- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.064
- 598
- 38
- Konu Sahibi edaligeceler
-
Sen galiba konuyu tam takip edemedin!!!!!Siz neden halası olduğunuz halde anne dedirdiniz ki alsınlar çocuklarını tabi ki anne ve babasıyla büyümeli lütfen zo luk da çıkarmayın
Sebep??????Çok değişik bir olay ama annesini babasını görmesi lazım.
nufusta cocuk sizin uzerinizemiKardeşim ve eşinin çocuğu aslında. boşandılar. Kadın bebeğimi bıraktı kardeşime ve gitti kendi ülkesine..
Ve bebeğimde sigara yanık izleri bile vardı
Annesi tarafından yapılmış.
Kardeşimde bana getirdi... Çekti gitti.
Okadar zorluklar çektik ki eşim ve ben. Aradım ulaşamadım ikisinide.
Bütün hayatımi değiştirdim.
Benim bebeğim oldu. Ben baktım. Ve benim oğlum oldu beni anne eşimi baba bildi...
Ve şimdi arayıp görmek istiyorlar. Bence planları geri almak,barismislar..
Çoook ama çooook üzüldüm, ne kötü insanlar var.Zor zamanlarımda bana yardımcı olmuşdunuz.
Şimdide aynı yardım istiyorum tekrar.
Bebeğimin annesi bana bir Aydır ulaşmaya çalışıyordu. İlk numarasını bilmiyordum acdim konuşmak zorunda kaldım. İyi olup olmadığını görüp göremeyecegini sordu.
Çok iyi merak etme hiç dedim kapattım sonrada cevap vermedim hiç.
Hala arar ara sıra message atıyor
Görmek istiyorum onu ben doğurdum vsvs...
Umrumda değil açık casi..
Canı cehenneme..
Göstermek istemiyorum hiç bi şekilde
Kardeşim le barismislar bu arada
Şimdi benden geri alacaklar akıllarınca
Öyle söylemediler ama hissediyorum
Ve böle Bişeye izin vermem.
Yanlış yapmıyorum bence.
Yoksa?
Geri vermem mümkün değil ama göstermem lazımmı?
Sonra oğlumun aklı karışacak
Birkere de kalmayacak
Hep isticek görmek??
Diyecek başka laf yok bence zaten velayette sende. Sen zorla bana anne de dememişsinki çocuk seçmiş seni. Artık annesin sen. Çocuğunuda kimselere verme. Psikologla da görüş. Bitti gitti.Asla...
Ay durum çok tuhaf ya.
Bence siz bugünleri bi şekilde atlatsanız bile bu iş çok sürmez yani.
Kardeşinizin de bigün fikri değişebilir.
Çocuğu bu şekilde çarpık ilişkilerin içine sokmaya hakkınız yok diye düşünüyorum.
Teşekkür ederimpeki ne yapmalıydı konu sahibi?
üzerinde sigara izleri olan (raporla belgelenmiş)
annesinin "ne yaparsanız yapın" deyip bıraktığı
babasının ben ilgilenemem deyip terkettiği bir çocuğu
"aman banane" deyip kimsesizler yurduna mı gönderseydi???
günlerce annesini babasını aramış konu sahibi
önce istemiyoruz deyip sonra telefonlara bile çıkmamışlar
konu sahibi de velayeti üzerine almış
o zavallı çocuğu sevmiş, harika bir yuva vermiş
bu mudur "çocuğu çarpık ilişkilerin içine sokmak"?
sigara olayı için yasal işlem yapılmış, öz-anne ülke dışına kaçmış
devlet velayeti vermiş
daha ne yapsın???????
"keşke hala dedirtseydin" diyenleri ise hiç anlayamıyorum!
çocuk öncesinde annesini sorarken sonradan kendiliğinden konu sahibine anne demeye başlamış
yahu hangi vicdan anne sevgisine ihtiyaç duyan bir çocuğa kolay kolay annen gitti - yok diyebilir???
çocuk "niye bana söylemedin" dermiş büyüyünce
bunun bir vakti var. bilinçlenmeden söylense anlayabilecek mi çocuk işkencenin ne olduğunu? neden terkedildiğini?
daha 3 yaşındaymış bunlar olduğunda! şimdi ise 4!
3 yaşındaki çocukları yuvaya bırakınca bile "terk mi ediliyorum" hissi yaşıyor bir çoğu!
Teşekkür ederim
peki ne yapmalıydı konu sahibi?
üzerinde sigara izleri olan (raporla belgelenmiş)
annesinin "ne yaparsanız yapın" deyip bıraktığı
babasının ben ilgilenemem deyip terkettiği bir çocuğu
"aman banane" deyip kimsesizler yurduna mı gönderseydi???
günlerce annesini babasını aramış konu sahibi
önce istemiyoruz deyip sonra telefonlara bile çıkmamışlar
konu sahibi de velayeti üzerine almış
o zavallı çocuğu sevmiş, harika bir yuva vermiş
bu mudur "çocuğu çarpık ilişkilerin içine sokmak"?
sigara olayı için yasal işlem yapılmış, öz-anne ülke dışına kaçmış
devlet velayeti vermiş
daha ne yapsın???????
"keşke hala dedirtseydin" diyenleri ise hiç anlayamıyorum!
çocuk öncesinde annesini sorarken sonradan kendiliğinden konu sahibine anne demeye başlamış
yahu hangi vicdan anne sevgisine ihtiyaç duyan bir çocuğa kolay kolay annen gitti - yok diyebilir???
çocuk "niye bana söylemedin" dermiş büyüyünce
bunun bir vakti var. bilinçlenmeden söylense anlayabilecek mi çocuk işkencenin ne olduğunu? neden terkedildiğini?
daha 3 yaşındaymış bunlar olduğunda! şimdi ise 4!
3 yaşındaki çocukları yuvaya bırakınca bile "terk mi ediliyorum" hissi yaşıyor bir çoğu!
İlk başta annem baktı bir kaç gün ama yaşlı olduğu için yapamadı, annem Vs benden yan alar canimBir de soruldu mu bilmiyorum, annen baban ne diyo bu işe, kardeşin şimdi onlara da demesin çocuğumu vermiyor falan diye, anne baban arada kalır mı, bu işe bakışları ne
İlk başta annem baktı bir kaç gün ama yaşlı olduğu için yapamadı, annem Vs benden yan alar canim
ülkesini Hollanda yazmışım yanlışlıkla. DuzelttimSikayette bulunduk kendi ülkesine (polonya)gittiği için bir yaptırım olmadı
Kardeşimi sildim ben görüşmüyoruz asla.Siz avukatı olduğunuza göre size cevap veriyim madem.Yıllar önce çocuklarını terkedenler cami avlusuna bırakanlar bile gün gelip çocuklarının peşlerine düşüyolar.Bunlarla ilgili yüzlerce hikaye okduk ve duyduk.Kardeşi yarın bigün durumunu düzeltince belki çocuğu alıp gitmek isteyecek, o zaman nolacak o çocuğun psikolojisi pardon da?
Öyle ya da böyle beğensen de beğenmesen de o çocuğun biyolojik annesi ve babası bu insanlar değil.İlişkiler çarpık diyorum çünkü konu sahibi ve eşi kendini çocuğun ebeveyni ilan etmiş, bi yandan öz babası olan kişi kardeşi ve bu kişiyle görüşmeye devam ediyolar, e gerçek anne de piyasaya çıkmış barışmışlar eee sence bu iş böyle nereye kadar gider yani?çocuk elbet gerçekleri öğrenecek.
Baştan çocuk konu sahibini halası olarak bilseydi durum şu an toparlanabilir bi halde olabilirdi, şimdi gerçek anne meydana çıktığında ben gerçek annenim dediğinde o çocuğun psikolojisi nolacak?
Hadi diyelim barışmadılar kadını ekarte etti kardeşi 10 sene sonra fikrini değiştirip pat diye ben senin babanım dese nolacak?
Ben olayları sizin gibi yüzeysel düşünemiyorum kusura bakmayın.
Kardeşimi sildim ben görüşmüyoruz asla.
Siz avukatı olduğunuza göre size cevap veriyim madem.Yıllar önce çocuklarını terkedenler cami avlusuna bırakanlar bile gün gelip çocuklarının peşlerine düşüyolar.Bunlarla ilgili yüzlerce hikaye okduk ve duyduk.Kardeşi yarın bigün durumunu düzeltince belki çocuğu alıp gitmek isteyecek, o zaman nolacak o çocuğun psikolojisi pardon da?
Öyle ya da böyle beğensen de beğenmesen de o çocuğun biyolojik annesi ve babası bu insanlar değil.İlişkiler çarpık diyorum çünkü konu sahibi ve eşi kendini çocuğun ebeveyni ilan etmiş, bi yandan öz babası olan kişi kardeşi ve bu kişiyle görüşmeye devam ediyolar, e gerçek anne de piyasaya çıkmış barışmışlar eee sence bu iş böyle nereye kadar gider yani?çocuk elbet gerçekleri öğrenecek.
Baştan çocuk konu sahibini halası olarak bilseydi durum şu an toparlanabilir bi halde olabilirdi, şimdi gerçek anne meydana çıktığında ben gerçek annenim dediğinde o çocuğun psikolojisi nolacak?
Hadi diyelim barışmadılar kadını ekarte etti kardeşi 10 sene sonra fikrini değiştirip pat diye ben senin babanım dese nolacak?
Ben olayları sizin gibi yüzeysel düşünemiyorum kusura bakmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?