• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğlum soğuk davranıyor

Ay
8 yaşında bir erkek çocuğu telefonda duygularını net olarak ifade edemez ki...
mutlaka çok özlemiştir sizi, mümkün mü soğuması annesisiniz siz.
onlar daha çocuk..
onlar daha çocuk..
Ay inşallah canım ne bileyim ya ne kadar zor bişey

Ay
onlar daha çocuk..
onlar daha çocuk..
Ay inşallah canım ne bileyim ya ne kadar zor bişey

Sizi arasa dursa, özledim deyip ağlayıp dursa baba tarafını üzeceğini düşünüyordur. O evlat sizin kanınız canınız ana kuzusu. Buluşup da bağrınıza basınca geçecek tüm bu kötü duygu dalgası. Bir laf vardır, besle danayı bilir anayı diye. Annesi sizsiniz, o taraf ne derse desin anne annedir. İki günde eski halinize dönersiniz korkmayın.

Sizi arasa dursa, özledim deyip ağlayıp dursa baba tarafını üzeceğini düşünüyordur. O evlat sizin kanınız canınız ana kuzusu. Buluşup da bağrınıza basınca geçecek tüm bu kötü duygu dalgası. Bir laf vardır, besle danayı bilir anayı diye. Annesi sizsiniz, o taraf ne derse desin anne annedir. İki günde eski halinize dönersiniz korkmayın.
İnşAllah canım inşallah

İnşAllah öyle olur sabah aradı mesela tamam tamam diyor dediğin gibi çekiniyo mu ki sordum hatta kalabalık mı çekiniyo musun dedim yoo dedi beni özledin mi diyorum evet diyo
Yerim onu kızım bana sonrasında söylemişti hoparlörden konuşuyordum diye.

Ne kadar akıllı bir oğlun var maşallah. Herkesi düşünerek hareket ediyor kimse kırılmasın diye. Böyle bir çocuk annesine karşı dolmaz merak etme.

hangi erkek çocuk annesine sayfalar dolusu mesaj atıyor ki? benim büyük oğlum 12 yaşına girecek, ne zaman seni çok seviyorum desem "ok" der özellikle anneannesinde kalıyorsa :27: çünkü ilgisini çeken şeyler vardır, onlara yoğunlaşmıştır.. kızlar kadar çok mesajlaşmayı sevmiyor erkek çocuklar konu sahibi, canını sıkacak bir şey yok için rahat olsun..

hangi erkek çocuk annesine sayfalar dolusu mesaj atıyor ki? benim büyük oğlum 12 yaşına girecek, ne zaman seni çok seviyorum desem "ok" der özellikle anneannesinde kalıyorsa :KK53: çünkü ilgisini çeken şeyler vardır, onlara yoğunlaşmıştır.. kızlar kadar çok mesajlaşmayı sevmiyor erkek çocuklar konu sahibi, canını sıkacak bir şey yok için rahat olsun..
Normalde yazdığından tuhaf geliyor canın bu sefer ki

Normalde yazdığından tuhaf geliyor canın bu sefer ki

Hiç endişelenme
İsterse hep bir olup doldursunlar
Bir çocuğa annesinden kıymetlisi yoktur
Çocuktur dalmıştır oyuna falan, etrafında ilgi de çoktur o yüzden mesafeli gelmiş olabilir
Size bir sarılır dünya durur, onun için kimse sizin gibi kıymetli olamaz

Hiç endişelenme
İsterse hep bir olup doldursunlar
Bir çocuğa annesinden kıymetlisi yoktur
Çocuktur dalmıştır oyuna falan, etrafında ilgi de çoktur o yüzden mesafeli gelmiş olabilir
Size bir sarılır dünya durur, onun için kimse sizin gibi kıymetli olamaz
Canım benim çok saol inşallah

Kızlar aradı yavrum canımın parçası çok şükür. Kısık sesle hiç memnun değilim dedi.Kaldım öyle bişey demedim olsun eğlen oğlum takma kafana dedim ya çok zoruma gidiyor ama asla yangına körükle gitmedim

Back
X