Oğlumla ilgili ne yapacağımı bilmiyorum?

Bize 2 gündür Masum oğlum diye savunup durduğunuz oğlunuz tarafından tacize uğradığınızı şimdi mi idrak ettiniz. Açık açık konuşunca niyetinizi nasıl da belli ediyorsunuz. Ben sizin bakış açınıızın normal olduğunu asla düşünmüyorum sorunun asıl kaynağı oğlunuz değil sizsiniz.

Başka şeylerde var demiştiniz merak ettik anlatma durumunuz olur mu?

Bence çekindi kendinin kabul etmesi de zor düşünsenize oğlu konduramadı :/
Kondurmamak başka ama konu başında beri benim oğlum öyle şey düşünmez yapmaz dedi. Biz uyardıkça. Sonra baktık ki patır patır dökülmeye başladı. Eğer konduramama gibi bir durum olsa bizim tavrımız daha başka olurdu yardım istemekten ziyade bize oğlunu aklamaya çalıştı

O da konduramamanın sonucu olabilir bana dürüst geliyor konu sahibi. Daha neler var anlatmadığı ben orada kaldım.

Yıkıp döken sizsiniz. Bir çocuğun çocukluğunu mahvetmişsiniz. Benim de o yaşlarda iki çocuğum var. Problemleri sorunları başladığı an işin uzmanından yardım aldım. Bırak yanımda yatmayı, sabah ereksiyonunu 8 yaşından beri çıplak görmedim çocuklarımı. Çünkü normal olarak sakladılar gizlediler. Sizi şimdi aile bakanlığına bildirsem hakkınızda işlem yapılır soruşturma geçirirsiniz. Çocuğu istismar etmeye annesi dahil kimsenin hakkı yok. Siz ve erkek kardeşiniz de mi 16 yaşına kadar annenizle yattınız? Eğer öyleyse siz de istismar edilmişsiniz. Çocuk değil ergen, 2 sene sonra yetişkin olacak. Ne hakkınız var mahremiyetini ihmal etmeye? Siz tehlikeli birisiniz umarım o bahsettiğiniz psikolog uygun görür de bildirir sizi.

Bu açıdan bakmamıştım duruma. Haklı olabilirsin anne de normal değil 16 yaş epey büyük birlikte uyumak için. Bana kızıyla uyusa tepki veriyoruz ama anne olunca bi tık daha pozitif ayrımcılık yapıyoruz sanırım. Kesinlikle doğru yazdıkların.

Bunu karıştırmna bence zaten zar zor ikna ettik psikologa gitmesine ona göre tüm suç babasında çünkü masum oğlunun korkup yanına yatması normal bir şey. Şikayet edilecek diye korkup vazgeçer şimdi hepten korkunç olaylar yaşanır

Bu kişinin kullanıcı adı taylan.

2018 yılında da benzer bir konuyu gündeme getirmişti. Aradan geçen yaklaşık 7 yılın ardından yeniden aynı içerikle karşımıza çıktı. Elimde bu kişiye ait tüm iletişim bilgileri mevcut.

Sizlerden ricam, bu durumu CİMER üzerinden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nı seçerek bildirmenizdir. İddialar, 18 yaşının altındaki bir birey ve aile içi istismar konusunu içerdiğinden ciddi ve hassas bir meseledir. Lütfen gereken duyarlılığı gösterelim ve yasal mercilere durumu iletelim.

Eski hesabı ile açtığı konu ;

Son düzenleme:
7 sene önce de 16 yaşındaymış oğlu, yine 16 yaşında ve yine birebir aynı konu. Acaba bu kişi annesiyle ilgili iğrenç fantezileri olan bir erkek olabilir mi Kazen ? Yaşını biliyor musun? Ebeveyn olduğu kesin mi?

O konuya da bir de cahil bir anne değilim yazıp durmuş. Sen cahil bir anne değilsin, sapık, şerefsiz, ruh hastası bir erkeksin.

Son düzenleme:
Ben şok ben iptal olan insanların uykusuna oldu

Tam tersi bile olabilir midem bulandı valla ya

Belliydi zaten bir bit yeniği olduğu. Saçma sapan şeyler yazdı gece de. Bir de minnoş minnoş konu sahibini teselli ediyorlardı. Hiçbir aklı başında kadın 16 yaşında oğlu korkuyorum seninle yatıcam deyince tamam demez

Yani amaç ne nasıl bir tatmin sağlıyor bu konudan üye erkekse saçmalık cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…