İnşaaallah alptuğ olur ,allahım size nasip eder:)Eşim alptug diyo olursa((((keşke ama yokkk
Rabbim her ikisinede şifa versin,uar ve yardımcınız olsun..bir doktora gittinizmi eşiniz ve siz.herhangi bir tedavi uygulanıyormu?Aminnnn inşallah okadar sorunlu bir dönemki ablam kanser riskli ameliyata gircek yakinda halam şu an 12 saatlik ameliyattan çıktı yogun bakımda tehlikeyi atlatamadi ev arıyoruz bebegim.olmuyor bu almayim rabbim yardım etsin nolur dua edin bebegim olsa çok büyük teselli bize
Rabbim yardimciniz olsun. Ablaniza ve halaniza acil sifalar nasip etsin.. Hayirlisiyla bir ev bulursunuz insaAllah. Imtihan dunyasi.. Hepimizin ayri imtihanlari.. HaHayirlisiylsabir ve dua ile atlatirsiniz insaallah bu zor donemleri.. Hayirli saglikli bir evlat nasip etsin Rabbim insaAllah..Aminnnn inşallah okadar sorunlu bir dönemki ablam kanser riskli ameliyata gircek yakinda halam şu an 12 saatlik ameliyattan çıktı yogun bakımda tehlikeyi atlatamadi ev arıyoruz bebegim.olmuyor bu almayim rabbim yardım etsin nolur dua edin bebegim olsa çok büyük teselli bize
İnşaallah Allahım yüzünüzü gÜldürsün,kucağınızı doldursun:)siz istemekten hiç vazgeçmeyin,duada ısrarcı olunuz diye bir hadis var unutmayın..Rabbim sonsuz merhamet sahibi ,inşaallah sizin de bebeğiniz olacak ben inanıyorum:)Amin insallh ikimizde gittik sorun yok sukur sadece geçen ay klomen başladık olmadı bu ay kist yaptığından bos beklioruz ...rabim nasip etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?