• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık oğluma isim lütfen yardım

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ankara36

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2009
73
0
86
Ankara
kızlar 32haftalık hamileyim kısmetse bir oğlum olacak isim olarak eymen kesinlikle koyucaz ama biz iki isim düşünüyoruz yanına uygun isim konusunda kararsısız emir eymen yada yağız eymen diye düşündüm ama çevremdekiler yağız isimli çocukların çok yaramz olduklarını sölüyolar doğrumu ister istemz etkileniyor insan bende çok severim yağız ismini sizdende değişik isim önerileri bekliyorum teşekkürler

hayırlı olsun bebısın canım. saglıkla dogup buyusun. emır benım cok sevdıgım ve ogluma koymak ıstedıgım ısımdı ama esım ıstemıyor. be de 24 haftalık hamıleyım. ben ogluma yusuf huseyın ısmını koyucam. ama eymenın yanına yagız daha cok yakısıyor sankı

hayırlı olsun bebişin canım..
benimde oğluşum olucak nasipse.. bende oğluşuma Yasir ismini koyucam inş.
eymen ismide qüzel.. benim çevremde çok olduğu için hiç yabancı qelmeyen bi isim bana :hulya:

merhaba canım bende 32 haftalık hamileyim ve benimde bir oğluşum olacak inşallah ve bende ismini eymen eren koyacağım belki fikir olur

merhaba canım bende 32 haftalık hamileyim ve benimde bir oğluşum olacak inşallah ve bende ismini eymen eren koyacağım belki fikir olur

canım benim bir oğlum daha var onun adı eren eymende ona uymlu diye istiyorum zaten buarada eren isimli çocuklar çok akıllı oluyorlarmış söyleyim benimki öle :)

slm kızlar ee eymenler nası oluyormuş? bende 26 haftalık hamileyim eymen koymayı düşünüyorum da merak ettim doğrusu bence sende eren e uysun diye emir eymen koy ama ikisindede eymen olacak tuhaf olmayacakmı????

kızlar bu benim ikinci bebğim ilkide oğlan oğlumun ismi ali eren bunuda uyumlu osun hemde beğendiğim için eymen koymak istiyorum ama yine iki sisim istiyorum emir eymen tekerleme gibi oluyo dediler ben yağızıda çok beğeniyorum yağız eymen diye düşünüyorum nasıl

kızlar bende oğlumu inşalla mart ayında kucağıma alıcam. Mustafa Emir koymayı düşünüyoruz. Mustafa eşimin babasının ismi Emiri de ben buldum daha doğrusu Mustafaya uyan başka bulamadım. eşim Mustafadan vazgeçmiyo kesin koycaz ama Emirden başka uyan var mı sizce yardımlarınızı bekliyorumç......:CüvCüv:

kızlar bende 19 haftalık hamileyim benim de oğlum oluçakmış inş bizde eşim deniz ismini çok istiyo yanına bende eymen eklemek istiyordum eymen deniz olmasına karar verdin inş sağ salim olurlarda hayırlısı ile isimlerini de koymak nasip olur

Back
X