- Konu Sahibi Xeroderma_pig
-
Atlatamayacksın böyle devam edecek.eşin tepkisiz kaldığında da ondan nefret etmeye başlıcaksın.İyi geceler kızlar, konumu çok uzatmadan anlatmaya çalışacağım.
Eşimin annesiyle evlilik öncesi dönemde gayet iyi anlaşırdık ben haftada boş olan bir günümü mutlaka onunla geçirirdim. İletişimimiz gayet iyiydi.Evlendikten sonra klasik kv gelin sorunları yaşadık. Ben daha mesafeli oldum. Kv oğluna bağımlı bir kadındı. Oğlum benim eşim dostum arkadaşım diyen biri...
Doğum yaptım ve kötüydüm. Tansiyondan dolayı acil sezaryene alındım. Kızım minikti ememiyordu emmeyince de süt gelmiyordu. Psikolojik olarak iyi değildim. Çok ağlıyordum. Lohusa depresyonu... sonra anladım
5 günlük lohusa iken kv söyledikleri yüzünden gözünün önünde sinir krizi geçirdim. Bu esnada eşime dönüp" oğlum sen üzülme ben neler duydum " dedi ve evimden gitti. O an evi yakmak istedim. Benim nasıl olduğumla hiç ilgilenmemişti. Umurunda olmamıştım
1 hafta sonra salak gibi arayıp kızımı yıkayacağız istersen gel dedim geldi ne bir özür ne bir nasılsın..
Ben bu durumu atlatamıyorum kv yüzünü görmeye dayanamıyorum. Çünkü beni sevdiğine inanmıyorum. Eşim hiçbirşey yapmadığı için ona da tepkiliyim.
Nasıl atlatacağım ben..
kayınvalidenize...
amaaan çıldırmısAllahim seninki tam filmlik:))) ama yine de sukredemedim:) son kv konuma bak bi:)
Geçer canim geçer,herseyin zamani var benzer şeyleri bende yaşadım,ozellikle lohusalik döneminde daha bir duygusal oluyor insan kv dede bir o kadar gıcık:)İyi geceler kızlar, konumu çok uzatmadan anlatmaya çalışacağım.
Eşimin annesiyle evlilik öncesi dönemde gayet iyi anlaşırdık ben haftada boş olan bir günümü mutlaka onunla geçirirdim. İletişimimiz gayet iyiydi.Evlendikten sonra klasik kv gelin sorunları yaşadık. Ben daha mesafeli oldum. Kv oğluna bağımlı bir kadındı. Oğlum benim eşim dostum arkadaşım diyen biri...
Doğum yaptım ve kötüydüm. Tansiyondan dolayı acil sezaryene alındım. Kızım minikti ememiyordu emmeyince de süt gelmiyordu. Psikolojik olarak iyi değildim. Çok ağlıyordum. Lohusa depresyonu... sonra anladım
5 günlük lohusa iken kv söyledikleri yüzünden gözünün önünde sinir krizi geçirdim. Bu esnada eşime dönüp" oğlum sen üzülme ben neler duydum " dedi ve evimden gitti. O an evi yakmak istedim. Benim nasıl olduğumla hiç ilgilenmemişti. Umurunda olmamıştım
1 hafta sonra salak gibi arayıp kızımı yıkayacağız istersen gel dedim geldi ne bir özür ne bir nasılsın..
Ben bu durumu atlatamıyorum kv yüzünü görmeye dayanamıyorum. Çünkü beni sevdiğine inanmıyorum. Eşim hiçbirşey yapmadığı için ona da tepkiliyim.
Nasıl atlatacağım ben..
Ne duymuş terbiyesiz düşüncesiz kadın!!
Görüşmeyin çok net. Bebeğinizi de tek başına göndermeyin onun yanına. Yok efendim torun sevdası baş gösterir birde şimdi onda. Torununu sevecekse adam gibi sussun otursun canınızı sıkmasın. Bence siz bol bol sinir krizlerine(!) girin hiç içinize atmayın. Kim ne düşünür demeyin hemen lohusa zaten idare et derler. Hiç kafanıza takmayın sıkmayın kendinizi.
Benim kv den biraz hâlLice :) o ne yaaa kadın hiç erinmemis aklına gelen bütün kötülükleri yapmış Allah kolaylık versin size hepsi aynı valla ben bıraktım yakasını si..ik yarıştiramicam onla doğrusuayyy dedıkodullaa dedıkodullaa
hangısını anlatım meselaaa
esım annesıne
esıme nıye haksızlık edıyorsun sana naptı bu kız dedıgınde kayınvalıdem esımesen bu soruyu soracak kapasıteye sahıp degılsın sana bunu o kız sordurmustur demıstı
sonraa yıne esımı ıs yerınden yangın varmıs gıbı cagırıp benım hakkında doldurusa getırmek ıcın konusmus
bu gelın sureklı gulumsuyor salak mı ne demıstıyanı guleryuzlu olmam bıle kabahat oldu
sonraa
dogum yaptıgımda bıtek hastaneye geldı sonrasındada sadece 3 kere geldı 6 aylık kızımyaklasık 4 bucuk aydır gormuyor sebebıde dıger torunl ılgılenıyormus dıger torun ılk okula gıdıyor
sonraa
tasıkdık bız ev sahıbımızın ısguzarlıgı yuzunden en yakın ve en ıyı nerden bulduysak ordan
tasındık dıye bana küsmüş oglunu kacırıyormusum dogumyaptıgımın 8. gunu ılk ve son kez yemek yaptı gelmıs bana gecen ay sana degmezmıs nankormussun sana yemek yaptım ben dedı
sonraa
anneme bırsuru yalan soyledı annemde neden yalan soyledınız deyınce vay efendım annem ona nasıl hesap sorarmıs soyledıgı yalanda su daha dogrusu ıftıra
kayınpederımın evlı bı kadınla ılıskısı varmıs hatta cocugu varmıshalbukı oyle bırsey yokmus
sonra....
herseye ragmen esımın annesı dıye ha benım annem ha esımın annesı fark etmez dedım o evını gıttım gelin evı gıbı sıfırladımve bana ayyyy x kızımda cook yoruluyor yaaa dedı (eltım dıger gelın ) ona gıttı sarıldı
sonraa
kaynımla eltım bosanmıslar bız evlendıkden 1 hafta sonra yenıden evlendıler kızcagınızın namusuna kadar laf soyleyen kayınvalıdem sımdı onla ıyı benı uzaklastırdı aramızı actı kımbılır neler soyledı 3 oglu var yanı esımın 3 erkek kardesı hepsını bırbırıne dusurdu
sonraa...
bayramda kayınpederımle konustuk kayınvalıdem ıcın sunu dedı
ben senınle param yok dıye bırlıkteyım demıs kayınbabamabu kadın saglıklı degıl allah benım belamı vermıs dedı gerısını sen dusun
sonraa...
kayınvalıdem bıze dugun yemeklı dedı ona gore davet ettık konukları dugun yemeksız
verdıgı sozlerın hıc bırı tutulmadı
akraba toplantılarında bu gelının pek bı ıyı sanslısın dedıler dıye benle küstü
sonra...
ben kendısıne hedıye almıstım esıme getırmesın vermesın bırsey demıs yınede ıcıme sınmedı benı gormek ıstemıyorsa yınede gonderım dedım gonderdım
ben kimmısım ben neymısım ne hadsızmısım ben
ayy baska varmıydı bı dusunıımmhaaa evet var
dedem vefat ettı cenazesıne geldı asagı apartman kapısına ındım karsıladım sarıldım hosgeldın anne ıyıkı geldın senı gordugume sevındım dedım (esımde yanımda ama unutmus sanırım ) esıme dıyorkıcenazelerıne kadar gıttım benı gormemezlıkten geldı bı merhaba bıle demedı yabancı gıbı durdum kapıda
yanı allahtan esım sahıt
sonraa... esımı arayıp arayıp sen ne karaktersızsın hanım köylu oldun sen ben senı boyle bılmezdım dıyor.. ben el mısım ogluyla ıstedıgı dedıkoduyu yapabılırmıs benım hakkımdaesım ona uymuyor dıye karaktersız dıyor kendı ogluna
sımdılık aklıma gelenler bunlar
bu hanım benı cok severek cok ısteyerek cok mutlu bı sekılde ogluyla evlendırdı 2 yıllık evlıyız
haa bıde daha aılem oturdukları evı gormedı bı kere bıle davet etmedıler bı kere bıle bayram dolayısıyla aılemı aramadılar hep aılem arar ılk kez bu bayram aramıcaksınız dedım aramadı aılem onları
Bu anlattiklariniz dogru mu? Saka gibiayyy dedıkodullaa dedıkodullaa
hangısını anlatım meselaaa
esım annesıne
esıme nıye haksızlık edıyorsun sana naptı bu kız dedıgınde kayınvalıdem esımesen bu soruyu soracak kapasıteye sahıp degılsın sana bunu o kız sordurmustur demıstı
sonraa yıne esımı ıs yerınden yangın varmıs gıbı cagırıp benım hakkında doldurusa getırmek ıcın konusmus
bu gelın sureklı gulumsuyor salak mı ne demıstıyanı guleryuzlu olmam bıle kabahat oldu
sonraa
dogum yaptıgımda bıtek hastaneye geldı sonrasındada sadece 3 kere geldı 6 aylık kızımyaklasık 4 bucuk aydır gormuyor sebebıde dıger torunl ılgılenıyormus dıger torun ılk okula gıdıyor
sonraa
tasıkdık bız ev sahıbımızın ısguzarlıgı yuzunden en yakın ve en ıyı nerden bulduysak ordan
tasındık dıye bana küsmüş oglunu kacırıyormusum dogumyaptıgımın 8. gunu ılk ve son kez yemek yaptı gelmıs bana gecen ay sana degmezmıs nankormussun sana yemek yaptım ben dedı
sonraa
anneme bırsuru yalan soyledı annemde neden yalan soyledınız deyınce vay efendım annem ona nasıl hesap sorarmıs soyledıgı yalanda su daha dogrusu ıftıra
kayınpederımın evlı bı kadınla ılıskısı varmıs hatta cocugu varmıshalbukı oyle bırsey yokmus
sonra....
herseye ragmen esımın annesı dıye ha benım annem ha esımın annesı fark etmez dedım o evını gıttım gelin evı gıbı sıfırladımve bana ayyyy x kızımda cook yoruluyor yaaa dedı (eltım dıger gelın ) ona gıttı sarıldı
sonraa
kaynımla eltım bosanmıslar bız evlendıkden 1 hafta sonra yenıden evlendıler kızcagınızın namusuna kadar laf soyleyen kayınvalıdem sımdı onla ıyı benı uzaklastırdı aramızı actı kımbılır neler soyledı 3 oglu var yanı esımın 3 erkek kardesı hepsını bırbırıne dusurdu
sonraa...
bayramda kayınpederımle konustuk kayınvalıdem ıcın sunu dedı
ben senınle param yok dıye bırlıkteyım demıs kayınbabamabu kadın saglıklı degıl allah benım belamı vermıs dedı gerısını sen dusun
sonraa...
kayınvalıdem bıze dugun yemeklı dedı ona gore davet ettık konukları dugun yemeksız
verdıgı sozlerın hıc bırı tutulmadı
akraba toplantılarında bu gelının pek bı ıyı sanslısın dedıler dıye benle küstü
sonra...
ben kendısıne hedıye almıstım esıme getırmesın vermesın bırsey demıs yınede ıcıme sınmedı benı gormek ıstemıyorsa yınede gonderım dedım gonderdım
ben kimmısım ben neymısım ne hadsızmısım ben
ayy baska varmıydı bı dusunıımmhaaa evet var
dedem vefat ettı cenazesıne geldı asagı apartman kapısına ındım karsıladım sarıldım hosgeldın anne ıyıkı geldın senı gordugume sevındım dedım (esımde yanımda ama unutmus sanırım ) esıme dıyorkıcenazelerıne kadar gıttım benı gormemezlıkten geldı bı merhaba bıle demedı yabancı gıbı durdum kapıda
yanı allahtan esım sahıt
sonraa... esımı arayıp arayıp sen ne karaktersızsın hanım köylu oldun sen ben senı boyle bılmezdım dıyor.. ben el mısım ogluyla ıstedıgı dedıkoduyu yapabılırmıs benım hakkımdaesım ona uymuyor dıye karaktersız dıyor kendı ogluna
sımdılık aklıma gelenler bunlar
bu hanım benı cok severek cok ısteyerek cok mutlu bı sekılde ogluyla evlendırdı 2 yıllık evlıyız
haa bıde daha aılem oturdukları evı gormedı bı kere bıle davet etmedıler bı kere bıle bayram dolayısıyla aılemı aramadılar hep aılem arar ılk kez bu bayram aramıcaksınız dedım aramadı aılem onları
ne güzel özetlemişsiniz.klasik anneci erkek tavrı sözde haklıyım ama eyleme gelince sıfır diyerek.hoş ben haklısın dedirtebilmek için bile göbeğim çatlamıştı ama.sizinki gene baştan demiş hiç değilse.Sizce? Klasik anneci erkek tavrı sözde haklıyım ama eyleme gelince sıfır
senin kaynananı da biliyorum.ama benim doğum hikayemi okursan belki şükretmezsin ama yalnız olmadığını anlarsın hiç değilse :) seninki de rezilin önde gideniydi hatırlıyorum.Anlatsana:) bakalim ben de sukredecek miyim:)
Ah bu iyi niyet varya bende sızn gbiyim şuanda resti cektm ama yasadklarmi unutamıyorum...size.ne desem bilemedm çünkü kendime çare bulamadım çıkmazlardayimİyi geceler kızlar, konumu çok uzatmadan anlatmaya çalışacağım.
Nasıl atlatacağım ben..
O nasıl sana sahtekar davranıyosa , sende ona oyle sahtekar ol. Sevmek zorunda değilsin ama ipleride koparamazsın neticede eşinin annesi, eşine sakın annesini kötüleme , bırak kendi görsün annesinin yaptıklarını. Mutlaka görecektir. Sen sakin ol onun tavırlarını hic ciddiye alma, seni sevmediğini biliyorsun, seni sevmeyeni sende sevme ama bazı insanları seviyo gibi yapmak lazım. Bu insanlardan biride kayınvalideler malesef. Hayat idareden ibaret, erkekler anne ve eş arasında kalmaktan nefret eder emin ol oda dana hak veriyodur ama dile getiremez. O sebeple üsteleme dırdır yaparsan eşin senden uzaklaşır. Neticede kayınvalidenle sorun yaşayan sensin senin durumu stanil hala getirmen şazım eşinden bişi beklemeİyi geceler kızlar, konumu çok uzatmadan anlatmaya çalışacağım.
Nasıl atlatacağım ben..
Aynen onun eline gücü vermiş olmuş oldum ne yapar ne ederim o kapıdan girerim mesajını aldıcagirdigina gore ozur dilenecek bir durum yokmus bee guzelim
Aynen onun eline gücü vermiş olmuş oldum ne yapar ne ederim o kapıdan gircagirdigina gore ozur dilenecek bir durum yokmus bee guzelim
benim de lohusalığım 4 ay sürdü 4 ay ağlar mı bir insan ben de bugüne kadar kabahati hep kv bulurdum ama anladım ki eşimde onun kadar kabahatli ağzını açıp tek kelime etseydi belki bu durumda olmazdımGeçer canim geçer,herseyin zamani var benzer şeyleri bende yaşadım,ozellikle lohusalik döneminde daha bir duygusal oluyor insan kv dede bir o kadar gıcık:)
Ne unutmam dediğim laflari unuttum kizim kuvezde kaldı cok agladim bir kere benim durumunu düşünmediler hep sikayet ettiler eşime yüzlerine gulmuyormusum diye sanki gülecek halim vardi.esimde sadece dinler hic birsey demez di ben sinir krizleri gecirirdim esimle oyle bir kavga ettim ki,koydum kapinin önüne siddet uyguladim.defol git beni begenmiyolarsa sana istedikleri gibi birini alsinlar dedim.yuzlerini gordukce tiskiniyordum.lohusalik 4 ay surermi sürdü valla:)lohusalik depresyonuna da girdim sanirim.ama çıktım sonunda anladim ki sorun kv mler degil eşim,bir kere o kiymetli agzini acip benden yana olsaydi tansiyonu yuksek bir hamilelik ve lohusalik gecirmezdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?