- 2 Mayıs 2017
- 1.589
- 398
- 53
- 43
- Konu Sahibi Sabir_tasi
-
Etkileyip etkilemediğini bilmiyorum ama komşum oğlunu kızımla evcilik oynuyorlar diye kızımın yanına yaklastirmiyordu.(sebep:çocuğun psikolojisi bizuluyormus yemek filan yapiyorlardi. Bahcede tastan kumdan agac yapraklarindan)Şimdi hamile haliyle cam siliyor. Oh olsun ona.
O konuda sıkıntı yok.çok arkadaşı olsun.kız ve erkek.fark etmez.oyuncak frklı bişi.Etkileyip etkilemediğini bilmiyorum ama komşum oğlunu kızımla evcilik oynuyorlar diye kızımın yanına yaklastirmiyordu.(sebep:çocuğun psikolojisi bizuluyormus yemek filan yapiyorlardi. Bahcede tastan kumdan agac yapraklarindan)Şimdi hamile haliyle cam siliyor. Oh olsun ona.
O dediğim sarı saçlı bebeğin kız oyuncağı olduğunı biliyorEllerine saglik, daha lohusayken yemek yapip bir de cam silecek.. erkek egemenligini sindiren toplumun koleligi hobi edinmis kadinlari..
Konu sahibi, ben oynattim cocuklarima o hamurlardan, hicbir sey de olmadi :) cocuk her seyle oynamali bence..
Algı oluşturmadım ssla ama o biliyo.tv den görüyo hrrşeyiSizden etkilenşr çocuk. Niye gidip renkten etkilensin. Renk algısını biz oluşturuyoruz kafalarında. Erkek şöyle yapar kadın böyle yapar rol dağılımlarını da biz yerleştiriyoruz akıllarına.
Cinsel yönelim anlamında soruyorsanız o doğuştan gelen bir durum zaten
Ben se öle düşünüyoum ama ya öle olursa diye de korkmuyo değilim.geçen sene pembe mutfak seti aldım.60 liraydı.kap kacak aldım.iyi yemek yapsın istiyoym.kendi karnını ünv giderken doyursun.yetenekli olsun.Pembe giyen, pembe duvarlı evlerde yaşayan, herhangi bir cihazın pembesini alan adamların psikoloji mi bozuk oluyor? Renk bu. Rengin cinsiyeti olmaz. 4 yaşada uygundur 40 yaşada.
Komikmisiniz bilemedim...gay olabilir.
Onu mutfak seti alarak değil, mutfakta gerçek görevler vererek yapabilirsiniz. Rahatlıkla bir şeyleri kesebilir, karıştırabilir, hatta kontrolünüz altındayken pişirebilir.Ben se öle düşünüyoum ama ya öle olursa diye de korkmuyo değilim.geçen sene pembe mutfak seti aldım.60 liraydı.kap kacak aldım.iyi yemek yapsın istiyoym.kendi karnını ünv giderken doyursun.yetenekli olsun.
Tvde gördüğü herşey doğru değil. Gerekli açıklamayı yaparsınız olur biter.Algı oluşturmadım ssla ama o biliyo.tv den görüyo hrrşeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?