Arkadaşlar aslında bunu yazarken bile utanıyorum ama gerçekten çok kaygılı olduğum bir durum var. Benim oglum 16 yaşında. Ben eşimden ayrıldım 6 sene önce. Oğlumun psikolojisi biraz sallandı bizim yüzümüzden. Daha öncede paylaşmıştım biz eski eşimle ayrıldıktan 2 sene sonra oğlumun babasıyla arası tamamen açıldı. Erkek figürü yok hayatında. Sürekli onu kontrol ediyorum. Yalnızlık çekmesine engel olmak için çabalıyorum. Maddi olarak destek oluyorum elimden geldiğince. Arkadaş çevresi olsun sosyal hayatı olsun, internette yaptığı araştırmaları bile inceliyorum. 5 gün önce internette gece yaptığı aramalara baktım. Tamamen Cinsel içerikliydi. İlk başta sorguladım kızdım içimden acaba normal mi dedim ama sonra düşününce Ergendir,erkek çocuğu merak ediyor,ihtiyaci vardır dedim kendi kendime. Cahil bir anne değilim. Ama yaptığı aramalar cok ürkütücü. "Ensest Anne oğul" içerikli videolar gördüm ve bunları iki haftadır izliyor. Biz beraber uyuyoruz bazen sarılıyor bana korkuyor diye kıyamıyorum göndermiyorum odasına yanimda uyuyor. Ama sonuçta temas ediyor bana uyurken. Aklına bunların gelmesini istemiyorum. Birkaç gündür yanımda uyumasin diye "büyüdün artık tek başına uyumalisin"diyorum. Bana farklı gözle mi bakıyor, kendini babasının yerine mi koyuyor ? Yoksa bunlar normal şeyler mi o yaş için cok soru var kafamda. ona hiçbir şey belli etmedim tabi. Babasina soyleyemem bunu ne tepki vereceğini bilmiyorum. Ne yapmalıyım kendim mi konuşup çözmeliyim yoksa psikiyatrist desteğimi almalıyim ona da kadar vermedim daha. Yani kendim konuşmaya kalksam bile hangi dille nasıl konusucagimi bilmiyorum.