Yok çok şükürKanama var mı ?
Amin canım benim allah razı olsun. Şimdilik herhangi bişey yok. Bende evde batikonlasammı diye düşünüyodum. Ama şimdi bide abisi üzerine basınca daha çok korktum. Bundan bişey olurmuCanim hayirli olsun...
Rabb'im damatliklarinida gostersin ins.
Acile goturmelisin bence...
Ben de oglumu sunnet ettirdigimde ; doktor :" kakasi bulasirsa hemen acile getir pansuman yapsinlar" demisti...
Mikrop kapmamasi acisindan...
Umarim birsey olmaz...
Allah yatdımcınız olsunAy tam benlik bir konu yarın sabah 20 aylık oğlum sünnet olacak bilgi almam lazım:) hayırlı olsun sunnetiniz damatliginida görürsünüz inşallah.
Neyi?7 aylık bir bebeğe nasıl bunu yaparsınız
Sağol canım bizde bardak kapatıyoruz ama bulaşmış nasıl olduysaÖncelikle geçmiş olsun. Benim oğlum da 7 aylıkkken sünnet olmuştu. Biz hastaneden çıkmadan doktorumuz köpük bardağın alt tarafını kesip pipisinin etrafına kapatmıştı kaka yaptığında bulaşmaması için. Her alt değişimde yeni bardak koymuştuk. Köpük bardak yumuşak olduğu için dönse bile canını yakmıyor. 1 haftayı o şekilde geçirdik. Umarım çabuk iyileşir ve kolay atlatır minik
neyi ?? sünneti mi
Sağol canım bizde bardak kapatıyoruz ama bulaşmış nasıl olduysa
Ağrı kesiciler ile tolere ediyorlar ilk çişlerini yaparken acıyor sonrasında acımaması lazım. Acıyorsa sorun vardırneyi olacak sünneti yavrum nasılda canı acımıştır
ayrıca bunda gülecek ne var
Abartmayın, yahudiler ilk 2 hafta içinde yapıyorlar, ayrıca küçük ve hareketleri kısıtlı olduğu için çok daha çabuk iyleşiyor.neyi olacak sünneti yavrum nasılda canı acımıştır
ayrıca bunda gülecek ne var
kim yaparsa yapsın doğru mu? tartışılırAbartmayın, yahudiler ilk 2 hafta içinde yapıyorlar, ayrıca küçük ve hareketleri kısıtlı olduğu için çok daha çabuk iyleşiyor.
Doğum sonrasında yaptıran çok çift biliyorum, ki bunların bir kısmı da dini hassasiyeti olmayan, sağlık için yaptıranlar.
Herkese merhaba kızlar. İki oğlum var ellerinizden öper dün ikiside sünnet oldu. Bugün 7 aylım oğlum kakasını yapmış ve pipisinede bulaşmış tabi panik oldum ama ılık su tuttum pipisine temizlendi. Bu birinci korkum acaba bişey olurmu diye.
İkinci korkumda 7 aylık oğlum oyun halısının üzerinde yerde kendi kendine oynuyodu büyük olan oğlum 22 aylık gelip küçük oğlum üzerine bastı oda tam pipisine geldi. Tabi çocuk biraz ağladı ama sakinleşti sonra.
Bu iki konu hakkında beni aydınlatabilirmisiniz çok korkuyorum bişey olucak olucak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?