- Konu Sahibi Xeroderma_pig
-
tabı canım daha bunlar ne kı...Bu anlattiklariniz dogru mu? Saka gibi
İyi geldiniz bana :). Takılıp kalmamayı becerebilsek ne güzel olurKeşke artık düşünmeyin dediğimizde unutabilseniz :)
Normal başlayan doğumu sezeryanla tamamladım, arkasından bebeğim emmedi. İlk hafta ben anne olamadım, ne dogurabildim ne de emzirebildim alın bu çocuğu anne olabilen birine verin diye agliyordum :)
Ne kadar oldu sizin bilmiyorum ama geçiyor. Benim 1 hafta sürdü, sonra o dönemde yapmak istemeyip yaptığım şeyler vardı, bir kaç ayda keskelerim oldu. Sonra geçti.
Önemli olan takılıp kalmamak.
Ne kadar harika bir Bebeğiniz var, gerisi hiç önemli değil. Varsın kayinvalide Özür dilemesin. Hatta istediğini söylesin. DönüP bebeğinize bakın ne kadar da tatlı..
Zamanla geçecek keskeleriniz
Dünyanın en kıymetli işini yapacaksınız, insan yetistireceksiniz. Bence buna odaklanın
En keyifli, en sağlıklı, en sosyal nasıl hayatıma devam ederim i düşünüp ona göre istediklerinizi yapın.
Saçınızı süpürge falan da etmeyin sakın :) mükemmel değil, normal anne olun :)
Xeroderma_pig
Yıkarken ona ihtiyacım yoktu annem vardı zaten ilk yıkanıyor görsün dedim niye dedim bir bilsemKonu sahibi Muhtemelen o an eli kolu bağlıydı yardım edecek biri yoktu etrafında ufacık bebeği ilk kez yıkamak bir çok insanı korkutur. Büyük diye tecrübeli diye ona sıgındı belkide, ben bir tek bu sebeple çağırdıgını düşüyorum.
Kv ile ikili ilişkilerde her zaman resmi olunması taraftarıyım. Gerekirse merhaba merhaba çünkü sözlü nişanlı iken Canım kızım bitanecik annem muhabbetleri evlendikten sonra %99 b.ka sarıyor. Kıskançlık krizleri çekememeler başlıyor çünkü baştan taviz verilmiş oluyor.
Resmi ilişkilerin genelinde problem çıkmıyor çünkü aradaki resmiyetten çıkamıyor.
Hiçbirşey duymadı ve ona rağmen bunu söyledi yere çömelik kendinden geçerek ağlayan bağıran el parmaklarının biri içeri biri dışarı dönmüş olmuş bir lohusa ne diyebilirOglum sen üzülme ben neler duydum derken neyi kastetti kv? Kriz gecirirken agir bisey mi söylediniz?
Ay biliyorum senin konunu ben, hadsizin teki seninki de. Yalniz o kadina attigin mesaja hasta olmustum:))) agzina saglik:)senin kaynananı da biliyorum.ama benim doğum hikayemi okursan belki şükretmezsin ama yalnız olmadığını anlarsın hiç değilse :) seninki de rezilin önde gideniydi hatırlıyorum.
Nasıl anne bunlar anne bile demek istemiyorum onların analığı kendi oğullarına.. Bebeğiniz nasıl şimdineden cagirdin diyen arkadaslar olmuş. bende dogum yaptim ayni seyleri yasadim. benim bebegim 600 g di dogdugunda 3 ay yogun bakimdaydi. eve getirdigimizdeki halimi dusunun. 1,5 kg bi bebege bakmaya calisiyordum. dr larin kor, spastik, sagir, zeka geriligi olabilir dedigi cocuga bakmaya calisirken yardimci olmayi birakin kadin bana sinir krizi gecirtti. ben ne yaptim kandillerde dogum gunlerinde aradim evine gittim. neden mi? eşim için, ailem icin, kirginlik olmasin diye. ha iyi mi yaptim? en son gittigimizde esimde gördü gercek yuzunu.
Dugunden sonra bi evrim geciriyor hepsi niyeyse:)Dugune kadar bekleyip,bir umut evlenmez diye mi bekliyorlar acabaİyi geceler kızlar, konumu çok uzatmadan anlatmaya çalışacağım.
Eşimin annesiyle evlilik öncesi dönemde gayet iyi anlaşırdık ben haftada boş olan bir günümü mutlaka onunla geçirirdim. İletişimimiz gayet iyiydi.Evlendikten sonra klasik kv gelin sorunları yaşadık. Ben daha mesafeli oldum. Kv oğluna bağımlı bir kadındı. Oğlum benim eşim dostum arkadaşım diyen biri...
Doğum yaptım ve kötüydüm. Tansiyondan dolayı acil sezaryene alındım. Kızım minikti ememiyordu emmeyince de süt gelmiyordu. Psikolojik olarak iyi değildim. Çok ağlıyordum. Lohusa depresyonu... sonra anladım
5 günlük lohusa iken kv söyledikleri yüzünden gözünün önünde sinir krizi geçirdim. Bu esnada eşime dönüp" oğlum sen üzülme ben neler duydum " dedi ve evimden gitti. O an evi yakmak istedim. Benim nasıl olduğumla hiç ilgilenmemişti. Umurunda olmamıştım
1 hafta sonra salak gibi arayıp kızımı yıkayacağız istersen gel dedim geldi ne bir özür ne bir nasılsın..
Ben bu durumu atlatamıyorum kv yüzünü görmeye dayanamıyorum. Çünkü beni sevdiğine inanmıyorum. Eşim hiçbirşey yapmadığı için ona da tepkiliyim.
Nasıl atlatacağım ben..
Şimdi baştan anlaşalım kayınvalide seni sevmek zorunda değil,, sende onu. Bu romantik duygusal süreci bir tarafa bırakalım.İyi geceler kızlar, konumu çok uzatmadan anlatmaya çalışacağım.
Eşimin annesiyle evlilik öncesi dönemde gayet iyi anlaşırdık ben haftada boş olan bir günümü mutlaka onunla geçirirdim. İletişimimiz gayet iyiydi.Evlendikten sonra klasik kv gelin sorunları yaşadık. Ben daha mesafeli oldum. Kv oğluna bağımlı bir kadındı. Oğlum benim eşim dostum arkadaşım diyen biri...
Doğum yaptım ve kötüydüm. Tansiyondan dolayı acil sezaryene alındım. Kızım minikti ememiyordu emmeyince de süt gelmiyordu. Psikolojik olarak iyi değildim. Çok ağlıyordum. Lohusa depresyonu... sonra anladım
5 günlük lohusa iken kv söyledikleri yüzünden gözünün önünde sinir krizi geçirdim. Bu esnada eşime dönüp" oğlum sen üzülme ben neler duydum " dedi ve evimden gitti. O an evi yakmak istedim. Benim nasıl olduğumla hiç ilgilenmemişti. Umurunda olmamıştım
1 hafta sonra salak gibi arayıp kızımı yıkayacağız istersen gel dedim geldi ne bir özür ne bir nasılsın..
Ben bu durumu atlatamıyorum kv yüzünü görmeye dayanamıyorum. Çünkü beni sevdiğine inanmıyorum. Eşim hiçbirşey yapmadığı için ona da tepkiliyim.
Nasıl atlatacağım ben..
iyi şükür. Allah yardım etti. bir canavar oldu. Büyüdü kardesi bile oldu. kendilerinden zorla nefret ettiriyorlar. bizimkinin vari yoğu kızı.Nasıl anne bunlar anne bile demek istemiyorum onların analığı kendi oğullarına.. Bebeğiniz nasıl şimdi
kaynanada mantik hatasi var ,, gecelik giy diyerek sexe tesvik ediyor bir de ayri yatak yapiyor,tum cahil cuhela kaynanalarin oldugu gibi hem her durumda kendisini hakli goruyor hem de bu davranisiyla garip bir fantezi anlayisina sahip:) mesafenizi koruyun ortami isitmaya calismayin,ilgilenmeyin ondan bir halt olmaz bu zihniyetleSamimiyken ya da ben öyle olduğunu zannederken nasıl mesafeli oldum diye merak edenler olmuş kısaca anlatayım
evlendikten sonra ilk kez kv yemeğe gittik kv oğlumu gurbete gelin verdik göremiyorum dedi( 1 sokak altındayız aileme uzak olan benim)
Çocuğunuz olsun alıp göstermeyeceğim bakalım nasıl oluyormuş dedi
Balayındayken gelinliğimi kuru tem verdiler gelinlik bozuldu çok üzüldüm çok ağladım bir kumaş parçası için üzülmeye değmez dediler
Ama evlilik yıldönümünde giyecektim dedim hayalimdi eşin senin gelinlikle değil gecelikle görse daha memnun olur dediler
Yazlığına gittik ayrı yatak yaptı( yatmadık tabiki)
Ama bunların hiçbiri yok gözümde doğumdan sonraki olay herşeyi sildi süpürdü
bana kalırsa iyi niyetinden,saygısından ve tamamen eşini düşündüğü için,eşi üzülmesin diye çağırmıştır ki sonunda kendisi üzülmüş her zaman olduğu gibi..bu kadın tam bir saygısızlık abidesi,ne dediğini bilmeyen bir canavar..yazlıkta ayrı yatak yapmak da ne oluyormuş,kendisi oğlunu koynuna mı alıp yatacak ,bu kıskandığını belli ederken de utanmıyor mu acabaçağırmasaydın sen de. ne diye çağırıyosun ki?
Doğum yaptınız mı bilmiyorum. Yapanlar bilir lohusalık çok farklı hele benim gibi psikolojik sıkıntıya düştüyseniz..
Daha hastanede bebeğimi besleyemiyorum diye ağlamaya başladıysanız. Söylenen her söz batar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?