Ben kızdın sandım ondan :13:
Buara nişan ve söz vs yok demi sende?
Sevcan ın dediği gibi smiley kullanmamışn ya ben yanlış anlamışım
Smiley insanın tepkisine yansıyor genelde .
Neyse kadercim sen umursama ben bazen alınganlık yaparım böyle
Yenidendoğdumum oğluşun telefonda konuşabiliyor mu?
Ayrı kaldığın günler arayıp konuşssan hem sesini duymuş olursun :26:
Ama o zaman da ağlar mı ki anne diye :26:
Haklı değiller ama kabullenmekte çok zor sen bak büyüt ağla psikolojin bozulsun elin kızıgelsin alsın oğlunu Ben evlendirmem oğlumu koynumda uyansın hep
ay bıde tınycım benım aklıam ne gelıyor su mıllı olma durumu var ya
ay ben hıc konduramıyorum o olayı ya :26:
e haklı tabıı
ben onu ne kadar zorluklardan sonra kavustum ha bugun hamıleyım bugun ıyı yarın ne olacak dıye yuregım agzıma gele gele bı hamılelık gecırdım
keza dogurdugundan sonrada cocuk ınanılmaz maddı manevı bır yatırım kaynagı
sonra evlensın pacozun bırı gelsın yok annene gıtmeyelım desın kırarım bacaklarını
duygularımız bızımde yaslarımız buyudukce degsıır herhalde bılmıyorum bızde boyle yorumlar yapıyoruz cunku
kagıt makası derken kesıcı olmayan bır makas ben alısverıs merkezınden aldım ogluana makası hafta sonu
benım ogluma ben muzık aletlerı aldım hep kucukken alısverıs arabaları i arabalar ıs arabaları pelus oyuncaklar ama zeka gelıstırıcı bırde arabamız vardı sımdı kırıldı kup yerlerı vardı ıcıne atıyordun
onun dısında ben bırebır oynamayı sevıyorum bır arkadasımdan duydum
corap sepetını cıftlerı ayırıyorum rengarenk oluyor aynı desen ve rneklerı bırbırıyle eslesmesıne yardım edıyorum
mandallardan renk ogretıyorum
sayı saymayı ogretıyorum
bızıme vde cok tv acılmaz actıgımdada genelde yabancı kanallar acıyorum ıng ogrensın dıye ama yada bı yatkınlık olsun dıye ama yok
onun dısında muzık acıp oynuyoruz
yemek yaparken ılla corba karıstırır tuz atar bısey yapar
evı supuruyor :)
evdekı aktıvıtelerımız bu sekılde
kagıt olayını yenı ogrendım bır daha bakmam lazım o sayfayı bulup 3 yas ıcın aktıvıtelerde gormus olmam gerek
ha bırde en meshur kardesı varmıs gıbı bı kuzuyu sarıp sarmalıyoruz butun gun yatır kardes kalkdır kardes oynuyoruz
cokta zeka gelısıtırıcı bısey yapıyormuyum bılmıyorum acıkcası ama ogretmek gerek bıseyler yapmamız gerek
Ben kızdın sandım ondan :13:
Buara nişan ve söz vs yok demi sende?
Sevcan ın dediği gibi smiley kullanmamışn ya ben yanlış anlamışım
Smiley insanın tepkisine yansıyor genelde .
Neyse kadercim sen umursama ben bazen alınganlık yaparım böyle
buarada kader evli
3 yasinda oglum var yarin sabah erkenden annemle 1.5 saatlik bi mesafede olan teyzeme gidecekler umreden donuyor teyzek ve pazar gunune kadar kalacaklar bizimde cuma cumartesi yakim ark dugunu oldugu icin gidemeyecegiz pazsrda abimin cocugunun dogum gunu var yardimci olucam pazar aksam annemlerde gelicek
Oglum iki oda yanda uyuyor benim ayaklarim buz gibi bacaklarim agriyor uyuyamiyorum ikinci kez bu kadar ayri kalicaz ve icimi rahstlatamiyorim bi kac ark paylastim onun icibdr degisiklik olacak gitsin diyolar ama hayat oyle kisa ki bugun variz yarin yojuz cantasini hazirladim
Oyuncak koydum para koydum
En kotusu oglumla esim vardiyada oldugu icin yalniz kalacaktik uc gece simdiden sikinti sariyor aglamak geliyo icimden
Benmi abartiyorum yoksa ne bilmiyorum
Gunduz tamamda geceleri nasil gecer
Anneme soyluyorum sacmalama diye kiziyor :i
Ben de çok duygusalım bu konuda.. aslında bir yönde de kızıyorum kendime bu konuda. Şöyle ki yabancılar hayatlarının merkezlerini çocuk yapmıyor. Ama biz Türk kadınları önce ANNEYİZ sonra eş..
Mesela ben düğüne giderim gece 12 kızımı almadan geçemem evime özlerim uyurken, suçlu hissederim kendimi..ama o gece annemde kalsa evde eşimle birlikte romantik geceyi tamamlasak sonra sabah güzel kahvaltısı yapsak sarmaş dolaş yatsak tv izlesek. Yok illa ki sabah evde koşturmam lazım mama yemiyorrrrrr diye bağırmam lazım.. ya da ben şunun mamasını yedirene kadar şu çaya bi baksana demem lazım
Bence rahat olmaya çalış ve aşkınla bir kaçamak yapmış gibi düşünmeye çalış. Nasıl olsa oğlun güvenli ellerde
Kayınvaliden de böyle deseydi sen şimdi eşinle olamazdın ama
Benim kayınvalidem oğlunu 12 yaşındayken bırakmış ben ondan buluverdim onu
Ortası yok mu bu işin
daha gitmeden bu kadar üzülüyosan,gidince dağılırsın iyice...
aklın sürekli ondan olduğu için, huzursuz olursun hep...
alışkın olmadığın çok belli...
gitmemesi için ne yapman gerekiyosa yap, yok illa gitmesi gerekiyo, başka çaremiz yok diyosan,
önce Allah'a sonra da annene emanet edip gönder...
GELİNLEMİ oglumlamı gezerım bılemıyoruım :)))gelinin kafa dengi olursa çok renkli bi kaynana olursun yeniş..
gün gün gezersin gelinle hee:))
hele gene boyle dusunursem cok daha uzulurum ama soyledıklerınde cok haklısın ap acık yazmıssın ıste erkeklerı 2.plana atmak gıbı gormuyorum cunku ben esım gececıykende o aksamı zehır gıbı gecıren bırıyım henuz 5 aylık evlıyız ama bırde ıkı erkektende aynı anda oluncaBen de çok duygusalım bu konuda.. aslında bir yönde de kızıyorum kendime bu konuda. Şöyle ki yabancılar hayatlarının merkezlerini çocuk yapmıyor. Ama biz Türk kadınları önce ANNEYİZ sonra eş..
Mesela ben düğüne giderim gece 12 kızımı almadan geçemem evime özlerim uyurken, suçlu hissederim kendimi..ama o gece annemde kalsa evde eşimle birlikte romantik geceyi tamamlasak sonra sabah güzel kahvaltısı yapsak sarmaş dolaş yatsak tv izlesek. Yok illa ki sabah evde koşturmam lazım mama yemiyorrrrrr diye bağırmam lazım.. ya da ben şunun mamasını yedirene kadar şu çaya bi baksana demem lazım
Bence rahat olmaya çalış ve aşkınla bir kaçamak yapmış gibi düşünmeye çalış. Nasıl olsa oğlun güvenli ellerde
dımı ya ısın sonunda boyle seylerde var canım ortayı bulmak gerek ıste bılmıyorum
Şu kısmı her zaman derim
Türk kadını olarak bu işi fazla abartıyoruz
Ben hiç yabancılarda bu kayınvalide gelin kavgası duymadım
Çünkü onlar çocukları 18 e geldi mi zaten özgür bırakıyorlar
Bu kadar rahatlığı tasvip etmesem de bizim kadar da sıkılmaması taraftarıyım, ikisinin ortası olmalı
Benim annem çocuklarına adamıştır kendini
Babam hep ikinci plandaydı
Ablamlar velendi, abim evlendi, ben en küçüğüm bende evlenince annemin psikolojisi alt üst oldu
Büyük ablamın kızı bazen annemle kalıyordu bu yüzden
Bir de yengem arıza benim, abimi anneme yollamıyo o konuyu da epey kafasına takmıştı
Bende gidince hepten çöktü annem
Ben böyle olmak istemiyorum açıkçası
Henüz çocuğum yok ama olursa da en azından annem kadar kaptırmak istemiyorum kendimi
Tabi bu içten gelen birşey ama benim annem maddi manevi her konu da kendinden kısmıştır, sonuç oğlu gitti bir baldırı çıplağın sözüne..
nasl yanı canım ?
Benim oğlum öyle birşey yapmaz bir kerem
Benim kayınvalidem oğlunu 12 yaşındayken bırakmış ben ondan buluverdim onu
nasl yanı canım ?
12 yasındayken bırakmıs derken yanı?
yapmaz kısmını anladım cunku bende ogle dıyorum
http://www.haberturk.com/dunya/haber/818016-bakici-dehseti-13 sunu ızledınızmı ben dun aksam gordum :S
Allah korusun
12 yasındayken bırakmıs derken yanı?
yapmaz kısmını anladım cunku bende ogle dıyorum
Bakıcı dehşeti-HABERTÜRK sunu ızledınızmı ben dun aksam gordum :S
Allah korusun
3 yasinda oglum var yarin sabah erkenden annemle 1.5 saatlik bi mesafede olan teyzeme gidecekler umreden donuyor teyzek ve pazar gunune kadar kalacaklar bizimde cuma cumartesi yakim ark dugunu oldugu icin gidemeyecegiz pazsrda abimin cocugunun dogum gunu var yardimci olucam pazar aksam annemlerde gelicek
Oglum iki oda yanda uyuyor benim ayaklarim buz gibi bacaklarim agriyor uyuyamiyorum ikinci kez bu kadar ayri kalicaz ve icimi rahstlatamiyorim bi kac ark paylastim onun icibdr degisiklik olacak gitsin diyolar ama hayat oyle kisa ki bugun variz yarin yojuz cantasini hazirladim
Oyuncak koydum para koydum
En kotusu oglumla esim vardiyada oldugu icin yalniz kalacaktik uc gece simdiden sikinti sariyor aglamak geliyo icimden
Benmi abartiyorum yoksa ne bilmiyorum
Gunduz tamamda geceleri nasil gecer
Anneme soyluyorum sacmalama diye kiziyor :i
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?