Oğlum ve ergenlik

konuyu gerçekten anladınız mı ya. nolur biri bana anlatsın ,ben çocuğun sorununa gelemedim bile takılı kaldım. kadın yeni doğum yapmış kocasını terk etmiş şimdiki süt anneliğini yapıp kocasıyla beraber emzirdiği çocuğun babasıyla evlenmiş , kocasıyla beraber emzirdiği çocuğun anneside yeni doğum yapmış aynı anda , kadın da konu sahibinin şimdiki eşini terk etmiş

Sen baya cozmeye yaklasmissin ha gayret

Doğru ama nebiliyim ben sadece yüzeysel bir soru sormak istedim

Herkes anladı anlamayan sizsiniz merak etmeyin

Bebeği varken asuman hanım eşinden boşanmış, o sırada şimdiki eşiyle tanışmış, sonra şimdiki eşininde bi bebegı varmış (öz annesi red etmiş), süt oğlu ergenlikteymiş, herşeyi ona anlatırmış.. Ama burda sorun olan bişey bulamadm ben

Dadlum tekrar teşekkür ederim , senin dışında bu anlattigimi anlayan çıkmadı evet sorun göremedin çünkü ben bunları anlatacağım diye henüz oğlumun sorununa gelemedim

Doğru ama nebiliyim ben sadece yüzeysel bir soru sormak istedim
Biz cıncığını boncuğunu, tam anlamıyla bilmeden konuya faydalı bi yorum yapamıyoruz maaalesef. Hâlâ'da konudaki esas niyetinizi anlamış değilim!

Çocuğun size özel hayatını anlatmasından rahatsızlık mı duyuyorsunuz!? Ve kaç yaşına kadar sizinle kaldı

Dadlum tekrar teşekkür ederim , senin dışında bu anlattigimi anlayan çıkmadı evet sorun göremedin çünkü ben bunları anlatacağım diye henüz oğlumun sorununa gelemedim
Bacım sende taksit taksit anlatmayıver yani.. Butun vaktını size harcayacak insanlar yok burda

İkinizinde sütten kesilmemiş bebekleriniz vardı. İkinizde boşandınız, birbirinizle evlendiniz? Hayatınızda bu kadar hızlı radikal değişiklikler yapabiliyorsanız, bir ergenin problemlerine de çok güzel çözümler üretebilirsiniz. Bence size akıl verilmesine ihtiyacınız yok.

Yahu siz konuyu nasıl okuyorsunuz pes

İyi de cocuk sutten kesilince (tahmini 2 yas) ingiltereye gitmis. 13 yasinda geri donmusse siz ne ara annelik yaptiniz “benim anam sensinn” oldunuz. Asil analigi ingilterede bakip buyuten kisi yapmis oluyor sanki.
Ayyy cildircam

önce bir cevap verinde sonra çıldırırsınız, çok mantıklı soru .
konu sahibinin 12 yasindaki oglu, ayni apartmanda oturduklari 23 yasindaki bir kadinla cinsel iliski yasamak istedigini söylemiş.

Ayni zamanda duş alirken cirilciplak soyunuyormus konu sahibinin yaninda, konu sahibi arkadasimiz bunun dogru olmadığıni, yaninda soyunmamasi gerektigini soylemis süt ogluna.

Konu sahibi arkadas psikolog arkadasiyla bu konuyu konusunca, arkadaşı demis ki; bacim biz neler goruyoz dikkat et.
Al yorumla simci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…