Oğlum!

Janet Jak Esim

Durme, durme querido hijico
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2012
30.410
65.393
598
Kaç gündür oğlum da ben de hep hastayız. Gribiz öksürüyoruz. Doktorumuz her gün ciğerlerini dinliyordu ciddi bir şey olmadığı sürece ilaç tedavisi vermiyordu. Ama bugün öksürüğü daha da artınca hastaneye yatış verdi. Kan aldılar falan içim paramparça. 45 günlük daha ya. Bu mikrobu nerden kaptı bu bebek anlam veremiyorum. Ki ben maske takıyorum.
En az 3 gün yatacağız. Dua edin de iyileşsin ilk bayramını evinde geçirsin kuzum. Hastane köşelerinde olmasın. Çok moralim bozuk.
Allah herkese şifa versin. Ben de çok kötü öksürüyorum. Boğazım o kadar tahriş oldu ki konuşamıyorum bile. Sabah boğulacaktım nerdeyse. Doğumdan sonra başımıza gelmeyen kalmadı.
Burdan yeni doğum yapacaklara söylüyorum. Ağustosun en sıcağında da doğum yaparsanız sakın sakın ince şeyler giymeyin, sakın çorapsız durmayın. Lohusa kadın çok çabuk hasta olurmuş bilemedim. Ciğerlerim ağrıyor. Azıcık hava alsam sanki öleceğim. Doğumdan sonra aşırı ter oluyor ve o ter de hastalık yapıyor. Dikkat edin. Aman çok dikkat edin. Bize de dua edin lütfen

Canınızı çok sıkmadan hemen iyileşmeye bakın..
Siz sağlıklı olunca oğlunuza da güzelce bakar hemen toparlanırsınız inşallah

Gecmis olsun. Oglumla 40 gunlukken bir hafta hastanede kaldik yuksek atesten. Cok savunmasiz oluyorlar bu donem. Hastanede kobtrol altinda olmasi en guzeli, icini ferah tut.

Oy oy..
Çok büyük geçmiş olsuun canım benim..
Rabbim acil şifalar versin sana ve meleğine..
Canını sıkma, güçlü oluyor bebekler annesi atlatacak inşallah..
Gerçekten beterin beteri var..
Ben lohusayken 5. günümde safra sancı nöbetlerim tutmaya başlamıştı 20 gün boyunca her gün acillerdeydik korkudan ameliyat da edemiyorlardı. Bir ayın sonunda ameliyat oldum oğlumdan hep uzak kalmıştım.. Sonra oğlum 40 ı çıkmadan kasık fıtığı olduğunu öğrendik. Benden 20 gün sonra ta tam 45 günlükken o ameliyat oldu. Yeşil ameliyat önlüğünün içinde kayboluyordu, o ameliyat haneye girerken ciğerim ondan kaldı sanmıştım çıkana kadar ağlamıştım. Şükür o günler de geçti.
Dualarım sizinle.
Sen de kendine çok iyi bak annesi sen en çok lazımsın ona şu an..

rabbim şifanızı versin sizin ve oğlunuzun
beterinden korusun rabbim
bayramda oğlunuzun bayramlığını giydirip gezersiniz inşallah

Ay size de çok geçmiş olsun. Allah kimseye hastalık vermesin. Şu dönemlerimde sağlığın kıymetini bin kat daha iyi anladım gerçekten. Çok sağolun inşallah iyi oluruz.

Allah iyiliginizi versin, gecmis olsun insallah cikarsiniz bayramdan once evinize.

rabbim şifanızı versin sizin ve oğlunuzun
beterinden korusun rabbim
bayramda oğlunuzun bayramlığını giydirip gezersiniz inşallah

geçmiş olsun.
ilk bayrama takmayın daha çooook bayram var.
gelir geçer bunlar. sıkmayın canınızı.

Çok sağolun arkadaşlar buraya yazmak iyi geldi. İnşallah her şey güzel olur. Allah kimseye hastalık vermesin

Allah sifa versin muhtemelen alerjik astim bronsittir, cunku bu mevsim alerjinin artma mevsimi bizde cok hastanelik olduk ama artik profesyonel inhaler kullanicisiyiz :) hic endise etmeyin kolayca atlatirsiniz insallah.

Geçmiş olsun, Allah şifa versin. Ne kadar dikkat edilse de yeni doğmuş bebeklerin bağışıklık sistemi henüz gelişmediğinden olabiliyor böyle şeyler. Benim bebeğimde henüz iki haftalıkken ateşlenmişti hastanede yatmıştık bir hafta. Zor bir süreç ama hepsi geçiyor içinizi ferah tutun, tez vakitte sağlığına kavuşur inşallah.

çok geçmiş olsun, Allah tez zamanda size ve bebişinize şifa versin de hemen evinize çıkıp ilk bayramınızı huzurla, sağlıkla keyifle geçirin inşallah...

çok çok geçmiş olsun o kuzuya , mis kokuludur o şimdi canım benım iyi olur inşallah annesi

sende sıcak bitki çaylrı iç bogazın yumuşasın

Çok çok geçmişler olsun.
Allahım şifa versin en yakın zamanda inşallah.

Çok geçmiş olsun gözetim altında olması en güzeli inşallah kısa zamanda iyileşir evine döner annesi sende dirayetli olki sütun etkilenmesin

Allah sifa versin muhtemelen alerjik astim bronsittir, cunku bu mevsim alerjinin artma mevsimi bizde cok hastanelik olduk ama artik profesyonel inhaler kullanicisiyiz :) hic endise etmeyin kolayca atlatirsiniz insallah.
Öyle mi diyorsunuz? Ama hepimizde bu hastalık var. Alerji olabileceğini hiç düşünmedim. Çok sağolun bu arada/ inşallah o iyileşsin de ben de bi iki serum yer iyi olurum.

Çok sağolun. İnşallah geçecek benimki bir de küçücük doğdu o yüzden bağışıklığı çok daha düşük

çok geçmiş olsun, Allah tez zamanda size ve bebişinize şifa versin de hemen evinize çıkıp ilk bayramınızı huzurla, sağlıkla keyifle geçirin inşallah...

çok çok geçmiş olsun o kuzuya , mis kokuludur o şimdi canım benım iyi olur inşallah annesi

sende sıcak bitki çaylrı iç bogazın yumuşasın

Çok çok geçmişler olsun.
Allahım şifa versin en yakın zamanda inşallah.

Çok geçmiş olsun gözetim altında olması en güzeli inşallah kısa zamanda iyileşir evine döner annesi sende dirayetli olki sütun etkilenmesin

Sağolun arkadaşlar çok sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…