yuzunden en yakın ve en ıyı nerden bulduysak ordan
tasındık dıye bana küsmüş oglunu kacırıyormusum dogumyaptıgımın 8. gunu ılk ve son kez yemek yaptı gelmıs bana gecen ay sana degmezmıs nankormussun sana yemek yaptım ben dedı
sonraa
anneme bırsuru yalan soyledı annemde neden yalan soyledınız deyınce vay efendım annem ona nasıl hesap sorarmıs soyledıgı yalanda su daha dogrusu ıftıra
kayınpederımın evlı bı kadınla ılıskısı varmıs hatta cocugu varmıshalbukı oyle bırsey yokmus
sonra....
herseye ragmen esımın annesı dıye ha benım annem ha esımın annesı fark etmez dedım o evını gıttım gelin evı gıbı sıfırladımve bana ayyyy x kızımda cook yoruluyor yaaa dedı (eltım dıger gelın ) ona gıttı sarıldı
sonraa
kaynımla eltım bosanmıslar bız evlendıkden 1 hafta sonra yenıden evlendıler kızcagınızın namusuna kadar laf soyleyen kayınvalıdem sımdı onla ıyı benı uzaklastırdı aramızı actı kımbılır neler soyledı 3 oglu var yanı esımın 3 erkek kardesı hepsını bırbırıne dusurdu
sonraa...
bayramda kayınpederımle konustuk kayınvalıdem ıcın sunu dedı
ben senınle param yok dıye bırlıkteyım demıs kayınbabamabu kadın saglıklı degıl allah benım belamı vermıs dedı gerısını sen dusun
sonraa...
kayınvalıdem bıze dugun yemeklı dedı ona gore davet ettık konukları dugun yemeksız
verdıgı sozlerın hıc bırı tutulmadı
akraba toplantılarında bu gelının pek bı ıyı sanslısın dedıler dıye benle küstü
sonra...
ben kendısıne hedıye almıstım esıme getırmesın vermesın bırsey demıs yınede ıcıme sınmedı benı gormek ıstemıyorsa yınede gonderım dedım gonderdım
ben kimmısım ben neymısım ne hadsızmısım ben
ayy baska varmıydı bı dusunıımmhaaa evet var
dedem vefat ettı cenazesıne geldı asagı apartman kapısına ındım karsıladım sarıldım hosgeldın anne ıyıkı geldın senı gordugume sevındım dedım (esımde yanımda ama unutmus sanırım ) esıme dıyorkıcenazelerıne kadar gıttım benı gormemezlıkten geldı bı merhaba bıle demedı yabancı gıbı durdum kapıda
yanı allahtan esım sahıt
sonraa... esımı arayıp arayıp sen ne karaktersızsın hanım köylu oldun sen ben senı boyle bılmezdım dıyor.. ben el mısım ogluyla ıstedıgı dedıkoduyu yapabılırmıs benım hakkımdaesım ona uymuyor dıye karaktersız dıyor kendı ogluna
sımdılık aklıma gelenler bunlar
bu hanım benı cok severek cok ısteyerek cok mutlu bı sekılde ogluyla evlendırdı 2 yıllık evlıyız
haa bıde daha aılem oturdukları evı gormedı bı kere bıle davet etmedıler bı kere bıle bayram dolayısıyla aılemı aramadılar hep aılem arar ılk kez bu bayram aramıcaksınız dedım aramadı aılem onları
Gelin de uğruyor kaynana da karşılıklı bir samimiyetsizlik oluyor o dönemde.Aradaki olayları yazmadığım için kopuk gelmesi çok normal.
Bu gün bir üyenin bir yorumu vardı kv oğlu evlenmenince mutasyona uğruyor diye aynen doğru
Allahim seninki tam filmlik:))) ama yine de sukredemedim:) son kv konuma bak bi:)ayyy dedıkodullaa dedıkodullaa
hangısını anlatım meselaaa
esım annesıne
esıme nıye haksızlık edıyorsun sana naptı bu kız dedıgınde kayınvalıdem esımesen bu soruyu soracak kapasıteye sahıp degılsın sana bunu o kız sordurmustur demıstı
sonraa yıne esımı ıs yerınden yangın varmıs gıbı cagırıp benım hakkında doldurusa getırmek ıcın konusmus
bu gelın sureklı gulumsuyor salak mı ne demıstıyanı guleryuzlu olmam bıle kabahat oldu
sonraa
dogum yaptıgımda bıtek hastaneye geldı sonrasındada sadece 3 kere geldı 6 aylık kızımyaklasık 4 bucuk aydır gormuyor sebebıde dıger torunl ılgılenıyormus dıger torun ılk okula gıdıyor
sonraa
tasıkdık bız ev sahıbımızın ısguzarlıgı yuzunden en yakın ve en ıyı nerden bulduysak ordan
tasındık dıye bana küsmüş oglunu kacırıyormusum dogumyaptıgımın 8. gunu ılk ve son kez yemek yaptı gelmıs bana gecen ay sana degmezmıs nankormussun sana yemek yaptım ben dedı
sonraa
anneme bırsuru yalan soyledı annemde neden yalan soyledınız deyınce vay efendım annem ona nasıl hesap sorarmıs soyledıgı yalanda su daha dogrusu ıftıra
kayınpederımın evlı bı kadınla ılıskısı varmıs hatta cocugu varmıshalbukı oyle bırsey yokmus
sonra....
herseye ragmen esımın annesı dıye ha benım annem ha esımın annesı fark etmez dedım o evını gıttım gelin evı gıbı sıfırladımve bana ayyyy x kızımda cook yoruluyor yaaa dedı (eltım dıger gelın ) ona gıttı sarıldı
sonraa
kaynımla eltım bosanmıslar bız evlendıkden 1 hafta sonra yenıden evlendıler kızcagınızın namusuna kadar laf soyleyen kayınvalıdem sımdı onla ıyı benı uzaklastırdı aramızı actı kımbılır neler soyledı 3 oglu var yanı esımın 3 erkek kardesı hepsını bırbırıne dusurdu
sonraa...
bayramda kayınpederımle konustuk kayınvalıdem ıcın sunu dedı
ben senınle param yok dıye bırlıkteyım demıs kayınbabamabu kadın saglıklı degıl allah benım belamı vermıs dedı gerısını sen dusun
sonraa...
kayınvalıdem bıze dugun yemeklı dedı ona gore davet ettık konukları dugun yemeksız
verdıgı sozlerın hıc bırı tutulmadı
akraba toplantılarında bu gelının pek bı ıyı sanslısın dedıler dıye benle küstü
sonra...
ben kendısıne hedıye almıstım esıme getırmesın vermesın bırsey demıs yınede ıcıme sınmedı benı gormek ıstemıyorsa yınede gonderım dedım gonderdım
ben kimmısım ben neymısım ne hadsızmısım ben
ayy baska varmıydı bı dusunıımmhaaa evet var
dedem vefat ettı cenazesıne geldı asagı apartman kapısına ındım karsıladım sarıldım hosgeldın anne ıyıkı geldın senı gordugume sevındım dedım (esımde yanımda ama unutmus sanırım ) esıme dıyorkıcenazelerıne kadar gıttım benı gormemezlıkten geldı bı merhaba bıle demedı yabancı gıbı durdum kapıda
yanı allahtan esım sahıt
sonraa... esımı arayıp arayıp sen ne karaktersızsın hanım köylu oldun sen ben senı boyle bılmezdım dıyor.. ben el mısım ogluyla ıstedıgı dedıkoduyu yapabılırmıs benım hakkımdaesım ona uymuyor dıye karaktersız dıyor kendı ogluna
sımdılık aklıma gelenler bunlar
bu hanım benı cok severek cok ısteyerek cok mutlu bı sekılde ogluyla evlendırdı 2 yıllık evlıyız
haa bıde daha aılem oturdukları evı gormedı bı kere bıle davet etmedıler bı kere bıle bayram dolayısıyla aılemı aramadılar hep aılem arar ılk kez bu bayram aramıcaksınız dedım aramadı aılem onları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?