- 31 Ekim 2014
- 803
- 996
- 63
- 39
- Konu Sahibi edaligeceler
-
Dersin istersen, ona bir şey demiyorum canım. Zaten ilk mesajımda da dedim, dediyse kendi isteğinden demiştir, öyle "sandığından" değil. Benim anlam veremediğim şey, gerçeği bilmemesi, yani buradaki yorymlara binaen. Halasını annesi kabul etmesi kendi bileceği iş, ama gerçeğin zaten pekala farkında olması lazım 3 yaşında alınan ve başkasıyla sadece 1 yıl geçiren biri olarak, demek istiyorum.
Keske lütfedip sayfaları okusaydınız,böyle boş konuşmuş olmazdınız.Siz neden halası olduğunuz halde anne dedirdiniz ki alsınlar çocuklarını tabi ki anne ve babasıyla büyümeli lütfen zo luk da çıkarmayın
Benim bu konuda anlamadığım şey, çocuk öz annesini babasını 3 yaşına kadar biliyormuş zaten, birliktelermiş. Ayrılınca annesini sormuş zaten. Halasına anne demeye başlaması kendi isteğinden olsa gerek. Yoksa öyle sandığından değil. 3-4 yaş arası bir çocuğun kendi annesini unutup, başkasını anne baba sanması bana çok mantıksız geldi. Bebek değilmiş ki sonuçta alındığında. Yani ilerde gerçeği öğrenmesinden filan bahsedilmiş de yorumlarda, ona binaen diyorum. Normal bir çocuksa zaten gerçeği biliyordur. Zaten öz babası da yakınlardaymış yanlış anlamadıysam. Birden bire bu çocuk kendi öz ebeveynini unutup, halası ve eniştesini anne babası mı sanmaya başladı yani, çok saçma. O zaten halasının ve eniştesinin gerçek anne babası olmadığını biliyordur. Yani biliyor olması lazım. 3 yaş kim anne, kim hala, kim dede bilmek için yeterince büyük bir yaş.
Zor bir durum.. Allah kimsenin basina vermesin..
Cocuk istediginden degil gercekten halasini annesi zannettiginden anne diyor..
Ben de o yaslardayken bazi sebeplerden annemi 1 bucuk sene gormedim..
Annemin goruntusu tamamen hafizamdan silinmisti..
Beni denemek icin annem ilk geldiginde "annen nerde" diye sormus bana..
Tanimamisim, iste felanca yerde gelecek demisim..
O cocukta bile isteye halaya anne demiyor, annesi saniyor..
Yillar sonra da gercek ortaya cikinca bunun hesabini sorar hem annesinden, hem halasindan, hem babasindan.. Herkesten.
Konu sahibi, ne yapmaniz konusunda bir sey diyemeyecegim..
O bahsettiginiz korkunc seyleri anne yapmis mi bilemiyorum..
Ama soyle bir durum var ki o anne kor kutuk pisman olup cocugu icin yanip bitiyorsa,
cocugu kaciramazsiniz..
Nice evlatlar var,
anam isterse sirtimda sopa kirsin yine anam yine anam diyen...
Gidin siddet uygulayan (sizin dediginize gore) bir kadinin kollarina birakin demiyorum,
ama az ustte dedigim gibi anne evladina gercekten annelik yapmak istiyorsa vermemde vermem demek olmuyor, hele gostermemek hic olmuyor..
Yani anne bambaska..
ama kadın evladına gerçekten annelik yapmak istiyorsa bile (ki ben hiç zannetmiyorum)
işkence bir ruhsal bozukluk değil mi? (rapor almışlar ya, yasal işlem yapılacakken ülke dışına kaçmış kadın)
gerçi bunları önceki sayfalardan birinde de yazdım ama
bildiğim kadarıyla bu davranış durduk yere düzelmez
ciddi bir psikolojik bozukluktur ve tedavi edilmesi gerekir
tedavi olmayan insan bunu her daim yapmaya meyilli olur
ben o kadının (annesi demeye elim-dilim varmıyor) tedavi olduğunu hiç zannetmiyorum
olayın bu yönü çok ürkütücü sanki...
2.sayfayi okuyun isterseniz. Çocuğun velayeti konu sahibinde zaten. Ayrıca çocuğun annesi cocugun vücudunda sigara söndürmus. Kardeşi de o kadında birakip gitmişler. Şimdi anne baba oldukları akillarina gelmiş..Ay bu ne saçmalık pardonda siz o çocuğu alıkoyuyorsunuz bunun kanunen suç olduğunu bilmiyorsunuz sanırım biyolojik anne ve baba sağken siz sahiplenemezsiniz göstermemek ne demek bide oğlum diyorsunuz takıntı yapmışsınız duygusal anlamda bağlanmış olabilirsiniz ama bu durum annesi olmadığınız gerçeğini değiştirmez çocuğu anne ve babasına geri verin piskolojisini ilerde bozucak olaylara sebep olmayın
Boşandılar ve çocuğumu iki tarafta red etti. Velayet ben istediğim için direkt bana gecdi. Yoksa jugendamt Türkçesini bilmiyorum alacaktı çocuğu mu.Çocuğun velayetuni anne baba yaşarken hemen nasıl verdiler orayı pek anlamadım.
Annesi AYLARDIR arıyor demissiniz eee çocuk 1 yıldır yaninizdaymis demekki kadın tam olarak birakmamis çocuğun peşini.
Sigara yanigi konusu tabiki bir felaket...ama kanıt var mı elinizde...rapor vs.ya da kimin yaptığı tespit edildi mi?belli mi?
Çocuğun anne babası sagken muhtemelen çocuğu sizden alırlar. Bildiğim kadarıyla anne baba varken devlet korumasına bile çok zor yaptirimlarla geçiyor çocuk. Hele 3. Sahisa verilmesi imkansız gibi birsey.
Halasina anne demesini yanlış buldum.yillar geçmemiş ki 1 yıl olmuş henüz. Aylardır da annesi arıyor diyorsunuz.
Cocugu isterlerse alırlar sizden maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?