Çocuk Hastalıkları oğluma bronşit dedi ama :(

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

brcsrkn

annesinin kuzusu
Kayıtlı Üye
18 Mart 2009
847
7
96
arkadaşlar dün gece oğlumu acile götürdüm halsiz iştahsız diye uzman dr var die bi gidelim dedim dr haldur huldur sert sert muayene etti boğazı kızarmış hırıltısı var bronşit olmuş dedi yarın sabah gelin tahlil yapalım dedi. ama çocukta öksürük yok ateş yok hafif bi burun tıkanıklığı var bide sabah hapşırıyor hırıltısı var dedi ama öle bi hırıltı yok ben duymuyorum
bide aklıma şimdi geldi madem sen bronşitten şüpheleniyosun nie acilde baktırmadın röntgen vs bişeyler bakmıyorsun.
ki ben derince de oturuyorum kocaeli derince devlet hastanesinde acilde her şeye bakılabiliyor röntgenden tut mr kan tahlilleri vs nie dün bakmadı da sabah çağırdı anlamadım gerçi gitttmedim bende şimdi yarın özel hastaneden randevu aldım ona gidicem bakalım. sizce bronşitmidir içimi çürütttü adam ya:((

canım bazen doktorlar başında savıyo açıkcası ama oğlun kaç yaşında bilmiyorum fakat anladığım kadarıyla daha küçük o yüzden hemen röntgen çekilmesini isteme hemde bekleme ii bir doktora sırtını dinlettir arkadaş olarak bunu öneerebilirim sana

birde uzman doktor dedin her hasta doktor için performans demektir ve ayrı bir paradırr ve sen ertesi gün onun polkliğğine gideceksin veya herhangi bi polk ve tekrar giriş yaptıracaksın malesef hastanelerde herşey bu tahlillerde röntgenlerde çoğu zaman bunun için yapılıyo

Son düzenleme:
Back