- 8 Mart 2014
- 3.059
- 1.977
- 173
- Konu Sahibi Lightofgod87
:)))) Ayy valla sesli güldüm yok yemez annesi ama sen çok dikkatli davranman gerekiyo kardesini sevmesi için sana çok iş dusuyoYemesinde çocuğu
İnşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:)))) Ayy valla sesli güldüm yok yemez annesi ama sen çok dikkatli davranman gerekiyo kardesini sevmesi için sana çok iş dusuyoYemesinde çocuğu
İnşallah
Bazen uyurken beni bile yiyecek gibi oluyor:)))) Ayy valla sesli güldüm yok yemez annesi ama sen çok dikkatli davranman gerekiyo kardesini sevmesi için sana çok iş dusuyo
Bazen tam tersi oluyor ya umdugunun tam tersi tepkiyi veriyor hiç belli olmaz inşallah olaysız atlatirsinizBazen uyurken beni bile yiyecek gibi oluyor
Bekletim vallahi :)
Şimdiden alışyırmam lazım karddş olayına
Yoksa işimiz var
Harp çıkartır evde
Ailem yanımda hep ama yinede oglumun tüm sorumlulugu bende çokta kabullenmiyo kimseyi
Zor gerçektenCnm baştan beri boyleydi zaten biliyorum yasadiklarindan etkilendigini onun içinde onun duzelmesini istiyorum önlem almazsam kalitsallasicak korkuyorum..ailem yanımda fakat oğlum hep beni istiyo kimseyle işi yok malesef
2 yaşında 108 cm?Cnm boyuda uzun 108 cm boyuna göre de kilosu çok gözükmüyor öyle şişman bı bebek değil gorunurde en fazla 10 duruyor kilosu pedegog konusundada yardım almaya karar verdim
Yahu ne kadar değişik insanlar var benim sorunum kilosumu boyumu sizene hanimefendi boyundan kilosundan ben size bunumu sordum benim derdim bumu Allah aşkına ya yani yorum yapmak için yorum yapıyorsunuz hayret gerçekten ilginç olan benim oglumun boyu değil sizsiniz emin olun2 yaşında 108 cm?
*2 yaş bile değilmiş. 21 aylık 108 cm, çok ilginç
Yani sizin annenizin surukleyerek sokakta sizi itip kakmasimi doğru olan bu sekildemi yetismeli çocuklar onlarda bu birey elbette istekleri var tamam her dediğini yapmak doğru değil ki emin olun bende onun istediği yoldan gitmiyorum doğru olduğuna inansam zaten ne yapacagim diye konu açmam ama sizin annenizinde davranışı hiç doğru değil benim gözümdeHer istedigine tamam derseniz yapmaya devam eder. Oglunuzu simartiyorsunuz farkinda misiniz? Ben anneme “banane benim istedigim yoldan gidicez” cumlesini tamamlayamadan kolumdan cekistirdigi gibi ayaklarim yerde suruklenircesine onun istedigi yoldan giderdik. Markette benim istedigim alinacak deme luksum zaten yoktu. Hele hele beni kucagina al diyecem ha, yine kolumdan tutar ben yerde surunurdum heralde.
Iki yas sendromu degil, simariklik diyoruz buna
Yahu ne kadar değişik insanlar var benim sorunum kilosumu boyumu sizene hanimefendi boyundan kilosundan ben size bunumu sordum benim derdim bumu Allah aşkına ya yani yorum yapmak için yorum yapıyorsunuz hayret gerçekten ilginç olan benim oglumun boyu değil sizsiniz emin olun
Çocuk işi gerçekten çok zor ama olmamasida olmuyor işte çocuk candır herseydir ama sorumluluğu çok agirBunları duyunca bazen çok korkuyorum çocuk demek dert demek gibi gelmeye başladı bana. Bence ilgi çekmeye çalışıyor Allah yardimcin olsun
Yani sizin gibi zihniyetlerden zaten destek değil köstek gelir burda çok daha fikirlerine saygı duyduğum insanlardan yardım aldım size inaninki gerek yok o narin ve güzel parmaklarinizi lütfen yormayin olurmuOğlunuzun durumuyla ilgili yapacak bir yorum bulamadım.
Sabredin desek “çağresizim” diyeceksiniz. Çöpe mi atın diyelim çocuğu?
Çocuğun davranışlarını da boyu gibi abartıyorsunuz belli ki.
Tesekkur ederim bu kitaba bakicamIlgi istiyor sanırım doyamamis size elbette ilgileniyorsunuzdur ama belli ki kaçırdığınız noktalar var. İsabelle fillizoat in kitaplarına bir göz atın derim
Yani sizin annenizin surukleyerek sokakta sizi itip kakmasimi doğru olan bu sekildemi yetismeli çocuklar onlarda bu birey elbette istekleri var tamam her dediğini yapmak doğru değil ki emin olun bende onun istediği yoldan gitmiyorum doğru olduğuna inansam zaten ne yapacagim diye konu açmam ama sizin annenizinde davranışı hiç doğru değil benim gözümde
Ama hakikaten yanlış bi davranış.Iyi o zaman size kolay gelsin. Cocugun oyuncagi olmaya devam :)