Doğuma Hazırlık oğluma isim arıyorummmm

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

almina86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2012
26
0
36
Samsun
haydi kızlar isimde yardımcı olurmusunuz ne zor bi işmiş bu isim koymak.anlamı güzel olan çift isim istiyoruum.

öncelikle ne tarz bir isim arıyosunuz aklıma ilk gelen yusuf. hem çok güzel bir isim hemde peygamber ismi. inşallah yusuf peygamber gibi nur yüzlü biri olur ablacım :)

öncelikle ne tarz bir isim arıyosunuz aklıma ilk gelen yusuf. hem çok güzel bir isim hemde peygamber ismi. inşallah yusuf peygamber gibi nur yüzlü biri olur ablacım :)

ay canım çok sağol inşallah dediğin gibi olur.islama uygun bi isim olursa daha iyi olur tabi.

islama uygun olarak ali yasir,ali yuşa,mustafa ashab,danyal efe,ahmet yasin,elyesa ,zahir efe,yemliha,samet,emir malik,ali batın,

benim oğlum 8 aylık ismini ARBEN koyduk...
bir isim daha düşünüyordum OLGU ama arben de karar kıldık canım...

İslami değil ama öz Türkçe bir sim Dağhan
oğlum olursa koyacağım isim bu Allah'ın izniyle

dini bi isim istiosan Batın olsun (allahın isimlerinden biri) allahın isimleri tek katılmaz zaten yanına efe, arda, mert olabilir

Batın efe
Batın arda
Batın mert

kısmet olurda oğlum olursa bende Batın efe katmayı çok istiyorum

Bu arada hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin rabbim

"ali eymen"
ismini çok beğeniyorum ben, kulağa hoş gelen bi ikili, ayrıca eymen de cennet kapılarından birinin ismi.
çok beğeniyorum ama kuzenim benden erken davrandı

batın ismi gerçekten güzel bbi sim ama ileriyi düşünüyorum çocukla arkadaşları dalga geçermi diye ne bileyim işte aklıma her şey geliyo.zor bi iş anane babaya düşen görevteşekkür ediyorum size amin inşallah...

kulağa hoş gelen bir isim olması çok güzel ama anlamı güzel olması bence ilk sırada...
ismin anlamının karaktere yansıdığını düşünüyorum.. inşallah gönlünüze yatan bir isim bulabilirsiniz..

ilerde bi oglum olursa adını ezel koyucam daha doğrusu ''AHMET EZEL'' : öncesi olmayan nitelikli kişi anlamına geliyo...
sanada tavsiye ediceğim güncel isimler: kuzey, çağan, rüzgar, bulut, göktuğ, poyraz,destan...
eski isimlerden benm sevdiklerim: ali ve ömer....

benm de aklıma o gelmişti :) mesela batın isminin anlamını bilmeden dalga geçmeler falan da olabilir... buda kötü bi durum...
ben batın efe katarsam eğer efe ismini kullanırım kimliğinde batın da dursun ilerde kendinin tercihi olur hangisini beğenirse onu kullanır die düşünüyorum...
planlarım çokta çocuğum yok allah kısmet eder inşallah banada :)

inşallah bebeğin de olur sitrese gerek yok.batın zaten tek kullanılmaz diye biliyorum Allahın isimlerinden olduğu için.hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

Ben YUSUF ENSAR ismini beğeniyorum:)
İlerde oğlum olursa koymayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…