Oğluma anestezi ile dolgu yapılacak ve korkuyorum

nasmina78

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2008
199
19
46
  1. Evet başlıkta da belirttigim gibi 6 yaşında ki oğluma diş hastanesinde uyularak 7 tane dolgu yapılacak. Ve bu beni çok endişelendiriyor. Mecbur yaptırmak gerekiyor çünkü o dişler 12 yaşında degisiyormu. O yasa kadar ağızda tutmak gerekiyor okadar çürük ki yemek bile yiyemeyecek duruma geldi nerdeyse. Yani mecburum yaptırmaya ama korkuyorum. Daha önce çocuğuna bu şekilde tedavi yaptiran varsa ya da bu konuda bilgisi olan bana bilgi verirse biraz olsun rahat olucam tesekkurler

2. konuyu diş bölümüne açtım ama ordan cevap gelmedi ama bu benim için dert zaten silmeniz sevinirim

Forum yöneticilerine bir çağrım var. "Son 20 Konu" şeklinde forum anasayfasında bulunmalı son konular. Birçok forumda bu şekilde. Böyle yapılırsa, çok okunuyor bari BDV'ye açayım derdi de kalmaz.

Lütfen konumu işgal etmeyin. Zaten benim için dert olduğunu belirtim . Bana göre asıl yeri burası zaten. Bi fikriniz yoksa çıkın konumdan.

ben hiç diş doktoruna dahi gitmemiştim ta ki 4 sene önce kaza geçirene kadar .
bende yüzümü çarpmıştım kaza geçirmiştim öndeki iki dişim ciddi derece damak vs zedelenmiştim ve kırılmıştı anesteziyle damaklara lazer tedavisi aldım 2 ay anestezi için ve 6 igne yapıp uyuşturuyorlardı hiç bir sorun yaşamadım protez diş yaptılar gayet memnunum :KK52: tecrübemi paylaşmak istedim belki size bir yardımı olur. Allah şifa versin çocuğunuza

X