Oglumdan ayri kalacagim diye uyuyamiyorum

konusabılıyor canım
bız zaten bızı sık sık ara dedık
benı henuz aramadı ama esım mesaj atmıs
2 kere aramıslar duymamıs
az once kalkmıs aramıs polis arabası aldınmı bana demıs
aksam ben arıcam sımdı orası kalabalık umreden geldıgı ıcın teyzem gelen gıden vs
konusutugm zamanı ıyı degerlendırmek ıstıyorum

buarada kader evli

daha gitmeden bu kadar üzülüyosan,gidince dağılırsın iyice...
aklın sürekli ondan olduğu için, huzursuz olursun hep...
alışkın olmadığın çok belli...
gitmemesi için ne yapman gerekiyosa yap, yok illa gitmesi gerekiyo, başka çaremiz yok diyosan,
önce Allah'a sonra da annene emanet edip gönder...

Çorbayı mı karıştırıyor
Yerim ben onu
Maşallah maşallah

kuzum yeni gördüm yazıklarını..bak beni yine duygulandırdın hee..senin gibi dünya tatlıları anneler varken çok iyi evlatlar yetişecek bu dünyaya
birtane hiç sıkma canını..eminin egenin keyfi yerindedi..onada iyi bir değişiklik olucak..çocuk ev ve anneannesi arasına tıkılıp kaldı..biraz hava alsın gezsin..birkaç yıl sonra okula gidecek böle kalmalı gezmelere zaten gidemicek..sen sıkma canını kuzumm tamamm..

Ben de çok duygusalım bu konuda.. aslında bir yönde de kızıyorum kendime bu konuda. Şöyle ki yabancılar hayatlarının merkezlerini çocuk yapmıyor. Ama biz Türk kadınları önce ANNEYİZ sonra eş..
Mesela ben düğüne giderim gece 12 kızımı almadan geçemem evime özlerim uyurken, suçlu hissederim kendimi..ama o gece annemde kalsa evde eşimle birlikte romantik geceyi tamamlasak sonra sabah güzel kahvaltısı yapsak sarmaş dolaş yatsak tv izlesek. Yok illa ki sabah evde koşturmam lazım mama yemiyorrrrrr diye bağırmam lazım.. ya da ben şunun mamasını yedirene kadar şu çaya bi baksana demem lazım…
Bence rahat olmaya çalış ve aşkınla bir kaçamak yapmış gibi düşünmeye çalış. Nasıl olsa oğlun güvenli ellerde…

Şu kısmı her zaman derim
Türk kadını olarak bu işi fazla abartıyoruz
Ben hiç yabancılarda bu kayınvalide gelin kavgası duymadım
Çünkü onlar çocukları 18 e geldi mi zaten özgür bırakıyorlar
Bu kadar rahatlığı tasvip etmesem de bizim kadar da sıkılmaması taraftarıyım, ikisinin ortası olmalı

Benim annem çocuklarına adamıştır kendini
Babam hep ikinci plandaydı
Ablamlar velendi, abim evlendi, ben en küçüğüm bende evlenince annemin psikolojisi alt üst oldu
Büyük ablamın kızı bazen annemle kalıyordu bu yüzden
Bir de yengem arıza benim, abimi anneme yollamıyo o konuyu da epey kafasına takmıştı
Bende gidince hepten çöktü annem

Ben böyle olmak istemiyorum açıkçası
Henüz çocuğum yok ama olursa da en azından annem kadar kaptırmak istemiyorum kendimi
Tabi bu içten gelen birşey ama benim annem maddi manevi her konu da kendinden kısmıştır, sonuç oğlu gitti bir baldırı çıplağın sözüne..

ben suanda anlamıyorum cunku calısıyoruma ksam 1 *2 saatte tamam sonra anlarım
baska caremız yok

gelinin kafa dengi olursa çok renkli bi kaynana olursun yeniş..
gün gün gezersin gelinle hee:))
GELİNLEMİ oglumlamı gezerım bılemıyoruım :)))

hele gene boyle dusunursem cok daha uzulurum ama soyledıklerınde cok haklısın ap acık yazmıssın ıste erkeklerı 2.plana atmak gıbı gormuyorum cunku ben esım gececıykende o aksamı zehır gıbı gecıren bırıyım henuz 5 aylık evlıyız ama bırde ıkı erkektende aynı anda olunca yalnızlıga tahammulum yok
dımı ya ısın sonunda boyle seylerde var canım ortayı bulmak gerek ıste bılmıyorum
evlendıgımde bıldıgınız balayın agıtmek ıstemedım ya ıcten ıce gecenlerde ısyana anlatıyordum bıa gla agla tum balayı boyunca suanda neden agladım dıyorum ama ıste
duygusal bır anneyım ben

Benim oğlum öyle birşey yapmaz bir kerem

Benim kayınvalidem oğlunu 12 yaşındayken bırakmış ben ondan buluverdim onu
nasl yanı canım ?

12 yasındayken bırakmıs derken yanı?

yapmaz kısmını anladım cunku bende ogle dıyorum

http://www.haberturk.com/dunya/haber/818016-bakici-dehseti-13 sunu ızledınızmı ben dun aksam gordum :S
Allah korusun

Kayınvalidem ile eşi ayrı ayrıldıktan bir süre sonra eşimi lisede başka bir yerde yurda yerleştirmişler sonrada ilgilenen olmamış hiç. Üniversite den sonra evlenmemize yakın ikisi birden eşimin hayatına girmeye çalıştı

O haberi akşam izledim çok ağladım o vurdukça beddua ettim. O kadını elime verseler de bende vursam ona . Allah'a şükrettim hep oğlum gül gibi bakılıyor diye...

Son düzenleme:

Canım benim annelik bu işte ilk ayrılık hep zordur ama bir düşün her geçen zaman daha bağımsız olacak ve bazen böyle ayrılıklar onların özgürleşmesini sağlıyor biz yanlarında olunca çok korumacı davranıyoruz onları hep bebek gibi görüyoruz onunla konuş benim kızım 3.5 yaşındaydı 15 günlüğüne gitmişti babannesine çalıştığımız için, Ona sen artık büyüdün gece yatmadan işte tuvaletini yap, dişlerini fırçala bunlar senin sorumlulukların dedim. Eşyalarını valizden güzelce çıkarıp yerleştir sağa sola atma dedim kirlilerini ortada bırakma babaannene ver dedim, 15 günde 15 defa valizini eşyalarını düzenlemiş babaaanesi ben yaparım kuzum dedikçe annem bu görevi bana verdi ben yapıcam diye elletmemiş işte bir öğreti işte büyüme kendine güven duyma. Sakın üzülme böyle ayrılıklara alış az bir süreymiş de hadi oğlan anneleri güçlü olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…