- 13 Nisan 2007
- 33.687
- 102.657
- 1.123
- 46
- Konu Sahibi Kismetimbir
Tamam da bu çocuk yatak ayırmayı nasıl hemen kabul edecek?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Korkuyorum demesi bahane olabilir .Bu yaşa kadar birlikte uyumadık. Bazen korkuyor veya ben evde yokken korku filmi izleyip akşam aklına geliyor o izlediği filmler. Korkuyorm diyip benimle uyumak istiyor. Bende kıyamıyorum. Bende kötü bir niyet olduğuna inanmıyorum
Büyüdüğünü, artık bir birey olduğunu,erkek adam korkmaz gibi söylemlerle ikna etmeye çalışicam. Her gün benimle uyumuyor. Bazen geliyor. Ama artık hiç gelmemesi gerekiyor.Tamam da bu çocuk yatak ayırmayı nasıl hemen kabul edecek?
Allah aşkına tek boşanan anne sen miydin insanlar bilerek bekar ebeveyn oluyor ya da lezbiyen gay çiftler çocuk sahibi oluyor. Sizde sıkıntı anne çocuk ilişkisi. 10 yaş bile anneyle uyunacak yaş değil. Dert baba değil anne. Çooook hatan var. Babayı öne sürme
kesinlikle bende bunu düşünüyordum.Korkuyorum demesi bahane olabilir .
Çok yardımcı oldun sağolKorkunç.. Allah ıslah etsin
bakın normal yaklaşmaya çalıştım duruma ama artık bende gerçekten sinirlendim. ben 8 yaşındaki çocuktan rahatsız oluyorum benimle uyumak istiyor siz 16 yaşındaki artık cinselliği bilen gencin uyurken sarılmasından rahatsız olmuyorsunuz. siz bu cesareti ona vermeyin bakın üstte sürekli size yazan cemile diye bir bayan var ona sorsanıza neler yaşamışta sizi uyarıyorBüyüdüğünü, artık bir birey olduğunu,erkek adam korkmaz gibi söylemlerle ikna etmeye çalışicam. Her gün benimle uyumuyor. Bazen geliyor. Ama artık hiç gelmemesi gerekiyor.
Bana figürüne çok öfkeli hemde. Şimdi bekliyorum. Mudahele etmek için bir kaç kez daha kontrol edicem. Eğer devam ediyorsa ben bunu bizzat psikologa anlaticam ve nasıl bir yol izlememiz gerektiğini öğrenicem. Bana olan bağlılığı kötü birşey değil. Onu ne gibi yollara sokabilir. Hepimizin oğlu kızı bize bağlı değil mizaten öyle oluyor önce siz görüşüyorsunuz. benim düşüncem baba figürüne öfkeli ve dışa dönük bir çocuk değil ve siz onun her şeyisiniz. size çok bağlı olması ona Allah korusun başka yollara sokmasın. olayın aciliyeti zaten o yüzden. en başında müdehale ederseniz sorun bence çözülecektir. şimdi siz ona videoları sorsanız size mahçup olup içine kapanıp kendine zarar bile verebilir. babasıyla da konuşun bence ki zaten psikolog onu da çağıracaktır. uzmanlar neyi nasıl söyleyeceklerini konuşacaklarını çok iyi bilir merak etmeyin ama oğlunuzu mümkün olduğu kadar bilgisayardan uzaklaştırıp sosyalleştirin
Çocuk ereksiyon olduğu zaman yattığı yatakta yanında siz varsınız yani? Bildiğim kadarıyla erkek çocuklar cinsel içerikli rüyalar görür ve gözünü açınca da yanında bir kadın olması bu durumu aşırı tetikler. O anda sizi annesi değil, kadın olarak görüyor muhtemelen, ve sizi cinsellikle bağdaştırmış olacak ki böyle aramalar yapıyor. Eğer çocuğa anneden çok arkadaş gibi davranıyorsanız bundan vazgeçmenizi tavsiye ederim. Karşısında bir anne görmeli, sizi anne figürü dışında hiç bir şey ile ilişkilendirmemeli bir psikolog daha iyi yönlendirmeler yapacaktır.Sütyensiz geziyorum evin içinde tabiki bu havada doğal olara ama açıpta dekolte göstermiyorum. Bunu yazmadım paylaşımda ama bunu birkaç defa hissettim sabahin erken saatlerinde. Kendisinin haberi yok bundan. Haberi olsa çok utanır. Babası ilgisiz sürekli işten çıkıp başka bir işe giren. Daha sonra çay ocağı işleten ve alkol içen bir adam. Evliliğin 10.senesinden sonrası bana zulümdür. Anlatsam Derya Deniz olur. Benle daha boşanma aşamasındayken diğer eşiyle evlenmek için herşeyini hazır etmişti çoktan
bakın insanın öz evladına karşı soğuması nefret etmesi güzel bir şey mi. iyi bir şey yapacağım derken olay sizi içinden çıkılmaz yerlere götürür. oğlunuza sevginizi anlıyorum saygıda duruyorum ama aranızdaki sevgiyi bağlılığı zedelemeden ve beklemeden gidin uzman desteği alın hemde acilenBana figürüne çok öfkeli hemde. Şimdi bekliyorum. Mudahele etmek için bir kaç kez daha kontrol edicem. Eğer devam ediyorsa ben bunu bizzat psikologa anlaticam ve nasıl bir yol izlememiz gerektiğini öğrenicem. Bana olan bağlılığı kötü birşey değil. Onu ne gibi yollara sokabilir. Hepimizin oğlu kızı bize bağlı değil mi
Bunları düşünüp karar alıyorm şuan. Daha Yeni olan birşey. Kendi psikolojimi veya onunkini bir anlik öfke veya fevrilikle mahvetmek istemiyorum. Psikologa gidicem zaten. Bunun zamanı geldi. Ayrıca o günden sonra yatırmıyorum yanımda. O dediğin biyolojik duruma şahit oldum ama ona bunu çok utanır diye söylemedimAy dayanamayacağım bunu da yazacağım ablacım koca delikanlıyla uyurken sabah bir bakmışsın çocuğundan önce uyanan başka bir şey var nasıl hissedeceksin? Ki yaşanmaz değil yaşanır biyolojik bir durum sonuçta oğlun kontrol edemez. Hadi oğlanın psikolojisini geçtim Bu duyguyla nasıl başa çıkacaksın ne hissedeceksin bundan da mı korkmuyorsun
Utanması gereken zaten sizsiniz. Çocuğu kendinize bağımlı kılıyorsunuz ki kaç yaşına gelmiş çocuk gece korkup sizin yanınıza geliyor. Siz çocuğunuzla göbek bağınızı kesemediğiniz için onı da bu psikolojiye mecbur bırakıyorsunuz.Bunları düşünüp karar alıyorm şuan. Daha Yeni olan birşey. Kendi psikolojimi veya onunkini bir anlik öfke veya fevrilikle mahvetmek istemiyorum. Psikologa gidicem zaten. Bunun zamanı geldi. Ayrıca o günden sonra yatırmıyorum yanımda. O dediğin biyolojik duruma şahit oldum ama ona bunu çok utanır diye söylemedim
Psikolog desteği alicam elbette. Asla onu kaybetmek istemiyorum. Sadece anne oğul kavramının hatırlatılması gerekiyor ve çeki düzen vermemiz gerekiyor yaşantımıza. Zaten kalbini kirmak pahasına artık yanımda uyuyamıyor çünkü izin vermiyormbakın insanın öz evladına karşı soğuması nefret etmesi güzel bir şey mi. iyi bir şey yapacağım derken olay sizi içinden çıkılmaz yerlere götürür. oğlunuza sevginizi anlıyorum saygıda duruyorum ama aranızdaki sevgiyi bağlılığı zedelemeden ve beklemeden gidin uzman desteği alın hemde acilen
Ne anlamda yazdınız bunuBence önce siz bir psikoloğa gidin
Hanımefendi sizi üzmek istemiyorum ama çocuk bilerek sizinle uyumak istiyor anlamıyor musunuz? 16 yaşında kız erkek fark etmez hiç bir ergen çocuk annesiyle babasıyla uyumak istemez aksine onlardan kaçmak, kendi özel alanını oluşturmak ister, odalarında yalnız kalmak ister kimse girmesin ister. Siz hala çocuk korkuyor diyorsunuz.Bana figürüne çok öfkeli hemde. Şimdi bekliyorum. Mudahele etmek için bir kaç kez daha kontrol edicem. Eğer devam ediyorsa ben bunu bizzat psikologa anlaticam ve nasıl bir yol izlememiz gerektiğini öğrenicem. Bana olan bağlılığı kötü birşey değil. Onu ne gibi yollara sokabilir. Hepimizin oğlu kızı bize bağlı değil mi
Bilerek mi yapıyorsunuz bunuNe anlamda yazdınız bunu