- 20 Ağustos 2015
- 6.537
- 15.759
- 248
- Konu Sahibi kirmizilihatun
-
gelini işe başlamış. Torununa bakacakmış 2 ay. Sonra gelinin annesi gelecekmişBelki gerçekten oğlunun yanına gitmesi gerekiyordur. Oğlunun sağlık sorunu olabilir, basına birşey gelmiş olabilir hemen sorumsuz vs. vs. diye yargılamak doğru değil.
Size herhangi birşey söylemedi mi ?
2 ay uzun süre değil. Herhangi bir yakınınız yok mu ? Teyze , yenge , hala gibi aile yakınları 2 ay idare edebilir.
O zaman iş değişir tabi.gelini işe başlamış. Torununa bakacakmış 2 ay. Sonra gelinin annesi gelecekmiş
bnmde 38 aylık bir kızım var ve bnm annem bakıyor, sizi çok iyi anlıyorum arada annem ablamın yanına falan gidiyor o kadar daralıyorumki kv ye veriyorum ona vermeyide istemiyorum. bence kreşe verin bu yıl bende kreşe vericem hem iki ay denemiş olursunuz iyi gelirse devam edersinizMerhaba Hanımlar,
30 aylık bir oğlum var. Bakıcımız bayram sonrası 2 ay izin istiyor. Bir işden dolayı başka şehire gitmesi gerekiyormuş. Ama benim de çocuğumu baktıracağım kimse yok. Birisini bulsam da olmaz çocuğumun psikolojisi bozulacak diye korkuyorum. Çalışan anneler bilirler çocuğuma kendim bakamadığım için zaten vicdan azabı duyuyorum şimdi de 9 aylıktan bu yana alıştığı bakıcısının yerine başkası geçmesi onu etkileyecek diye korkuyorum. Tam da tuvalet alışkanlığı kazanması için çalışmalara başlayacaktık. O da ertelenecek şimdi. Kreşe versem 2 ay için geçici bir dönem nasıl olur?
İnsanlar normal ofis işlerinden filan 2 ay izin isteyebiliyorlar mı ya? Koyarlar kapının önüne. Hepsinin günahına girmeyeyim, elbette hepsi aynı değil ama bakıcıların çoğunda var bu rahatlık. Kendi işlerini ciddiye almıyorlar, sonra bir de saygı, tolerans bekliyorlar. Bence kreş çok daha güzel olur. Hem kreşte kazanabileceği çok şey var, hem de kendi yaşıtlarıyla oynaması faydalı. Bir bakıcıya verilen parayla, kreşe verilen para arasında çok büyük uçurumlar da yok diye düşünüyorum. Hem uzuuun süre düzeni değişecek diye bir korkunuz da olmaz böylece.
Bence Kreş en iyisi
Hem yaz dönemi yaz okulunda çok eğleniyorlar.
Ben bazen işe gitmezdim sende gitme oğlum derdim de
Olmaz derdi :)
Kreşe başlatınca bence geri almak çocuğu iyi etkilemiyor.Ya baslaticak ve uyum saglayamadigini görürsen kısa süre sonra alacaksın ,ya da baslatmayacaksin.Ama uyum sağlamış çocuğu devam ettirmek en iyisi.Geçici bir kreş olabilir hem yazın iyi olur belki arkadas vs de bulur .
Cidden öyle
Her gün bir program var benden faal oğlum yüzme at binme tiyatro sinema bahçe oyunları su savaşları...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?