oğluma nereye bırakacağım?

2 ay uzun bir süre. ya geri gelmezse, öyle bir durum söz konusu mu? anneniz ya da kayınvalideniz baksa.

Şöyle olabilir mi acaba? Bu senelik eşinizle ayrı ayrı senelik izin kullanın, eşinizle dönüşümlü bakın. Kalan sürede de bir yakınınızdan annenizden ya da kayınvalidenizden destek alın. Şayet bu bakıcı ile devam etmek istiyorsanız Bu birinci ihtimal. İkinci ihtimalde kreş ayarlamaya çalışın. Bu arada biraz izin alın yarım günden başlayın çocuğunuzda alışır.

Offf ya çok zor çalışan anne olmak. Çocuklar baya büyüyüpte tek başına kalana kadar ki bu neredeyse liseye tekabül ediyor bu kısır döngü devam edip duruyor. Kim bakacak ne olacak hasta oldu çözüm nedir vs...

eşimin izin alma durumu yok maalesef çünkü kendi işi...Sanırım kreşten başka alternatifim yok gibi görünüyor. Saatleri bize uyan bir yer bulabilirsem oraya vereceğim.

Kreşe gönderin derim. En azından sosyalleşir,iyi vakit geçirir,sonra da devam edersiniz kreşe.
Bakıcınızda kendine başka iş baksın artık.
2 ay çok uzun bir süre izin almak için.

2 aylık kreş döneminde yeni arkadaşlar edinme çabası daha sonra bakıcı gelince tekrar bakıcıya alışma evresi tabi bu arada kreşteki yaşıtlarını özlemesi oyun için. Eğer izin alabiliyorsanız eşinizle sırayla bakın veya ailede birisine(anneannemler,teyze, hala vs.) düşkün mü? Onlardan rica etseniz bakabilirler mi?

Benim bakicinda babasi vefat etmisti anideb birakti 15 gun bakamam demisti biz krese vermistik ozmn bir sikinti yasamadik

valla ben kreş öneririm canım
sürekli istemesen bile şimdi yaz okulları
var orası olur mesela ama bence kreş çok iyi
ve çok da memnun kalırsın ben verdim 35 aylıktı
iyi ki vermişim diyorum...

Aynı dert bende de var benimki 15 aylık bakıcısı bayramda 2 aylığına memleketine gidiyor istanbulda hiç akrabamız da yok bende bugün dayımın kızını aradım memleketten gelirse eğer o da boşanma aşamasında biraz moral olur küçük çocuğu var oynarlar falan diye düşündüm ama nasıl olcak bilemiyorum

Yıllık izin kullanın. İş yeriniz 5 5 yazmayı kabul ederse 20 gün izniniz olsa 1 ay eder. 1 ayı öyle kurtarırsınız kalan 1 ayıda raporla arada çocuğunuzu işe getirerek geçirebilirsiniz belki.
2 ay kreşe verseniz çoculta bişey anlamaz tam adepte olduğunda alıcaksınız. Ya tamdan verin kreşe bakıcıyı birdaha çağırmayın yada bi şekilde 2 ayı geçirin

Kreşe vermekten çekinmeyin sonuçta konuşuyor derdini anlatıyor 2,5 yaşındaki çocuk. Ayrıca sosyal olur çokda iyi gelir. Hatta belki saatleri uyarsa kreşe devam ertirirsiniz bakıcıyı almazsınız.

Aramızda yetiştirme yurdunda büyüyüp, 50 farklı abla görmüş insanlar var.
Ben vallahi anlamıyorum altın yumurtlamış gibi, çocuğa peygamber saygısı göstermeyi.
Bence bu kadar ürkek yetiştirme, yazık ediyorsun
O çocuk 20 yaşına gelse aynı endişe devam edecek.
Tamam ortam kötü, ama bu da fazla evham.

Az gez, az ye otur evinde kendin büyüt o zaman.

Ne güzel kreş seçeneği sunmuş deneyimli anneler.

Bazen ne yaparsan yap, olacakları öngörmediğin gibi, engelleyemiyorsun.

Sen de insansın, yıpratma o kadar kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…