Oğlumla baş edemiyorum

:)))) Ayy valla sesli güldüm yok yemez annesi ama sen çok dikkatli davranman gerekiyo kardesini sevmesi için sana çok iş dusuyo
Bazen uyurken beni bile yiyecek gibi oluyor
Bekletim vallahi :)
Şimdiden alışyırmam lazım karddş olayına
Yoksa işimiz var
Harp çıkartır evde

Ailem yanımda hep ama yinede oglumun tüm sorumlulugu bende çokta kabullenmiyo kimseyi
Cnm baştan beri boyleydi zaten biliyorum yasadiklarindan etkilendigini onun içinde onun duzelmesini istiyorum önlem almazsam kalitsallasicak korkuyorum..ailem yanımda fakat oğlum hep beni istiyo kimseyle işi yok malesef
Zor gerçekten
Allah kolaylık versin

Her istedigine tamam derseniz yapmaya devam eder. Oglunuzu simartiyorsunuz farkinda misiniz? Ben anneme “banane benim istedigim yoldan gidicez” cumlesini tamamlayamadan kolumdan cekistirdigi gibi ayaklarim yerde suruklenircesine onun istedigi yoldan giderdik. Markette benim istedigim alinacak deme luksum zaten yoktu. Hele hele beni kucagina al diyecem ha, yine kolumdan tutar ben yerde surunurdum heralde.

Iki yas sendromu degil, simariklik diyoruz buna

Ilgi istiyor sanırım doyamamis size elbette ilgileniyorsunuzdur ama belli ki kaçırdığınız noktalar var. İsabelle fillizoat in kitaplarına bir göz atın derim

Bunları duyunca bazen çok korkuyorum çocuk demek dert demek gibi gelmeye başladı bana. Bence ilgi çekmeye çalışıyor Allah yardimcin olsun

2 yaşında 108 cm?

*2 yaş bile değilmiş. 21 aylık 108 cm, çok ilginç
Yahu ne kadar değişik insanlar var benim sorunum kilosumu boyumu sizene hanimefendi boyundan kilosundan ben size bunumu sordum benim derdim bumu Allah aşkına ya yani yorum yapmak için yorum yapıyorsunuz hayret gerçekten ilginç olan benim oglumun boyu değil sizsiniz emin olun

Her istedigine tamam derseniz yapmaya devam eder. Oglunuzu simartiyorsunuz farkinda misiniz? Ben anneme “banane benim istedigim yoldan gidicez” cumlesini tamamlayamadan kolumdan cekistirdigi gibi ayaklarim yerde suruklenircesine onun istedigi yoldan giderdik. Markette benim istedigim alinacak deme luksum zaten yoktu. Hele hele beni kucagina al diyecem ha, yine kolumdan tutar ben yerde surunurdum heralde.

Iki yas sendromu degil, simariklik diyoruz buna
Yani sizin annenizin surukleyerek sokakta sizi itip kakmasimi doğru olan bu sekildemi yetismeli çocuklar onlarda bu birey elbette istekleri var tamam her dediğini yapmak doğru değil ki emin olun bende onun istediği yoldan gitmiyorum doğru olduğuna inansam zaten ne yapacagim diye konu açmam ama sizin annenizinde davranışı hiç doğru değil benim gözümde

Yahu ne kadar değişik insanlar var benim sorunum kilosumu boyumu sizene hanimefendi boyundan kilosundan ben size bunumu sordum benim derdim bumu Allah aşkına ya yani yorum yapmak için yorum yapıyorsunuz hayret gerçekten ilginç olan benim oglumun boyu değil sizsiniz emin olun

Oğlunuzun durumuyla ilgili yapacak bir yorum bulamadım.

Sabredin desek “çağresizim” diyeceksiniz. Çöpe mi atın diyelim çocuğu?

Çocuğun davranışlarını da boyu gibi abartıyorsunuz belli ki.

Oğlunuzun durumuyla ilgili yapacak bir yorum bulamadım.

Sabredin desek “çağresizim” diyeceksiniz. Çöpe mi atın diyelim çocuğu?

Çocuğun davranışlarını da boyu gibi abartıyorsunuz belli ki.
Yani sizin gibi zihniyetlerden zaten destek değil köstek gelir burda çok daha fikirlerine saygı duyduğum insanlardan yardım aldım size inaninki gerek yok o narin ve güzel parmaklarinizi lütfen yormayin olurmu

Yani sizin annenizin surukleyerek sokakta sizi itip kakmasimi doğru olan bu sekildemi yetismeli çocuklar onlarda bu birey elbette istekleri var tamam her dediğini yapmak doğru değil ki emin olun bende onun istediği yoldan gitmiyorum doğru olduğuna inansam zaten ne yapacagim diye konu açmam ama sizin annenizinde davranışı hiç doğru değil benim gözümde

Iyi o zaman size kolay gelsin. Cocugun oyuncagi olmaya devam :)

21 aylık çocuktaki normal davranışlsr. Onun istediği yoldan gitmek istemesi yolda kucak istemesi normal. Sabırla anlatın. Sakin kalın davranışlarına. Kilosuna uygun bebek arabası araştırın. 17 kiloya uygun illa bulursunuz.sizde kendinizi ona ifade etmeye çalışın. Evet bu yoldan gştmek istiyorsun ama yolumuz burası istediğin yoldan gidelim ama bize yakın değil. Hatta o yolda gidin bile merak ediyor görmek istiyor olabilir. Sırf bir kamyona bakmak için bile gitmek istiyorlar oğlumda öyle. İstediği yola giriyorum. Kucağınıza aldığınızda da yorulduğunuzu anlatın.onlarda birey minicikte olsalar aslında herşeyi anlıyorlar.

Sizi cok iyi anliyorum oglum 25 aylik dogdugundan beridir coj zor bir bebek inanilmaz inat Rabbime şükür evlat nasip ettigi icin gecici davranislar bunlar zamanla duzelecek sonucta oyuzden kendinizi hep sakinlestirin biraz rahat olmaya calisin baska yapacak birsey yok...ama kilosu bana cok fazla geldi biraz kontrollu olmanizi tavsiye ederim...21 aylik bebek 17 kilo cok cok fazla geldi bana

basligiokuyunca eyvah dedim, oglu ergen ve basedemeyen bir anne çikacak simdi
21 aylik bebek çikdi çika çika :)
biyu uzun ollmali 2 yas bileolmayan çocukda17 kg luk kemikmi olur :) maasalalh aman dikkat edin kilosu çok asiri fazla

haa yaramazliklara gelirsek 3 çocukla tek sey anladim buyunce geçmiyor;dahada beter oluyolar
tahmin bile edemezsin
bendeher yastan mevcut en zoru buyukler yani 8-9 yas civari
bunun daha 13-14u var kabusum:kızgın:

Allah yardimcin olsun demeye geldim ben :)

Back
X