- 25 Mart 2009
- 734
- 567
- 323
- Konu Sahibi kirmizilihatun
-
bozulacak olsa benim kızımın psikolojisi bozulurdu şuan 4. bakıcı
bu kadar içinizi karartmayın başkasını bulmak konusunda..
belki hayırlısı böyledir karşınıza daha iyi bir insan çıkar
bu arada benim de bakıcım 2 ay gelmeyeceğim dese çok çok önemli bişey değilse bir daha çağırmam onu bu ne sorumsuzluk
o kadar gitme sebebi nedir
Yakınınızda güveneceğiniz bi akraba, teyze , hala var mı?Merhaba Hanımlar,
30 aylık bir oğlum var. Bakıcımız bayram sonrası 2 ay izin istiyor. Bir işden dolayı başka şehire gitmesi gerekiyormuş. Ama benim de çocuğumu baktıracağım kimse yok. Birisini bulsam da olmaz çocuğumun psikolojisi bozulacak diye korkuyorum. Çalışan anneler bilirler çocuğuma kendim bakamadığım için zaten vicdan azabı duyuyorum şimdi de 9 aylıktan bu yana alıştığı bakıcısının yerine başkası geçmesi onu etkileyecek diye korkuyorum. Tam da tuvalet alışkanlığı kazanması için çalışmalara başlayacaktık. O da ertelenecek şimdi. Kreşe versem 2 ay için geçici bir dönem nasıl olur?
Merhaba Hanımlar,
30 aylık bir oğlum var. Bakıcımız bayram sonrası 2 ay izin istiyor. Bir işden dolayı başka şehire gitmesi gerekiyormuş. Ama benim de çocuğumu baktıracağım kimse yok. Birisini bulsam da olmaz çocuğumun psikolojisi bozulacak diye korkuyorum. Çalışan anneler bilirler çocuğuma kendim bakamadığım için zaten vicdan azabı duyuyorum şimdi de 9 aylıktan bu yana alıştığı bakıcısının yerine başkası geçmesi onu etkileyecek diye korkuyorum. Tam da tuvalet alışkanlığı kazanması için çalışmalara başlayacaktık. O da ertelenecek şimdi. Kreşe versem 2 ay için geçici bir dönem nasıl olur?
yok maalesef o yüzden tek çare kreşe vermeyi düşünüyorum. Alışırsa da kreşte devam ederizYakınınızda güveneceğiniz bi akraba, teyze , hala var mı?
evet bence de sorumsuzluk.. Oğlum ona alıştığı için alttan alıp kalp kırmamaya çalışıyoruz. ...Oğlunun yanına gitmesi gerekiyormuş
bakıcı kazığı yiyen duyan biri olarak söylüyorum dost acı söyler o kadın dönmez gerievet bence de sorumsuzluk.. Oğlum ona alıştığı için alttan alıp kalp kırmamaya çalışıyoruz. ...Oğlunun yanına gitmesi gerekiyormuş
Daha iyi değil mi . Arkadaşları olur, yaşı tam oyun çağı zaten.yok maalesef o yüzden tek çare kreşe vermeyi düşünüyorum. Alışırsa da kreşte devam ederiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?