Oğlum sen üzülme ben neler duydum...

Atlatamayacksın böyle devam edecek.eşin tepkisiz kaldığında da ondan nefret etmeye başlıcaksın.

kayınvalidenize...

Oha

Senin ki cidden rahatsızmis ya

Oğulları evlenince bir hal oluyor bunlara demek ki hepsi aynı N nscckts

Ay biz de mi böyle olucaz tövbeler olsun

hepsı aynı ya herbırı bırbırınden öte level atlıyor

Allahim seninki tam filmlik:))) ama yine de sukredemedim:) son kv konuma bak bi:)
amaaan çıldırmıs tobe tobe
allahım bızım kayınvalıdelerın şerrınden korusun

Sen iyi niyetli olduğun için çağırmısın o modelden bendede var olmadık yalanlar uydurup diğer oğullarını ve gelinleri soğutup bana değer vermemelerini sağladı yalanlarla öbür dünyada yakasına yapışacağın üstelik kaynanam namazda kılan biri ama suç ona inanıp bana sormamaları ve beni muhatap almamaları ben hepsini allaha havale ettim

Geçer canim geçer,herseyin zamani var benzer şeyleri bende yaşadım,ozellikle lohusalik döneminde daha bir duygusal oluyor insan kv dede bir o kadar gıcık:)
Ne unutmam dediğim laflari unuttum kizim kuvezde kaldı cok agladim bir kere benim durumunu düşünmediler hep sikayet ettiler eşime yüzlerine gulmuyormusum diye sanki gülecek halim vardi.esimde sadece dinler hic birsey demez di ben sinir krizleri gecirirdim esimle oyle bir kavga ettim ki,koydum kapinin önüne siddet uyguladim.defol git beni begenmiyolarsa sana istedikleri gibi birini alsinlar dedim.yuzlerini gordukce tiskiniyordum.lohusalik 4 ay surermi sürdü valla:)lohusalik depresyonuna da girdim sanirim.ama çıktım sonunda anladim ki sorun kv mler degil eşim,bir kere o kiymetli agzini acip benden yana olsaydi tansiyonu yuksek bir hamilelik ve lohusalik gecirmezdim.

Benim kv den biraz hâlLice :) o ne yaaa kadın hiç erinmemis aklına gelen bütün kötülükleri yapmış Allah kolaylık versin size hepsi aynı valla ben bıraktım yakasını si..ik yarıştiramicam onla doğrusu

Keşke artık düşünmeyin dediğimizde unutabilseniz :)
Normal başlayan doğumu sezeryanla tamamladım, arkasından bebeğim emmedi. İlk hafta ben anne olamadım, ne dogurabildim ne de emzirebildim alın bu çocuğu anne olabilen birine verin diye agliyordum :)
Ne kadar oldu sizin bilmiyorum ama geçiyor. Benim 1 hafta sürdü, sonra o dönemde yapmak istemeyip yaptığım şeyler vardı, bir kaç ayda keskelerim oldu. Sonra geçti.
Önemli olan takılıp kalmamak.
Ne kadar harika bir Bebeğiniz var, gerisi hiç önemli değil. Varsın kayinvalide Özür dilemesin. Hatta istediğini söylesin. DönüP bebeğinize bakın ne kadar da tatlı..
Zamanla geçecek keskeleriniz
Dünyanın en kıymetli işini yapacaksınız, insan yetistireceksiniz. Bence buna odaklanın
En keyifli, en sağlıklı, en sosyal nasıl hayatıma devam ederim i düşünüp ona göre istediklerinizi yapın.
Saçınızı süpürge falan da etmeyin sakın :) mükemmel değil, normal anne olun :)

Xeroderma_pig

Konu sahibi Muhtemelen o an eli kolu bağlıydı yardım edecek biri yoktu etrafında ufacık bebeği ilk kez yıkamak bir çok insanı korkutur. Büyük diye tecrübeli diye ona sıgındı belkide, ben bir tek bu sebeple çağırdıgını düşüyorum.

Kv ile ikili ilişkilerde her zaman resmi olunması taraftarıyım. Gerekirse merhaba merhaba çünkü sözlü nişanlı iken Canım kızım bitanecik annem muhabbetleri evlendikten sonra %99 b.ka sarıyor. Kıskançlık krizleri çekememeler başlıyor çünkü baştan taviz verilmiş oluyor.

Resmi ilişkilerin genelinde problem çıkmıyor çünkü aradaki resmiyetten çıkamıyor.

Bu anlattiklariniz dogru mu? Saka gibi

Aaah aahhh... Ne cektik beee... Canlarr.. En hassas donemde insanin ustune bu kadar gidilir mi? Sanki gelin olmadiniz zamaninda ah kaynanalar ahh... Yediniz bitirdiniz biziii... Ne ask kaldi ne sevgi sayenizde.... Benimde agzima s.cildi bi vakitler... Hemde 2.5 ay... O na sorsan o kadar kalmadim 40i cikti eve geldim der... Cok merakli bizde kalmaya... Iyi hosca azcik sizofren olmasa.

Ah bu iyi niyet varya bende sızn gbiyim şuanda resti cektm ama yasadklarmi unutamıyorum...size.ne desem bilemedm çünkü kendime çare bulamadım çıkmazlardayim

Oğlu neden üzülüyor ve neler duydu bende anlamadım. Tüm bunların ötesinde birdaha sakın çağırmayın kendi gelirse de minimum alaka kurun.

O nasıl sana sahtekar davranıyosa , sende ona oyle sahtekar ol. Sevmek zorunda değilsin ama ipleride koparamazsın neticede eşinin annesi, eşine sakın annesini kötüleme , bırak kendi görsün annesinin yaptıklarını. Mutlaka görecektir. Sen sakin ol onun tavırlarını hic ciddiye alma, seni sevmediğini biliyorsun, seni sevmeyeni sende sevme ama bazı insanları seviyo gibi yapmak lazım. Bu insanlardan biride kayınvalideler malesef. Hayat idareden ibaret, erkekler anne ve eş arasında kalmaktan nefret eder emin ol oda dana hak veriyodur ama dile getiremez. O sebeple üsteleme dırdır yaparsan eşin senden uzaklaşır. Neticede kayınvalidenle sorun yaşayan sensin senin durumu stanil hala getirmen şazım eşinden bişi bekleme

cagirdigina gore ozur dilenecek bir durum yokmus bee guzelim
Aynen onun eline gücü vermiş olmuş oldum ne yapar ne ederim o kapıdan gir
benim de lohusalığım 4 ay sürdü 4 ay ağlar mı bir insan ben de bugüne kadar kabahati hep kv bulurdum ama anladım ki eşimde onun kadar kabahatli ağzını açıp tek kelime etseydi belki bu durumda olmazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…