Oğlumu annesine gostermelimiyim

nufusta cocuk sizin uzerinizemi

Çoook ama çooook üzüldüm, ne kötü insanlar var.
Ama yeğenin çok ama çok șanslıki senin gibi bir annenin bebeği olmuș canım.
Kesinlikle yolunuzda devam edin ve biyolojik anne ve baba ya o yavrucağı yar etmeyin.
Ama eminim siz zaten heryönü ile bebeğinizin lehine olan herșeyi düșünüp uyguluyorsunuz.
Yüce Rabbim sana ve değerli eșine güç kuvvet ve sabır versin canım.

peki ne yapmalıydı konu sahibi?
üzerinde sigara izleri olan (raporla belgelenmiş)
annesinin "ne yaparsanız yapın" deyip bıraktığı
babasının ben ilgilenemem deyip terkettiği bir çocuğu
"aman banane" deyip kimsesizler yurduna mı gönderseydi???

günlerce annesini babasını aramış konu sahibi
önce istemiyoruz deyip sonra telefonlara bile çıkmamışlar
konu sahibi de velayeti üzerine almış
o zavallı çocuğu sevmiş, harika bir yuva vermiş

bu mudur "çocuğu çarpık ilişkilerin içine sokmak"?

sigara olayı için yasal işlem yapılmış, öz-anne ülke dışına kaçmış
devlet velayeti vermiş
daha ne yapsın???????

"keşke hala dedirtseydin" diyenleri ise hiç anlayamıyorum!
çocuk öncesinde annesini sorarken sonradan kendiliğinden konu sahibine anne demeye başlamış
yahu hangi vicdan anne sevgisine ihtiyaç duyan bir çocuğa kolay kolay annen gitti - yok diyebilir???
çocuk "niye bana söylemedin" dermiş! büyüyünce
bunun bir vakti var. bilinçlenmeden söylense anlayabilecek mi çocuk işkencenin ne olduğunu? neden terkedildiğini?
daha 3 yaşındaymış bunlar olduğunda! şimdi ise 4!

3 yaşındaki çocukları yuvaya bırakınca bile "terk mi ediliyorum" hissi yaşıyor bir çoğu!

Son düzenleme:
Teşekkür ederim

keşke çocuk seni hep hala olarak bilseymiş zaten sen halasıyım dedikçe yine anne olarak seslenirdi sana
ama bu saatten sonra çocuğu hiç göstermeyin bence de
siz acır bir iki göstereyim dersiniz sonra bu istekler sıklaşır en sonda hadi ver çocuğumuzu olur yada çocuğa bir yerde ben senin gerçek annenim der çocuğun dünyası alt üst olur

Siz avukatı olduğunuza göre size cevap veriyim madem.Yıllar önce çocuklarını terkedenler cami avlusuna bırakanlar bile gün gelip çocuklarının peşlerine düşüyolar.Bunlarla ilgili yüzlerce hikaye okduk ve duyduk.Kardeşi yarın bigün durumunu düzeltince belki çocuğu alıp gitmek isteyecek, o zaman nolacak o çocuğun psikolojisi pardon da?

Öyle ya da böyle beğensen de beğenmesen de o çocuğun biyolojik annesi ve babası bu insanlar değil.İlişkiler çarpık diyorum çünkü konu sahibi ve eşi kendini çocuğun ebeveyni ilan etmiş, bi yandan öz babası olan kişi kardeşi ve bu kişiyle görüşmeye devam ediyolar, e gerçek anne de piyasaya çıkmış barışmışlar eee sence bu iş böyle nereye kadar gider yani?çocuk elbet gerçekleri öğrenecek.

Baştan çocuk konu sahibini halası olarak bilseydi durum şu an toparlanabilir bi halde olabilirdi, şimdi gerçek anne meydana çıktığında ben gerçek annenim dediğinde o çocuğun psikolojisi nolacak?

Hadi diyelim barışmadılar kadını ekarte etti kardeşi 10 sene sonra fikrini değiştirip pat diye ben senin babanım dese nolacak?

Ben olayları sizin gibi yüzeysel düşünemiyorum kusura bakmayın.

Bir de soruldu mu bilmiyorum, annen baban ne diyo bu işe, kardeşin şimdi onlara da demesin çocuğumu vermiyor falan diye, anne baban arada kalır mı, bu işe bakışları ne
İlk başta annem baktı bir kaç gün ama yaşlı olduğu için yapamadı, annem Vs benden yan alar canim

Kardeşimi sildim ben görüşmüyoruz asla.

öncelikle ben sizin "çocuğu çarpık ilişkilerin içine sokmaya hakkınız yok" cümlenize yorum yaptım
konu sahibini çok "çarpık" bir dille suçlamışsınız bana göre
ben uzman değilim
fakat uzmanlar evlatlık olduğunun mutlaka söylenmesi gerektiği ile birlikte, bunun yaşının "algının geliştiği" 6-7 yaş yani ilkokul çağı olduğunu söylüyorlar

ama haklısınız, ben sizin derin analizlerinize bu yüzeysel düşüncelerimle cevap veremem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…