Doğuma Hazırlık Oğluma isim anketi :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Oğluma isim

• Asaf

OY: 10 26,3%
  • Ali

OY: 18 47,4%
  • Efe

OY: 8 21,1%
  • Buğra

OY: 2 5,3%

• Ankete Katılan
    38
  • Anket Kapalı .

ervanazlim

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2015
5.122
11.797
248
Biz Hüseyin ismini koymaya karar verdik yanına isim arıyoruz ve bu konuda kararsızim. Eğer önereceginiz isim varsa paylaşabilirsiniz :) ankete düşündüğümüz isimleri yaziyorum :KK46:LÜTFEN OY KULLANMADAN GEÇMEYİN :110:

Son düzenleme:
Önerilerinizden Asaf derim ama
Hüseyin kıvanç ya da Hüseyin kerem da pek hoş oldu

Soyadınızı da düşünerek isim bırakın derim
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah upuzun sağlıklı bir ömrü olsun minik Hüseyin'in ;)

Önerileriniz için çok teşekkür ederim :) eşim Asaf ismini çok beğeniyor. Soyadımiz uzun olduğu için kısa isimler düşündük

Soyadinizda onemli bugraya oy vermistim.Biri modern olsun. Cocuga ilerde secme sansi olur diye. Huseyinle uymuyor. Aliyi sectim. Huseyin Efe , Mert Huseyin , Huseyin Ege , Omer Huseyin

Soyadinizda onemli bugraya oy vermistim.Biri modern olsun. Cocuga ilerde secme sansi olur diye. Huseyinle uymuyor. Aliyi sectim. Huseyin Efe , Mert Huseyin , Huseyin Ege , Omer Huseyin
Bende sizin gibi düşünüyorum Asaf ali ye göre daha az kullanılan bi isim gibi... mert hoşuma gitti açıkçası :)

Çok kişi görmüş ama oy kullanan az :110: lütfen oylarınızı ve görüşlerinizi bekliyorum En Büyük KK

Enes de olabilir

Huseyin Eren
Huseyin Emre
Huseyin Arda
Huseyin Emir de olabilir..
Bugra yanina uymuyor fakat cok guzel bir isim..
Huseyin Asaf' a oy verdim..

Çok teşekkür derim önerileriniz için :) eren emre arda hepsini eşime daha önce söyledim hiç birini kabul etmedi o biraz farklı çevresinde pek kullanılmamış bi isim istiyor galiba :işsiz: kız olsaydı isim ı hazırdı :) erkek de kararsız kaldık

Back
X