Oğlumla ilgili ne yapacağımı bilmiyorum?

Sorma ya nasıl da uykusuz bıraktı 10 yıl sonra aynı hikaye ile geldiğine göre bence de yaşanmışlık veya bir saplantı durumu var. Yazık fantezi dünyası pek gelişmiş değil demek ki

Ayrıca ergenlikte cinselliği ve kendi bedenindeki değişimleri keşfettiği için her tür videoyu merak edebilir, bu onu kötü biri yapmaz…belki ne kadar iğrenç bir şey, bir çocuk annesi ile bu işi nasıl yapar diye bakmış da olabilir, böyle bir şey mümkün olabilir mi diye , olabilir mi ?
Bu üye erkek, ayrıca ya ensest ya sübyancı. Umarım yakalanır bir şekilde.
bana da kendi başına aynısı gelen öteki üye özelden yazmış, bence kadın da meyilli oğluna diye tövbeler olsun…bizimle dalga geçiyorlar bence…

Şu lafına harbi aşırı kıl oldum ya. Sen binbir emekle çocuk sahibi ol büyüt. Büyüyünce çamaşırlarına kadar kontrol etsin harbi acıdım ailene ya hatta seninle birlikte olacak kişiye de acıyorum zihninde dönen iğrenç düşünceleri bilmiyor

Nasıl bir hastalıklı düşünce yapısı cidden şok olmamak elde değil. Ben baya da inanmıştım.

2 yaşından beri tek yatar odasi da ayri cahil bir anne degilim yazmisiniz siz mi karar verdiniz bu teze bir daha düsünün

16 yasindaki cocuk dediginiz ergen annesine dayamis siz neyi güzellestiriyorsunuz ya

Anne değilim,ama çok empatik bir insan olduğum için ne bileyim çok üzülmüştüm konu sahibine.Bazi yazılan bana göre acımasız olan yorumlara çok kızmıştım.Konunun sahte olabileceğini ve konu sahibinin erkek olabileceğini söyleyenlere de hiç inanmamıştım.Helal olsun bazı üyelere gerçekten Gözüm Singrid adlı üyeyi aradı.O da ilk başta çözerdi olayı.Sahi o nerede?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…