OGLUM SUREKLI BENI OPMEK ISTIYORISTIYOR

Evet valla imrenilecek bi tablo olarak goruluyor
Kitaptavsiyelerize bende aciigim
Ben adem gunesi takip ediyrm

Kusura bakmayın ilk defa duydum ölçümü. Hastaneye gidip ne dememiz gerekiyor.bilgi verirmisiniz?

Kusura bakmayın ilk defa duydum ölçümü. Hastaneye gidip ne dememiz gerekiyor.bilgi verirmisiniz?
Sizi bilgim oldugunca yönlendireyim once Üniv. Hastanelerinden çocuk psikolojisi pedagoji bölümünden randevu alın. Bu bölüm heryerde yok sanırsam. İnternetten bir araştırın. Ama mutlaka Üniv. Hastanesi olmalı.
Randevuda tüm buraya yazdiklarinizi çocukların özelliklerini vb. Anlatın.
Dr. Çocuklarla da gorusecektir. Bir iki görüşmeden sonra degerlendirecektir.olcumler için eğer gerek görürse yine o bölüm de yapılacak ya da sevk edecektir ilgili bölüme. İmkanınız var mı bilmiyorum ama Hacettepe iyidir bu konularda.
İmkan yoksa yine de Üniv Hastanesi olsun.dr nasıl olsa yönlendirir orda yapılacak birsey yoksa şuraya buraya gidin der sevk eder.
Ben kendi çocuklarım olsun başka çocuklar olsun benim misyonum ne bu dünyada diyen çocuktan suphelenirim olabilir yani.
Gidin bir görüşün aklınızda kalmaz en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…