• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğlum soğuk davranıyor

Yok ayrılmadım sadece babaannesi pek ilgilenmez kızımla biliyorum ,benim felan hep arkamdan konuşurlar o yüzden bende sizin gibi endişelenmiştim.
Aynen canım ondan bide tel de konuşurken ben mesela okula gidince ararım o öğlr arasındayken konuşmaya doymaz şimdi biri gelince yanına tamam tamam kapatıyorum diyo zoruma gidiyo

Bence evham yapıyorsun. Oğlunun sağlığı ve keyfi yerindedir. Onlar da ailesi, kelek bi durum olduğunu sanmıyorum.

Yine de sormak istiyorum: eski eşin ve ailesi nasıl insanlar? Arkandan kötü konuşacak tipte kişiler mi?

Bence evham yapıyorsun. Oğlunun sağlığı ve keyfi yerindedir. Onlar da ailesi, kelek bi durum olduğunu sanmıyorum.

Yine de sormak istiyorum: eski eşin ve ailesi nasıl insanlar? Arkandan kötü konuşacak tipte kişiler mi?
Evet öyle tipler ama benim neyimi kötülücekler kötü bi yanım yok yalan söyleme huyları var işte uydururlarsa bilmiyorum. Canım beni oğluma eleştiriyolar bide çocuk terlemiş çok rahatsız olmuş seni sıcağa alıştırmışlar değiştirme demiş babaannesi. Oğlum sevmez öyle terli kıyafeti ama çocuk ya onu kötü algılarsa diye korkuyorum sonuçta küçük daha

Zaten daha çocuk gitmeden endişe ediyordunuz, bence biraz fazla anlam yüklüyorsunuz konuşmalarınıza..
Muhtemelen size öyle geliyordur.
Onların da canı cigeri o çocuk, merak etmeyin iyi bakarlar.

Zaten daha çocuk gitmeden endişe ediyordunuz, bence biraz fazla anlam yüklüyorsunuz konuşmalarınıza..
Muhtemelen size öyle geliyordur.
Onların da canı cigeri o çocuk, merak etmeyin iyi bakarlar.
İyi bakarlar ona endişelenmiyorum doldururlar diye korkuyorum canım

İyi bakarlar ona endişelenmiyorum doldururlar diye korkuyorum canım
İyi bakarlar sadece karnını doyurup ihtiyaçlarını karşılarlar anlamında degil benim için...
8 yaşındaki bir çocugun psikolojisini düşünüp davanırlar aynı zamanda...
Tutupta çocuğa sizi kötüleyecek değiller.
Alt tarafı terledi, laf soylendi diye onu söyleyip duruyorsunuz. Bugün çocuğu iki saat anneme bıraksam,
Aman sende fena alıştırmışsın, biraz yemek saati geçsin huysuzlanıyor der... bundan bir anlam çıkarmıyoruz degil mi?
Bu kadar didik didik edip kendinizi üzmeyin.

İyi bakarlar sadece karnını doyurup ihtiyaçlarını karşılarlar anlamında degil benim için...
8 yaşındaki bir çocugun psikolojisini düşünüp davanırlar aynı zamanda...
Tutupta çocuğa sizi kötüleyecek değiller.
Alt tarafı terledi, laf soylendi diye onu söyleyip duruyorsunuz. Bugün çocuğu iki saat anneme bıraksam,
Aman sende fena alıştırmışsın, biraz yemek saati geçsin huysuzlanıyor der... bundan bir anlam çıkarmıyoruz degil mi?
Bu kadar didik didik edip kendinizi üzmeyin.
Aynen canım didikliyorum resmen. Ama oğlum şuan şaşkın bi yıldır almadı babası hiç aylar sonra afalladı

Aynen canım didikliyorum resmen. Ama oğlum şuan şaşkın bi yıldır almadı babası hiç aylar sonra afalladı

E normaldir o kadarı.. boşanmış ailelerin çocukları ister istemez belli bedeller ödüyor.
Şaşkın olsun bir şey olmaz, yeterki babası ile vakit geçirsinler ona da ihtiyacı var.
Zamanla alışacaklar birbirlerine.

E normaldir o kadarı.. boşanmış ailelerin çocukları ister istemez belli bedeller ödüyor.
Şaşkın olsun bir şey olmaz, yeterki babası ile vakit geçirsinler ona da ihtiyacı var.
Zamanla alışacaklar birbirlerine.
İnşAllah canım

Anlattiklariniza bakacak olursak ortalama 20 yıl sonra gelininizinde buraya gelip sizin hakkinizda konu açacağını simdiden on gorebiliyorum.
Anladigim kadariyla esinizle ayrisiniz. Ama oglunuzun siz annesi oldugu kadarda eski esinizinde babasi oldugunu ve babaninda bir ebeveyn oldugunu unutmayin. Bu kdr endiselenmenize gerek yok.

Anlattiklariniza bakacak olursak ortalama 20 yıl sonra gelininizinde buraya gelip sizin hakkinizda konu açacağını simdiden on gorebiliyorum.
Anladigim kadariyla esinizle ayrisiniz. Ama oglunuzun siz annesi oldugu kadarda eski esinizinde babasi oldugunu ve babaninda bir ebeveyn oldugunu unutmayin. Bu kdr endiselenmenize gerek yok.
Bunu da düşündüm valla çok haklısın ama elimde değil işte birden değişince oğlum panikledim

Bunu da düşündüm valla çok haklısın ama elimde değil işte birden değişince oğlum panikledim

Annemizden dayak yesek bile anne diye aglamiyo muyduk cocukken :) biseye dalmistir ondan cevap vermemistir. Kari koca bosanir ancak anne ve baba bosanamaz. Cok kötü gunlerde gecirmiste olsaniz anne baba olarak birbirinizi cocuga kotulemeyin arada o kalir üzülen o olur. Oyle bir durum sezersenizde karşı tarafla uygun bir dille konusun derim.

Annemizden dayak yesek bile anne diye aglamiyo muyduk cocukken :) biseye dalmistir ondan cevap vermemistir. Kari koca bosanir ancak anne ve baba bosanamaz. Cok kötü gunlerde gecirmiste olsaniz anne baba olarak birbirinizi cocuga kotulemeyin arada o kalir üzülen o olur. Oyle bir durum sezersenizde karşı tarafla uygun bir dille konusun derim.
Telle iletişim sağlam olmuyor ama oğlum gelince istediğinde yüz yüze konuşucam valla uyuyamıyorum ne zormuş

Sakin ol lütfen Tabi ki seni özlüyor hemde çok. Ama şimdi çocuk telefonu eline alınca devlet meselesi gibi herkes ona bakıyordur. Çekiniyordur.
Emin olun değişiklik sadece bir gün sürer. Sonra hop diye yavruş eski haline geri döner.

Sakin ol lütfen Tabi ki seni özlüyor hemde çok. Ama şimdi çocuk telefonu eline alınca devlet meselesi gibi herkes ona bakıyordur. Çekiniyordur.
Emin olun değişiklik sadece bir gün sürer. Sonra hop diye yavruş eski haline geri döner.
İnşAllah öyle olur sabah aradı mesela tamam tamam diyor dediğin gibi çekiniyo mu ki sordum hatta kalabalık mı çekiniyo musun dedim yoo dedi beni özledin mi diyorum evet diyo

fazla ilgi alakadan o tarafa kaymış gibi görünüyor ama yinede tedirgin olmayın
sizi görünce ne kadar özlediğini farkedecektir :kahve:

Çok ilgilendiklerini sanmıyorum canım ama
fazla ilgi alakadan o tarafa kaymış gibi görünüyor ama yinede tedirgin olmayın
sizi görünce ne kadar özlediğini farkedecektir :kahve:[QUOTE
Çok ilgilendiklerini sanmıyorum ama bi gelsin inşallah anlaşılır

8 yaşında bir erkek çocuğu telefonda duygularını net olarak ifade edemez ki...
mutlaka çok özlemiştir sizi, mümkün mü soğuması annesisiniz siz.
onlar daha çocuk..

Ay
onlar daha çocuk..
onlar daha çocuk..
Ay inşallah canım ne bileyim ya ne kadar zor bişey

Back
X