- Konu Sahibi kirmizilihatun
-
kv yakın değil köyde oturuyor.
Annem de anneannem var hasta onun bakımıyla ilgileniyor.
Oğlum çok hareketli o yüzden bakamaz.
2 ay uzun bir süre. ya geri gelmezse, öyle bir durum söz konusu mu? anneniz ya da kayınvalideniz baksa.Merhaba Hanımlar,
30 aylık bir oğlum var. Bakıcımız bayram sonrası 2 ay izin istiyor. Bir işden dolayı başka şehire gitmesi gerekiyormuş. Ama benim de çocuğumu baktıracağım kimse yok. Birisini bulsam da olmaz çocuğumun psikolojisi bozulacak diye korkuyorum. Çalışan anneler bilirler çocuğuma kendim bakamadığım için zaten vicdan azabı duyuyorum şimdi de 9 aylıktan bu yana alıştığı bakıcısının yerine başkası geçmesi onu etkileyecek diye korkuyorum. Tam da tuvalet alışkanlığı kazanması için çalışmalara başlayacaktık. O da ertelenecek şimdi. Kreşe versem 2 ay için geçici bir dönem nasıl olur?
eşimin izin alma durumu yok maalesef çünkü kendi işi...Sanırım kreşten başka alternatifim yok gibi görünüyor. Saatleri bize uyan bir yer bulabilirsem oraya vereceğim.Şöyle olabilir mi acaba? Bu senelik eşinizle ayrı ayrı senelik izin kullanın, eşinizle dönüşümlü bakın. Kalan sürede de bir yakınınızdan annenizden ya da kayınvalidenizden destek alın. Şayet bu bakıcı ile devam etmek istiyorsanız Bu birinci ihtimal. İkinci ihtimalde kreş ayarlamaya çalışın. Bu arada biraz izin alın yarım günden başlayın çocuğunuzda alışır.
Offf ya çok zor çalışan anne olmak. Çocuklar baya büyüyüpte tek başına kalana kadar ki bu neredeyse liseye tekabül ediyor bu kısır döngü devam edip duruyor. Kim bakacak ne olacak hasta oldu çözüm nedir vs...
kv köyde yaşıyor uzak. Hemde ilgilenebilecek yaşta değil. Annem ise anneannem var ona bakıyor2 ay uzun bir süre. ya geri gelmezse, öyle bir durum söz konusu mu? anneniz ya da kayınvalideniz baksa.
Merhaba Hanımlar,
30 aylık bir oğlum var. Bakıcımız bayram sonrası 2 ay izin istiyor. Bir işden dolayı başka şehire gitmesi gerekiyormuş. Ama benim de çocuğumu baktıracağım kimse yok. Birisini bulsam da olmaz çocuğumun psikolojisi bozulacak diye korkuyorum. Çalışan anneler bilirler çocuğuma kendim bakamadığım için zaten vicdan azabı duyuyorum şimdi de 9 aylıktan bu yana alıştığı bakıcısının yerine başkası geçmesi onu etkileyecek diye korkuyorum. Tam da tuvalet alışkanlığı kazanması için çalışmalara başlayacaktık. O da ertelenecek şimdi. Kreşe versem 2 ay için geçici bir dönem nasıl olur?
Aynı dert bende de var benimki 15 aylık bakıcısı bayramda 2 aylığına memleketine gidiyor istanbulda hiç akrabamız da yok bende bugün dayımın kızını aradım memleketten gelirse eğer o da boşanma aşamasında biraz moral olur küçük çocuğu var oynarlar falan diye düşündüm ama nasıl olcak bilemiyorumMerhaba Hanımlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?