Oğluma anestezi ile dolgu yapılacak ve korkuyorum

nasmina78

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2008
199
19
46
Evet başlıkta da belirttigim gibi 6 yaşında ki oğluma diş hastanesinde uyularak 7 tane dolgu yapılacak. Ve bu beni çok endişelendiriyor. Mecbur yaptırmak gerekiyor çünkü o dişler 12 yaşında degisiyormu. O yasa kadar ağızda tutmak gerekiyor okadar çürük ki yemek bile yiyemeyecek duruma geldi nerdeyse. Yani mecburum yaptırmaya ama korkuyorum. Daha önce yaptiran var mı eksikleri artıları nelerdir. bana bilgi verebilecek birileri vardir inş

Evet başlıkta da belirttigim gibi 6 yaşında ki oğluma diş hastanesinde uyularak 7 tane dolgu yapılacak. Ve bu beni çok endişelendiriyor. Mecbur yaptırmak gerekiyor çünkü o dişler 12 yaşında degisiyormu. O yasa kadar ağızda tutmak gerekiyor okadar çürük ki yemek bile yiyemeyecek duruma geldi nerdeyse. Yani mecburum yaptırmaya ama korkuyorum. Daha önce yaptiran var mı eksikleri artıları nelerdir. bana bilgi verebilecek birileri vardir inş
gemis olsun canim, benim kizimin da disleri curuktu ama uyutturmadan dolgularini hergun tek tek yaptirdim simdi 19 yasinda cenesi dar ve yirmilikler cekilecek cok korkuyorum cunku anestezi ile kesilerek alinacaklar...dislerin cikacak yeri de yok

Sizede çok geçmiş olsun sağolun. Benim oğlum yaptirmadi 3 özel doktor gezdim imkansız hatta sesi kesildi aglamaktan tek yol bu korkuyorum ama bu şekilde yapılilacak. Allah yavrularimizi bize bağışlasin. Amin

X