- Konu Sahibi kirmizilihatun
-
E peki sizin için sunduğu çözüm önerisi nedir bakıcınızın?gelini işe başlamış. Torununa bakacakmış 2 ay. Sonra gelinin annesi gelecekmiş
canım senin küçük bayağı büyümüş maşallah kreşe gidebilir ama iyi bir kreş şartBütün bakıcılar anlaşmış sanırım.
Benim bakıcıda yaz tatilinde bakamayacağını söyledi.Sonrasında devam etmesini de ben istemedim.
Güvenilir başka kimseyi de bulamadığım için kreş ve yaz okulu arayışındayım şuan bende.
Benim kızlarım 8 ve 3 yaşındalar.
Sağlam bi kreş bulun hem çocuk için daha iyi olur .
evet bence de sorumsuzluk.. Oğlum ona alıştığı için alttan alıp kalp kırmamaya çalışıyoruz. ...Oğlunun yanına gitmesi gerekiyormuş
annen baksa olur mu diyor? ya da o bakamayacaksa akrabası varmış o bakabilir. dediE peki sizin için sunduğu çözüm önerisi nedir bakıcınızın?
Ayyy Mor Vampir herşey çok zor bu aracanım senin küçük bayağı büyümüş maşallah kreşe gidebilir ama iyi bir kreş şart
gerçekten kreş ortamları hiç görünüldüğü gibi değilmiş.. bunu bana kreşde çalışan ögretmen olan arkadaşım anlattı ve bana tavsiye etmedi 3 yaş öncesi hatta imkanınız varsa 4 yaşında dedi düşün artık..
bizim bakıcıda bıraktı gitti ansızın.. bende kreşe verecektim vazgeçtim başka bakıcı bulduk bende artık çok zorda kalmassam 4 yaşında göndermeyi düşünüyorum
allah yardımıcımız olsun çalışan anne olmak gerçekten çok zor
Bu akrabayla birlikte gelsin birkaç gün o zamanannen baksa olur mu diyor? ya da o bakamayacaksa akrabası varmış o bakabilir. dedi
tabi ki torunu daha önemli fakat şuan bizimle çalışıyor ve bizde işlerimizi çocuğumuza bakacağı için ayarladık. Tamamen bakamayacağını söylese tercihidir diyebilirim. Fakat 2 ay izin istiyor. Hangi çalışana sağlık sorunu olmadıktan sonra 2 ay izin veriliyor acabakendi torununa bakmayı sizin çocuğunuza bakmaya tercih etmesi mi sorumsuzluk?
tuhaf geldi bu düşünce, herkes bunu tercih eder, kaldı ki gelmediği iki ay için de para istemiyodur heralde.
Uyum sağlarsa devam ettirir veya oyun grupları falan oluyor mu acaba en azından haftada birkaç gün bırakabileceği diğer Günler'de varsa bir yakını ona bırakır .Kreşe başlatınca bence geri almak çocuğu iyi etkilemiyor.Ya baslaticak ve uyum saglayamadigini görürsen kısa süre sonra alacaksın ,ya da baslatmayacaksin.Ama uyum sağlamış çocuğu devam ettirmek en iyisi.
Oyun grubu ile başlamak uyum için iyi olabilir.Gerci yazın da başlamanın faydası ilk bir kaç ay hastalanmaz.Sonra zaten hep hastalanıyor minnaklarUyum sağlarsa devam ettirir veya oyun grupları falan oluyor mu acaba en azından haftada birkaç gün bırakabileceği diğer Günler'de varsa bir yakını ona bırakır .
kv yakın değil köyde oturuyor.
Annem de anneannem var hasta onun bakımıyla ilgileniyor.
Oğlum çok hareketli o yüzden bakamaz.
Evet öyle bir yol çizerse konu sahibi guzel olur :) hem sosyalleşmesi açısından da faydalı olur ilerde kreşe başlamak zor gelmezOyun grubu ile başlamak uyum için iyi olabilir.Gerci yazın da başlamanın faydası ilk bir kaç ay hastalanmaz.Sonra zaten hep hastalanıyor minnaklar
Hangi işte çalışırken 2 ay izin alınır. Ciddi bir sağlık sorunu yoksa bu etik mı. Bakıcınıza bunu uygun dille söyleyin ha 2 ay kreşe verirseniz baktınız alıştı kreşe bir daha bakıcıya baktirmayın zaten. Böyle is mı olurMerhaba Hanımlar,
30 aylık bir oğlum var. Bakıcımız bayram sonrası 2 ay izin istiyor. Bir işden dolayı başka şehire gitmesi gerekiyormuş. Ama benim de çocuğumu baktıracağım kimse yok. Birisini bulsam da olmaz çocuğumun psikolojisi bozulacak diye korkuyorum. Çalışan anneler bilirler çocuğuma kendim bakamadığım için zaten vicdan azabı duyuyorum şimdi de 9 aylıktan bu yana alıştığı bakıcısının yerine başkası geçmesi onu etkileyecek diye korkuyorum. Tam da tuvalet alışkanlığı kazanması için çalışmalara başlayacaktık. O da ertelenecek şimdi. Kreşe versem 2 ay için geçici bir dönem nasıl olur?
Fiyat yükseltmeye çalışıyordur ya da daha iyi bir yer bulmuştur.evet bence de sorumsuzluk.. Oğlum ona alıştığı için alttan alıp kalp kırmamaya çalışıyoruz. ...Oğlunun yanına gitmesi gerekiyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?