Oğlumla baş edemiyorum

Kafasını yere vurma konusuna gelince de benim oğlum da yapardı. Ben hiç müdahale etmedim, yaptığı şeyin sonucunu görmesini sağladım. Aman dur yapma diye engel olsaydım nasıl olsa annem kurtarır diye koz olarak kullanırdı. Kafasını vurunca canı yanardı ağlardı, ben de yine sakince bak canın yandı gördün mü VS dedim.
Sakin olun o daha bir çocuk ve mantıklı düşünme yaşında degil..
Ona yön verecek olan sizsiniz çok öfkelenirseniz de gidin başka odaya derin derin nefes alın :))
Ha ben de arada öfkeden patlayacak duruma geldim tabi ki bağırdım da ama fayda vermiyor. Sonuç olarak o da kızınca bağırmayı öğreniyor..
Lütfen sakin olun siz onun rehberisiniz :)

Doktor ne diyor bu konuda çünkü alt sınır ve üst sınır denen birşey var. Çocuğum zayıfladığında alt sınıra yakın çıktığında bile doktorum geriliyor sağlık sorunu olabildiğini düşündüğü için. Kusura bakmayın ama 21 aylık bir çocuğun 6 yaşında ki bir çocuğun kemik gelişimine ve boyuna sahip olması ciddi bir sağlık göstergesi gibi geldi bana. Sonuçta hızlı kemik gelişimi bir sağlık sorunudur. Bu konu için doktora gittiniz mi ?
Elbetteki doktora gittim yoksa boyunu kilosunu nerden net birsekilde bilebilirim doktor zaten genetik olabilecegini söyledi oğlum anne karnindada ondeydi dogdugundada iriydi benim bebekligimde oyleymis çok şükür sağlık yönünden hiçbir sıkıntısı yok

Her istedigini yapiomusun inadiyla ve aglamasiyla yaotiriomu ve tutarli davraniomusunuz bunlar cok önemli yegenimde boyleydi o sinirlenince ve inatlasinca umursamayarak yendiler asla bu sekilde yaptirmaya calisinca yapmayin pat die düzelmez ama tutarli davranirsaniz düzelir kafaya takmayin bu gunler gecici
Her istediğini yapmıyorum ağladığı zamanda vazgecmiyorum sorun onun inada bindirmesi ne olursa olsun dediginin olması için kafasını vurması yada sokakta yaptığı sıkıntılar bunlari nasıl duzeltebilecegim konusunda sıkıntım var

Benim kızımda çok huysuz
Sürekli kucak ister
Artık istemediğim hareketlerini ona oyun oynar gibi yaptırmaya başladım
Kucak istediğinde bes dakika alıyorum sonra yere koyup birazda sen beni taşı çok yoruldum diyorum
Gözüme bakıp sonra oyuna dalıyor
Emin ol bende kafayı yedim bu süreçte ama bir şekilde anlatmaya çalışman lazım
İşte sorunda bu anlamiyo anlatamiyorum çok inat aşırı derecede sabit fikirli bisiyi kafasına taktimi vazgeciremiyorum

İşte sorunda bu anlamiyo anlatamiyorum çok inat aşırı derecede sabit fikirli bisiyi kafasına taktimi vazgeciremiyorum
Benim konuların çoğu kızın üzerine
Malesef aynı
Bnde takıntılıyım biraz çocuğumun bebekliğini harap etmek istemiyorum artık
Dünya yansın o eğlensin moduna girdim

Benim konuların çoğu kızın üzerine
Malesef aynı
Bnde takıntılıyım biraz çocuğumun bebekliğini harap etmek istemiyorum artık
Dünya yansın o eğlensin moduna girdim
Ama işte olmuyo sokaklarda kendini yere atmalar kafasını yerlere vurmalar avazı çıktığı gibi aglayip bagirmalar vallahi rezil oldugumami yanayim sinir katsayim arttiginami yanayim çok zor yaa

Bundan etkileniyor olabilir mi ?
Hissediyor ? Yardım edecek biri var mı?
Cnm baştan beri boyleydi zaten biliyorum yasadiklarindan etkilendigini onun içinde onun duzelmesini istiyorum önlem almazsam kalitsallasicak korkuyorum..ailem yanımda fakat oğlum hep beni istiyo kimseyle işi yok malesef

Ama işte olmuyo sokaklarda kendini yere atmalar kafasını yerlere vurmalar avazı çıktığı gibi aglayip bagirmalar vallahi rezil oldugumami yanayim sinir katsayim arttiginami yanayim çok zor yaa
Benim kızda milleti yırtıp ısırır döver
Valla bilmiyorum ilk çocuğum ama sanki ben onun çocuğuyum

Bosanma asamasinda yasadiginiz olumsuzluklardan etkileniyor olabilir. Bence bir pedagog yardimi alin. 2 yas icin 17 kilo banada cok geldi ama doktorunuz normal demis sanirim. O zaman sorun yoktur. Bence sizin gerginliginizdende etkileniyor olabilir. Beraberce yardim almalisiniz.
Cnm boyuda uzun 108 cm boyuna göre de kilosu çok gözükmüyor öyle şişman bı bebek değil gorunurde en fazla 10 duruyor kilosu pedegog konusundada yardım almaya karar verdim

:))) Allah yardımcımız olsun ne diyim senin bide ikinci çocuk inşallah o gelince düzelir
Kızıö bir yaşında henüz
Buda bize süpriz oldu
Çok zorlanıyorum ama kendimi biraz rahat bırakmaya karar verdım artık
:)
Cok tesekkur ederım canım
Allah sanada kolaylık versin :)

Kızıö bir yaşında henüz
Buda bize süpriz oldu
Çok zorlanıyorum ama kendimi biraz rahat bırakmaya karar verdım artık
:)
Cok tesekkur ederım canım
Allah sanada kolaylık versin :)
Aminn ama çevremde gördüğüm kardeşle duzelen birçok çocuk var belki onunla daha iyi olur kimbilir yaradanin verdiginde elbet vardır bi bildiği hayırlı uğurlu olsun inşallah

Back
X