- 24 Ağustos 2022
- 4.763
- 19.250
- 138
- Konu Sahibi Kismetimbir
-
Neyini savundun yav Kazık kadar çocuğu yanında yatırıyo, uyurken dayamasına ses çıkarmıyo, evde sütyensiz geziyo. Neymiş ses çıkarırsa yüz göz olurmuşmuş. Fake olduğu belliydi de nasıl geçmiş konulara bakmadık orası aklımıza gelmedi hiçBen çok safım ya kadını savundum bir de Allah ım:/
Her şey olabilir. Burada nabız ölçüyordur. Kadınların nasıl tedbirler aldığını öğrenmek istiyor olabilir. Sapıklar için normal bir mesaj bile tahrik unsuru olabilir bilemeyiz içinde nasıl bir pislik varYani amaç ne nasıl bir tatmin sağlıyor bu konudan üye erkekse saçmalık cidden
Bu tarz konulara verilen tavsiye bile azdırıyor olabilir sapıkların iç dünyası çok karanlık yaHer şey olabilir. Burada nabız ölçüyordur. Kadınların nasıl tedbirler aldığını öğrenmek istiyor olabilir. Sapıklar için normal bir mesaj bile tahrik unsuru olabilir bilemeyiz içinde nasıl bir pislik var
O eski konuyu başka üyelikle açmış. Kazen bugün üyelikleri birleştirmiş. O yüzden görmemiş kimse saçma sapan eski konularını.Neyini savundun yav Kazık kadar çocuğu yanında yatırıyo, uyurken dayamasına ses çıkarmıyo, evde sütyensiz geziyo. Neymiş ses çıkarırsa yüz göz olurmuşmuş. Fake olduğu belliydi de nasıl geçmiş konulara bakmadık orası aklımıza gelmedi hiç
Hangi konu acaba?O eski konuyu başka üyelikle açmış. Kazen bugün üyelikleri birleştirmiş. O yüzden görmemiş kimse saçma sapan eski konularını.
Ay ben göremiyorum zaten bir i.nelik olduğu belliydi çok afedersin. Böylelerini toplumda barındırmamalı cidden!O eski konuyu başka üyelikle açmış. Kazen bugün üyelikleri birleştirmiş. O yüzden görmemiş kimse saçma sapan eski konularını.
Abla neyin zorunda kalmışlığı bu? Küçükken babamla uyumayı çok severdim. 7-8 yaşından sonra uyumadı benle ağladım zırladım yok dedi. Çok da korkardım ailecek bi film izlesek dahi savaş sahnesinde başlardım ağlamaya.Özellikle sizin yorumlarınızı okudum. Siz yıkıp dökmekten öteye gidemezsiniz ve öfkeyle konuşuyorsunuz. Sosyal hizmetler gibi kurumların işin içine girdiği vakalar hiçbir zaman mutlu bitmiyor. Ve o soruşturma sureci ağır oluyor. Bende erkek kardeşimde yeri geldi annemizle yattık. Hiçbirimiz o niyetle yatmadık. Benim bunu artık kaldiramayasim interet aramaları ve yaşadığım birkaç olay. İleri derece rahatsızlık duyduğm için artık paylaşmak ve yardım almak istediğimi yazdım. Baba figürü konusuna gelince dikkatli oku yorumları. Çocuğumun hayatında uzun süredir baba eksikliği var,fakat yaşanan olay normal üstü olduğu için sırf bu vakayı iletmek adına onunla tekrardan iletişime geçme niyetindeyim ama bunda da kararsız oldugumu, çünkü babanın ne tepki vereceğini bilmediğimi yazdım. Sana kalsa polise gidelim o çözsün işi
Çok şükür gerçek değilmiş ya allam boşu boşuna derde girdikAbla neyin zorunda kalmışlığı bu? Küçükken babamla uyumayı çok severdim. 7-8 yaşından sonra uyumadı benle ağladım zırladım yok dedi. Çok da korkardım ailecek bi film izlesek dahi savaş sahnesinde başlardım ağlamaya.
Allah kimseyi zorunda bırakmasın o yaştan sonra 1 kez babamla uyudum. Depremden sonra uyuyakaldık o da istemli değil gerçekten zorunlu bir durumdu.
Bir tane kuzenim var erkek, kardeş gibi büyüdük hep beraber yatardık misafirliklerde vs. 7-8 yaşından sonra annemler yatırmadı.
Anlayamadım kızdım ağladım olmaz artık büyüdünüz dediler.
Sizin insanlardan, biyolojiden haberiniz mi yok? 16 yaşında bir bireyle aynı yatakta uyuyamazsınız.
Fallik dönem muhabbeti yapacağım yine ama orda da bi sıkıntı var.
Sadece Terapiyle düzelecek bi durum değil mesafe koyacaksınız. Gerekirse despot olacaksınız hatta.
Aman oğlum canım oğlum yapmanın bi sonucu da bu işte.
Umarım illeriki yaşantısını etkileyecek cinsel sapmalar yaşamaz. Çok üzücü
Herkese yazmış o daYazıklar olsun sana burada kaç anneyiz hepimiz delirdik paronayak olduk. Gece mesaj kutuma yazan kadın da erkekmiş zaten son mesajından sonra anlayıp cevap vermemiştim bir anne böyle yazamaz çünkü. Ama sana yazıklar olsun konu sahibi dert yükledin gece gece
Vah vah senin ebeveynlerine acıdım şuan. Evde bilmeden nasıl biriyle yaşıyorlar yazık hepsineEvet beklemezdim. İç çamaşırlarımi zaten onun bilmediği bir yerde tutuyorum. Bornozla çıkıp direk odama geçiyorum banyodan. Evin içinde veya onun gözüne görünür şekilde dolaşmiyorum ama herşeyi banyoda halledip çıkmakta fayda var bundan sonra dediğiniz gibi. Bütün tetikleyici hareketleri ortadan kaldırmak gerekiyor
Size ne yazmıştı özelden?Ya yok ya cevap vermeyin şuna erkek belli ki burda sapıklık peşinde bana da özelden yazmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?