Oğlumla ilgili ne yapacağımı bilmiyorum?

siz hissettiğinizde oğlunuz uyanık mıydı? yoksa uyku halinde kendiliğinden olan ereksiyon muydu
 
Babasına ilettiğimde cahilce saldırganca veya umarsızca tepkiler vermesi beni iyice çileden çıkarır emin olun. Uzman doktor ile bunun üstesinden geleceğime inanıyorum
 
Sadece bana figürünün eksikliğinin cezasını çekiyoruz ikimizde.
Baba figürü eksik olduğu için başarılı olmuş çok insan tanıyorum ve biliyorum. Hatta babalar hem inatçı hem toksik nesilli oldukları için şu kavram vardır. "Babama rağmen başarılı oldum" derler.
 
siz hissettiğinizde oğlunuz uyanık mıydı? yoksa uyku halinde kendiliğinden olan ereksiyon muydu
Bunu hiç anlamadım o anda. Çünkü arkamı dönüp yüzüne bakmadım. kalcamda hissedince o anda uyandım ben. Hareket etmedim.
 
Evet doğru ama beş parmağın beşi bir değil biliyorsunuz. Okul başarısı gayet iyi. Zayıf bir notu yok. Ama sosyal olarak bunun eksikliğini hissediyoruz
 
Ayrıca emoji sayısı yorum sayısının 3 katı olan üyelerin dediğini zehir olsa yut, burda kaç kadının cinayete kurban gitmesini önlüyor onlar tabi akşama kadar sinirleri yıpranmış oluyor ama senin iyiliğin için kızıyorlar sana , sana dedikleri seni kızdırsada ömürlük bir sorundan kurtarır.
 
Onu anlayamaz bence, uyuyor numarası yapmış bile olabilir.
yani bilerek yaptıysa izlenenler eyleme de dökülmüş demektir.
Bunu hiç anlamadım o anda. Çünkü arkamı dönüp yüzüne bakmadım. kalcamda hissedince o anda uyandım ben. Hareket etmedim.
sizi üzmek istemiyorum ama 2 ihtimal var ya uyuyordu ereksiyon oldu ya da izlediklerini denedi. bu da uzunca bir süredir bunu düşündüğü anlamına geliyor.
 
Kimsenin çocuğu öyle olmasın zaten, Allah kimseyi evladıyla sınamasın, ama bir bahane bulup ya onu ya kendinizi uzaklaştırmalıydınız. Bu ne hal çık git yatağına demenizi beklemiyoruz zaten, çok sıcak oldu, üşüdüm, tuvaletim geldi, acıktım kahvaltı yapalım gibi konuyu değiştirip yüzüne vurmadan yapabilirsiniz. O anda yaptığından pişmanlık duyar içten içe utanır ve bir daha buna yeltenmezdi söylemek istediğim bu sadece
 
Allahım neler görüyorum ne yorumlar okuyorum ben yarabbim gözlerimi şişle oymak istiyorum şu an. Öncelikle hanımefendi lütfen bi sakin olun.Hayatınızda hiç porno izlemediniz anlıyorum olabilir de. Ama bir ergenin arama kutusuna o kelimeleri yazmasının sizinle bir ilgisi yok." Bana farklı gözle mi bakıyor, kendini babasının yerine mi koyuyor" derken hahaha valla sinirden yazamıyorum elim ayağım titredi ya en sakin şekilde anlatmaya çalışacam. Saçmalamazmısınız lütfen hanfendicim? Öyle birşey mümkün olabilir mi?? O sizin oğlunuz olduğu kadar siz de onun annesi siniz. Tabii ki sizin hakkınızda öyle şeyler düşünmüyor :)) Porno siteleri alayına bu başlıklarla ve konseptle dolu.Herhangi birini izlemiş, konsepti veya ordaki bir nüansı beğenmiş devamında o tarzda aramalar yapmış olabilir bunun sizinle en ufak bir ilgisi yok. Yarın birgün gay sex veya lezbian sex de izleyebilir merak edip bunlar da oğlunuzun gay veya lezbiyen olduğunu göstermez ) Emin olun çoğu kadın tarif ettiğiniz başlıkta videolar izlemiştir ama neyse ki hiçbirimiz babalarımızı o şekilde görmüyoruz. Hatta ebeveynler akla gelirse lanet ediyoruz çünkü işin tüm büyüsü bozuluyor. Lütfen siz de bu fikirleri aklınızdan çıkarın, oğlunuzu bu kadar keskin uzaklaştırmayın kendinizden (psikolojisini asıl bu davranışlar bozar, bknz.reddedilme, utanç, suçluluk duyguları tabii yatakları ayırın ama asıl bunu sorun o psikoloğa bence hala neden korkuyor benimle yatıyor ben onu neden hala bir birey olarak göremiyorum diye) ve lütfen ama lütfen bu düşüncelerinizi kendinize saklayın çocuğa farkında olduğunuzu hissettirerek veya söyleyerek bir travma yaşatmayın.Asıl izlenmemesi gereken porno türleri çok başka ki onu burdan yazamıyorum. Bu durumda rahat olabilirsiniz.
 
Son düzenleme:
bu olayı asla bu hanımefendinin ele aldığı ciddiyetsizlikle ele almayın yoksa oğlunuzu zor kurtarırsınız Kismetimbir
 
Çocuğun annesinin yanında ereksiyon olduğu yorumu da okudunuz mu? Beraber yatarken, kadının kalçasında hissedip uyandığını?
 
Bence maalesef bu kadar hafif değil olay, çocuk da hiç o kadar masum düşünüyor değil, bilinçli olarak arattırıyor bence.
 
O anı bir yaşasaniz şaşkınlık korku tedirginlik aynı anda hissediliyor ve uyku haliyle birleşince donup kalıyorsunuz
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…