Doğuma Hazırlık oğluma isim arıyorummmm

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
benimde oglum olacak 20 haftalık hamileyim ama henuz hangi ismi koyacagımıza karar vermedik...ben ismin anlamınada cok önem veriyorum artı telafuzu kolay bir isim olsun kısa olsun cok saydım galiba..ne zor seymiş ya..

selam herkese
21 haftalık hamileyim kismetse oglum olacak. Yuzlerce isim arasından bebegime isim secemedim yardımcı olur musunuz?
Dusunmediğim isimler : yusuf, yasin, ahmet, mehmet, eymen, enes gibi son moda Kuran'da gecen isimleri dini oldugu icin esim istemiyor (kendisi musluman değildir)
Poyraz, Ruzgar, Ilgaz, Yagız, Yigit, Mert, Mete, Cınar, Arda, Bora, Ege, Efe gibi bu sıralar cok konulan isimleri istemiyorum, Arel, Bera, Dora gibi anlami az bilinen isimleri de istemiorum.

Yani sonuc olarak isim kalmıyor, arkadaslar lutfen yardım

andaç nasıl canım?

canım inşallah rabbım nasıp eder, ama dikkatımı ceken bişi var evet ALLAHın isimleri tek konulmaz bu ısımlerın ABD-ÜL ön adı ile konulması uygunmuş araştırdım çünkü benimde oğlum olucak inşallah, düşünen arkadaşlar için yazmak istedim.

TUNA yı düşünebilirsiniz..

oneriler icin cok tesekkurler.. baska onerisi olan var mı? en son OKAN ismini begendim ama esim istemior Sarp veya Bora koyalım diyor ama bana cok sert ısımler gibi gelior, cocuga sarp sarp die die zor biri olabilirmis gibime gelior

oneriler icin cok tesekkurler.. baska onerisi olan var mı? en son OKAN ismini begendim ama esim istemior Sarp veya Bora koyalım diyor ama bana cok sert ısımler gibi gelior, cocuga sarp sarp die die zor biri olabilirmis gibime gelior

ayyy bu isim olayı beni de çok geriyor. yok efendim bulamıyorum,
8 aylık hamileyim erkek isim bulamadık daha.eymen,egemen,çağın,enes kaan,,ömer faruk,
ilk oğlum 2 isimli.buna da 2 ismili bişeyler bulabilsek iyi olur..
.....efe eymen efe nasıl sizce?

guzel bir isim efe, ama benim 2 arkadasımda var. ve cok populer oldugu icin cocuk ilk okula gittiğinde sınıfında bi suru efe olabilir. ege de oyle.
bi de efe ismindeki cocuklar bana cok yaramaz geliyor.
eymen,berra,enes gibi dini isimleri esim istemiyor.
simdilik aklimda sarp, bora, okan var ama hicbiri cok icime sinmior maalesef.
mercan nasil? bi arkadasim koydu cok seker geldi kulagima.

görümcemin oglunun adı da eymen efe bence herkes artık efeden gıttı.oglum olursa ali koyucam:)cok hosuma gıdıo.ablamında oglu oldu utku koydular cok ısınamadım nedense ama batın isminide cok begenıorum

öncelikle allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin,hayırlı bir evlat olur inşallah... benimde bi oğlum olucak inşallah... ismini EMİR TUNA düşünüyorum.

Ben erkek ismi olarak en çok "Ali" ismini seviyorum,Allah nasip ederse eşimle oğlumuzun adını Ali koymayı düşünüyoruz.Biz de dün öğrendik cinsiyetini ama eşim en başından beri erkek olacak diyordu.Bence isim kısa,anlamlı ve tek olmalı,tabi bu benim düşüncem.
Bir de Kayra ismini de beğeniyorum,erkeğe çok yakışacak bir isim.

arkadaşlar kayra nasıl sizce bende oğluma mehmet kayra adını koymak istiyorum ama halamlar falan kız ismi kayra dediler içime kurt düştü sizce de kız ismi gibi mi????

Eğer çift isim düşünüyorsanız
Yunus Emre ve Oğuz Kağan isimlerini çok beğeniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…