- Konu Sahibi Asumanbelen
-
konuyu gerçekten anladınız mı ya. nolur biri bana anlatsın ,ben çocuğun sorununa gelemedim bile takılı kaldım. kadın yeni doğum yapmış kocasını terk etmiş şimdiki süt anneliğini yapıp kocasıyla beraber emzirdiği çocuğun babasıyla evlenmiş , kocasıyla beraber emzirdiği çocuğun anneside yeni doğum yapmış aynı anda , kadın da konu sahibinin şimdiki eşini terk etmişKeşke ilk başta bunları açıklasaydnz bu kadar atraksiyona gerek olmayacaktı.. Bir de ben hala anlamadm, çocugun hangi sorunu sizi rahatsz ediyor? Neyi danışıyorsunuz? Yani taksit taksit anlatcagınıza baştan duzgun bi açıklama yapsaydnZ insanlar da ona göre yardımcı olurdu size
Sen baya cozmeye yaklasmissin ha gayretkonuyu gerçekten anladınız mı ya. nolur biri bana anlatsın ,ben çocuğun sorununa gelemedim bile takılı kaldım. kadın yeni doğum yapmış kocasını terk etmiş şimdiki süt anneliğini yapıp kocasıyla beraber emzirdiği çocuğun babasıyla evlenmiş , kocasıyla beraber emzirdiği çocuğun anneside yeni doğum yapmış aynı anda , kadın da konu sahibinin şimdiki eşini terk etmiş
Doğru ama nebiliyim ben sadece yüzeysel bir soru sormak istedimKeşke ilk başta bunları açıklasaydnz bu kadar atraksiyona gerek olmayacaktı.. Bir de ben hala anlamadm, çocugun hangi sorunu sizi rahatsz ediyor? Neyi danışıyorsunuz? Yani taksit taksit anlatcagınıza baştan duzgun bi açıklama yapsaydnZ insanlar da ona göre yardımcı olurdu size
Müge anlı on modeikinizde yeni doğum yapmış kocaları bırakmışsınız . fazla tesadüf
Herkes anladı anlamayan sizsiniz merak etmeyinkonuyu gerçekten anladınız mı ya. nolur biri bana anlatsın ,ben çocuğun sorununa gelemedim bile takılı kaldım. kadın yeni doğum yapmış kocasını terk etmiş şimdiki süt anneliğini yapıp kocasıyla beraber emzirdiği çocuğun babasıyla evlenmiş , kocasıyla beraber emzirdiği çocuğun anneside yeni doğum yapmış aynı anda , kadın da konu sahibinin şimdiki eşini terk etmiş
konuyu gerçekten anladınız mı ya. nolur biri bana anlatsın ,ben çocuğun sorununa gelemedim bile takılı kaldım. kadın yeni doğum yapmış kocasını terk etmiş şimdiki süt anneliğini yapıp kocasıyla beraber emzirdiği çocuğun babasıyla evlenmiş , kocasıyla beraber emzirdiği çocuğun anneside yeni doğum yapmış aynı anda , kadın da konu sahibinin şimdiki eşini terk etmiş
Ayrica işin dalgasına konuşmayın olurmu , benim kocam niye çocuğu emzirsin onu anlamadım bu nasıl bir hafızaHerkes anladı anlamayan sizsiniz merak etmeyin
Dadlum tekrar teşekkür ederim , senin dışında bu anlattigimi anlayan çıkmadıBebeği varken asuman hanım eşinden boşanmış, o sırada şimdiki eşiyle tanışmış, sonra şimdiki eşininde bi bebegı varmış (öz annesi red etmiş), süt oğlu ergenlikteymiş, herşeyi ona anlatırmış.. Ama burda sorun olan bişey bulamadm ben
Biz cıncığını boncuğunu, tam anlamıyla bilmeden konuya faydalı bi yorum yapamıyoruz maaalesef. Hâlâ'da konudaki esas niyetinizi anlamış değilim!Doğru ama nebiliyim ben sadece yüzeysel bir soru sormak istedim
Ay lafın gelişi söylediler Asuman hanım. Aynı şeyi sorup durmayın ya.Ayrica işin dalgasına konuşmayın olurmu , benim kocam niye çocuğu emzirsin onu anlamadım bu nasıl bir hafıza
Bacım sende taksit taksit anlatmayıver yani.. Butun vaktını size harcayacak insanlar yok burdaDadlum tekrar teşekkür ederim , senin dışında bu anlattigimi anlayan çıkmadıevet sorun göremedin çünkü ben bunları anlatacağım diye henüz oğlumun sorununa gelemedim
Yahu siz konuyu nasıl okuyorsunuz pesİkinizinde sütten kesilmemiş bebekleriniz vardı. İkinizde boşandınız, birbirinizle evlendiniz? Hayatınızda bu kadar hızlı radikal değişiklikler yapabiliyorsanız, bir ergenin problemlerine de çok güzel çözümler üretebilirsiniz. Bence size akıl verilmesine ihtiyacınız yok.
Bi derdini anlattirmadiniz kadina ya yaziklar olsunBacım sende taksit taksit anlatmayıver yani.. Butun vaktını size harcayacak insanlar yok burda
Bugün hiç bir konu sahibi bizden memnun değil. (Başka konudan geliyorum). Konu sahiplerini anlamadık püü bizekonu sahibini asla memnun edemedik yalnız.
Ayyy cildircamİyi de cocuk sutten kesilince (tahmini 2 yas) ingiltereye gitmis. 13 yasinda geri donmusse siz ne ara annelik yaptiniz “benim anam sensinn” oldunuz. Asil analigi ingilterede bakip buyuten kisi yapmis oluyor sanki.
önce bir cevap verinde sonra çıldırırsınız, çok mantıklı soru .Ayyy cildircam
konu sahibinin 12 yasindaki oglu, ayni apartmanda oturduklari 23 yasindaki bir kadinla cinsel iliski yasamak istedigini söylemiş.önce bir cevap verinde sonra çıldırırsınız, çok mantıklı soru .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?