Oğlumla baş edemiyorum

2 yasindaki çocukmu 108 cm
neyse bu konu zaten yeterince tartisilmis, ilk yazinizda babasini gormedigini bosanma asamasini vs yazsaydiniz kimse çocugun 6 yas gelisimine denk olduguna takilmazdi belkide

bu oğlunuzun karakteri neden zorluyosunuz ki? ayrıca heryere bebek arabası ile gitmenizi tavsiye ederim, kucakta taşımak sizin sağlığınız için de çok sıkıntı yapar Allah korusun.

2 yasindaki çocukmu 108 cm
neyse bu konu zaten yeterince tartisilmis, ilk yazinizda babasini gormedigini bosanma asamasini vs yazsaydiniz kimse çocugun 6 yas gelisimine denk olduguna takilmazdi belkide
Oglumun babasini gormedigini nereden cikardiniz ben konumda bosaniyorum oğlum babasini görmüyor tarzında birşey yazdigimi hatirlamiyorum ayrıca eyvah oğlumun boyu 108 cm ne yapacağım şimdi dedigimide hatirlamiyorum burda milyonlarca konu açılıyor çocukla ilgili hepsinin çocukları anne baba ayrımı oluyor yada boşanmak ayipmi dayakla kötü bı evlilikte buyumesimi çocuğun daha iyi olmasini sagliyacak gerçekten aşırı sacmalamamissiniz kusura bakmayin ama aşırı dengesiz bı insansınız bunu bosanmaya ve kendi kafanizdan babasini gormediginize bagladiginiz için özellikle lütfen sizin gibi insanlarla polemiğe girmeye bile değmez

Yani gerçekten bazı insanlara asla anlam veremiyorum yok çocuğun kilosu yok çocuğun boyu ve bu yorumlari yapan birçok kadında bı anne ve bı anne olarak bı anneye cocugunda bı sorun var tarzında yaklasimi ne kadar içler acisi çocuk gelişimleri dönem dönem farklılık gosterir ben 15 yaşına kadar hep iriydim annem bana yaşıma uygun kıyafet bulamazdi hiç unutmam ilkokulda bı arkadaşım gelip sen bizim yanimda annemiz gibi duruyosun demişti çok uzulmustum ama şuan sadece boyum 1 70 arkadaşlar ve belirli bir zamandan sonra durdu ve bende normallesmistim anlatabildimmi ben doktora götürdüm oda genetik dedi belirli bir zamandan sonra duracağını söyledi yani hicmi hayatınızda iri bı bebek gormediniz uzun boylu bı bebek omrunuzde gormedinizmi kimisi benim abarttigimi söylemiş kimisi bosanmamdan dem vurmuş vallahi çok yazık gerçekten bikez daha anladimki nerde hasta insanlar var birçoğu buraya dolusmus bana yardimci olan arkadaslara çok teşekkür ederim lütfen konum kapansin artık kimseyle polemiğe girmek istemiyorum

normal şeyler hepimiz yaşadık yaşıyoruz biz 3 buçuk yaşını geçtik hala mutsusuz hep onun istediği olursa mutluyuz

Benim oglumla ayni yasitlar. Bnm oglumun tek farki asiri yurumk istemesi. Kucagima aldigim an bagiriyo. Birsey sorucam gunduz uykusuna kacta yatiyo? Ve aksam kacta yatiyo cevaplarmisiniz lutfen?
dun aksam 9da uyudu. Gece 1de kaldi salladim uyudu. Onra gece4de kalkti hala ayakta. Birde bizim bu problemler dsinda uyku problemimiz var

Oglen 12 de gunduz uykusuna yatar gecede 10da iki saat uyur ondan sonra sabaha kadar saatte 1 yada iki saatte bir kalkar yani uyku bizdede problem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…