- 28 Eylül 2014
- 1.518
- 1.380
- 158
- Konu Sahibi kesenmakas
-
II ııh. Damdan düşmemişsinizDerdinizi hafife alıyor gibi olacak ama inanın ben bir sorun göremedim
gurbette çocuk büyüttüm, 27. ayda tam gün kreşe başladı.II ııh. Damdan düşmemişsiniz
Ya bir de o mevzu var. 2.yi yapma arefesinde bakıcıya karar vermiştikİkinciyi yapınca anlarsın kıymetini. Şimdiki aklım olsa hiç dert etmezdim ben de ilkten yaşadıklarımı. Şimdi birine bıraksam nüfus kağıdını da veresim geliyor
Dert etme ablacım. Yemezse yemesin. Ölmez merak etme. En emin yere vermişsin. Kırma anneciğinin güzel gönlünü
Ya aslında sorunum asker olmak değil. Bebem evde olsun ben temizleneyim paklanayım alıp çıkartayım. Oynadı eve girdi bu sefer uyku mızlığı başlıyor yemek yemiyor VS.. Belki de ben çok takıntılıyım bilemiyorumBen sorun goremedim. Cevremdeki butun cocuklar bu sekilde. Anneanne bakmasina gerek yok bunlari yasamaniz icin. Ben kendim bakiyorum cocuga,babasi geldiginde ayni seyleri yasiyorum. Sitedeki tum cocuklar 19.00-21.30 arasi disaridalar. Babasi anasi gelen anneaaaaa babaaaaaa diye kucaklarina kosuyor ve sonra butun hunerlerini sergilemek icin ebeveynlerini bahcede asker ediyor. Normal.
Hem de nasıl. Birbirlerine aşıklar. Ben de istiyorum ki sofra adabını bilen, peşinde kaşıkla koşturulan bir bebe olmasın. Tek tip beslenmesin. II ııh. OlmuyorSorununuz tam olarak anneanne toruna kendini adamış ne yaparsanız yapın yanlış olur boşverin anneniz mutluysa sorun etmemeye çalışın ne güzel güvenilir yerde bakılıyo sonsuz sevgi görüyor bazı şeyleri görmezden gelmeye çalışın evet zor ama artılarıni düşünün sadece akşamlari siz gelmenizde evde olsunlar onu ayarlayabilirsiniz belki ama inanın sorun edecek hic birşey yok konunuzda
Ya bazen sizin gibi kadınlara o kadar öykünüyorum ki. Bana ekstra güçlü geliyorsunuz. Ailem benim sırtımdan desteklerini hiç çekmedikleri için bazen kendini çok yetersiz ve beceriksiz hissediyorum.gurbette çocuk büyüttüm, 27. ayda tam gün kreşe başladı.
Takintilisiniz,yemezse yemesin. Aciksa oyle bir yer ki,demek ki acikmiyor. Benim oglum da erkenden aksam yemegi yer ve dedigim saatlerde bahcede oynar. Eve girince yikanir ve uyur. Sadece sut icer. Okullar acikken 18.00da almaya giderdim isten cikip. Adam okulun bahcesinde oynardi bu sefer aksamin karanligina kadar. Cok beklemisimdir ayakta,elimde bilgisayar ,canta...Cocuk sahibi olmak boyle bir sey iste. Ellemeyin oynasin,siz de beraber eve dondugunuzde yikanirsinizYa aslında sorunum asker olmak değil. Bebem evde olsun ben temizleneyim paklanayım alıp çıkartayım. Oynadı eve girdi bu sefer uyku mızlığı başlıyor yemek yemiyor VS.. Belki de ben çok takıntılıyım bilemiyorum
Merak etmeyin benim iki oğlumda iştahsizdi hatta 1 numara aç geziyodu resmen şimdi 14 yaşında önünden alıyoruz resmen yemesine dert etmeyin bi noktadan sonra yiyolarHem de nasıl. Birbirlerine aşıklar. Ben de istiyorum ki sofra adabını bilen, peşinde kaşıkla koşturulan bir bebe olmasın. Tek tip beslenmesin. II ııh. Olmuyor
sizi üzmek vs için söylemedim, hala zorlanıyorum 6 yaşında pandemide neler yaşadım bir ben bilirim. Okul tam gün açılmazsa neler yaşayağız muallak, bu sene 1. sınıf olacak. tatil olur hasta olur izin alamazsın. o kadar zor ki. şu anda büyük bir lüks içindesiniz naçizane idare edin kıymetini bilin diyebilirim.Ya bazen sizin gibi kadınlara o kadar öykünüyorum ki. Bana ekstra güçlü geliyorsunuz. Ailem benim sırtımdan desteklerini hiç çekmedikleri için bazen kendini çok yetersiz ve beceriksiz hissediyorum.
Zaten müdahale etmiyorum kendisi ev diyene kadar. Yemek sorunumuz olmasa.Takintilisiniz,yemezse yemesin. Aciksa oyle bir yer ki,demek ki acikmiyor. Benim oglum da erkenden aksam yemegi yer ve dedigim saatlerde bahcede oynar. Eve girince yikanir ve uyur. Sadece sut icer. Okullar acikken 18.00da almaya giderdim isten cikip. Adam okulun bahcesinde oynardi bu sefer aksamin karanligina kadar. Cok beklemisimdir ayakta,elimde bilgisayar ,canta...Cocuk sahibi olmak boyle bir sey iste. Ellemeyin oynasin,siz de beraber eve dondugunuzde yikanirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?