Oğlumla ilgili ne yapacağımı bilmiyorum?

Ben çok safım ya kadını savundum bir de Allah ım:/
Neyini savundun yav Kazık kadar çocuğu yanında yatırıyo, uyurken dayamasına ses çıkarmıyo, evde sütyensiz geziyo. Neymiş ses çıkarırsa yüz göz olurmuşmuş. Fake olduğu belliydi de nasıl geçmiş konulara bakmadık orası aklımıza gelmedi hiç

Çok şükür konu gerçek değilmiş. Böyle bir saçmalık nasıl olabilir diye cinnet geçirmiştim kendi kendime.

Konuyu okurken gerçekten irkildim. Yaşadığınız şey dünyada olmayacak bir şey değil ama sizi çok tuhaf buldum. Ben ve abim, babamız asker olduğu için neredeyse babasız büyüdük diyebilirim. Fakat annemin abimin bir erkek çocuk olarak psikolojik olarak etkilenmesin diye çok çaba sarfettiğini biliyorum. Daha çok küçüklükten beri odalarımızı ayırmıştır ve ergen yaşa gelen oğluna yaşının gereği gibi davranmıştır. Elbette evlat evlattır, sağlıklı bir anne için çocukları her zaman bebektir ama bu onların büyüdüğü gerçeğini değiştirmez. Farklı cinsiyetten bir evlat sahibi olmanın gerekliliklerinden biri de budur. Bence sizde çocuğunuzun doğasını reddediyorsunuz ve onu çocuklaştırıyorsunuz. Bu problemi yaşamamış olsaydınız bile ilerde çocuğunuzun fazla anneci, asosyal veya cinsiyet rollerini reddeden yapısıyla karşılaşacaktınız. Farklı cinsiyetten bir evlat sahibi olarak bence kendinizi bu konuda çok daha fazla yetiştirmelisiniz, hiç olmadı etrafınızdaki başka anneleri gözlemleyin. Yaşarken çok zor olmuştur eminim boşanma sonrası babasını hayatından tamamen çıkarmak durumunda kaldığınızdan bahsetmişsiniz. Bir yorumunuzda oğlunuzun çalışmanızı dahi istemediğinden bahsetmişsiniz ve hatta babasının size para vermesi gerektiğini söylemiş. Bence boşanma konusunu aranızda ne geçerse geçsin biraz normalleştirmeye çalışın. Varsa hayatınızda olan erkek figürlerden destek isteyin ve acilen bir psikologla görüşün.

Yani amaç ne nasıl bir tatmin sağlıyor bu konudan üye erkekse saçmalık cidden
Her şey olabilir. Burada nabız ölçüyordur. Kadınların nasıl tedbirler aldığını öğrenmek istiyor olabilir. Sapıklar için normal bir mesaj bile tahrik unsuru olabilir bilemeyiz içinde nasıl bir pislik var

Bu tarz konulara verilen tavsiye bile azdırıyor olabilir sapıkların iç dünyası çok karanlık ya

O eski konuyu başka üyelikle açmış. Kazen bugün üyelikleri birleştirmiş. O yüzden görmemiş kimse saçma sapan eski konularını.

Bu tarz konularda site yönetimi gerekli yerlere de bildirim yapıyor mu acaba. Belki de kendi kızına hallenen bir sapık. Üyeyi siteden atıp geçmek kadar basit olmamalı.

şimdi biz boşu boşuna mı üzüldük dil döktük anlamadım ya. saçmaydı zaten ama neler görüp duyuyoruz gerçek sandım valla ya inşallahta gerçek değildir zaten ne kadar da safız

Yazıklar olsun sana burada kaç anneyiz hepimiz delirdik paronayak olduk. Gece mesaj kutuma yazan kadın da erkekmiş zaten son mesajından sonra anlayıp cevap vermemiştim bir anne böyle yazamaz çünkü. Ama sana yazıklar olsun konu sahibi dert yükledin gece gece

Abla neyin zorunda kalmışlığı bu? Küçükken babamla uyumayı çok severdim. 7-8 yaşından sonra uyumadı benle ağladım zırladım yok dedi. Çok da korkardım ailecek bi film izlesek dahi savaş sahnesinde başlardım ağlamaya.
Allah kimseyi zorunda bırakmasın o yaştan sonra 1 kez babamla uyudum. Depremden sonra uyuyakaldık o da istemli değil gerçekten zorunlu bir durumdu.
Kız kardeşim uyur gezerlik problemi yaşadı 4 sene civarı. Kalkıyordu farkında olmuyordu hiçbir şeyin. Koşuyordu evde camdan atsa farketmezdi kendisini.
Annem 4 sene aynı odada uyudu, babamla yatağını ayırmak zorunda kaldı gerektiğinde yine de aynı yatakta uyutmadı. Bakın bu ekstrem bi örnek.
Bir tane kuzenim var erkek, kardeş gibi büyüdük hep beraber yatardık misafirliklerde vs. 7-8 yaşından sonra annemler yatırmadı.
Anlayamadım kızdım ağladım olmaz artık büyüdünüz dediler.
Sizin insanlardan, biyolojiden haberiniz mi yok? 16 yaşında bir bireyle aynı yatakta uyuyamazsınız.
Fallik dönem muhabbeti yapacağım yine ama orda da bi sıkıntı var.
Sadece Terapiyle düzelecek bi durum değil mesafe koyacaksınız. Gerekirse despot olacaksınız hatta.
Aman oğlum canım oğlum yapmanın bi sonucu da bu işte.
Umarım illeriki yaşantısını etkileyecek cinsel sapmalar yaşamaz. Çok üzücü

Son düzenleme:
Çok şükür gerçek değilmiş ya allam boşu boşuna derde girdik

Ulan bu da mı gol değil be ndnfn ben de az saf değilim neyse gerçek olmasından iyidir diycem ama döne dolaşa aynı hikayeyi anlatıyosa var bunun altında bi yaşanmışlık, bi taciz, bi mağdur olma durumu, ya da bizzat kendi mağdur etti birini. Bilemedim. 2 saatlik uykuyla duruyorum pü Allah cezanı versin Kismetimbir kısmetsiz kalasın

Pis sapık bir de bana çemkiriyor yıkıp döktün diye. Ya 2 ergen annesiyim bırak yanında yatırmayı 7-8 yaşından sonra bedenlerini göremezsin utanıyorlar. Troll de olsa mücadele etmek lazım. Çocuklar hakkında pis düşünceleri olan istismarcı pisliklerle nerede görsem kavgaysa kavga çirkeflikse çirkeflik. Yemin ederim bunları aşı ilaç kozmetik deneylerinde kullanıcaz desinler sonuna kadar desteklerim. Böyle sapıklar dururken günah o hayvancıklara. Bassınlar deneysel aşıyı ilacı bunlara insanlık tıp ilerlesin.

Herkese yazmış o da

Vah vah senin ebeveynlerine acıdım şuan. Evde bilmeden nasıl biriyle yaşıyorlar yazık hepsine

Hey Allahım bu nasıl bir sapıklık. Aklım almıyor neleri nasıl düşünüyorlar. Bazen hadım şart diye düşünüyorum açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…