- 29 Nisan 2013
- 4.079
- 1.964
- 448
- Konu Sahibi edaligeceler
-
Siz avukatı olduğunuza göre size cevap veriyim madem.Yıllar önce çocuklarını terkedenler cami avlusuna bırakanlar bile gün gelip çocuklarının peşlerine düşüyolar.Bunlarla ilgili yüzlerce hikaye okduk ve duyduk.Kardeşi yarın bigün durumunu düzeltince belki çocuğu alıp gitmek isteyecek, o zaman nolacak o çocuğun psikolojisi pardon da?
Öyle ya da böyle beğensen de beğenmesen de o çocuğun biyolojik annesi ve babası bu insanlar değil.İlişkiler çarpık diyorum çünkü konu sahibi ve eşi kendini çocuğun ebeveyni ilan etmiş, bi yandan öz babası olan kişi kardeşi ve bu kişiyle görüşmeye devam ediyolar, e gerçek anne de piyasaya çıkmış barışmışlar eee sence bu iş böyle nereye kadar gider yani?çocuk elbet gerçekleri öğrenecek.
Baştan çocuk konu sahibini halası olarak bilseydi durum şu an toparlanabilir bi halde olabilirdi, şimdi gerçek anne meydana çıktığında ben gerçek annenim dediğinde o çocuğun psikolojisi nolacak?
Hadi diyelim barışmadılar kadını ekarte etti kardeşi 10 sene sonra fikrini değiştirip pat diye ben senin babanım dese nolacak?
Ben olayları sizin gibi yüzeysel düşünemiyorum kusura bakmayın.
Ay bu ne saçmalık pardonda siz o çocuğu alıkoyuyorsunuz bunun kanunen suç olduğunu bilmiyorsunuz sanırım biyolojik anne ve baba sağken siz sahiplenemezsiniz göstermemek ne demek bide oğlum diyorsunuz takıntı yapmışsınız duygusal anlamda bağlanmış olabilirsiniz ama bu durum annesi olmadığınız gerçeğini değiştirmez çocuğu anne ve babasına geri verin piskolojisini ilerde bozucak olaylara sebep olmayınZor zamanlarımda bana yardımcı olmuşdunuz.
Şimdide aynı yardım istiyorum tekrar.
Bebeğimin annesi bana bir Aydır ulaşmaya çalışıyordu. İlk numarasını bilmiyordum acdim konuşmak zorunda kaldım. İyi olup olmadığını görüp göremeyecegini sordu.
Çok iyi merak etme hiç dedim kapattım sonrada cevap vermedim hiç.
Hala arar ara sıra message atıyor
Görmek istiyorum onu ben doğurdum vsvs...
Umrumda değil açık casi..
Canı cehenneme..
Göstermek istemiyorum hiç bi şekilde
Kardeşim le barismislar bu arada
Şimdi benden geri alacaklar akıllarınca
Öyle söylemediler ama hissediyorum
Ve böle Bişeye izin vermem.
Yanlış yapmıyorum bence.
Yoksa?
Geri vermem mümkün değil ama göstermem lazımmı?
Sonra oğlumun aklı karışacak
Birkere de kalmayacak
Hep isticek görmek??
bana da öyle geldi ama bazı çocukların travmadan dolayı ebeveynlerini unutup yeni aileye anne baba demesi olan şeylermişBenim bu konuda anlamadığım şey, çocuk öz annesini babasını 3 yaşına kadar biliyormuş zaten, birliktelermiş. Ayrılınca annesini sormuş zaten. Halasına anne demeye başlaması kendi isteğinden olsa gerek. Yoksa öyle sandığından değil. 3-4 yaş arası bir çocuğun kendi annesini unutup, başkasını anne baba sanması bana çok mantıksız geldi. Bebek değilmiş ki sonuçta alındığında. Yani ilerde gerçeği öğrenmesinden filan bahsedilmiş de yorumlarda, ona binaen diyorum. Normal bir çocuksa zaten gerçeği biliyordur. Zaten öz babası da yakınlardaymış yanlış anlamadıysam. Birden bire bu çocuk kendi öz ebeveynini unutup, halası ve eniştesini anne babası mı sanmaya başladı yani, çok saçma. O zaten halasının ve eniştesinin gerçek anne babası olmadığını biliyordur. Yani biliyor olması lazım. 3 yaş kim anne, kim hala, kim dede bilmek için yeterince büyük bir yaş.
Velayet konu sahibinde.Ay bu ne saçmalık pardonda siz o çocuğu alıkoyuyorsunuz bunun kanunen suç olduğunu bilmiyorsunuz sanırım biyolojik anne ve baba sağken siz sahiplenemezsiniz göstermemek ne demek bide oğlum diyorsunuz takıntı yapmışsınız duygusal anlamda bağlanmış olabilirsiniz ama bu durum annesi olmadığınız gerçeğini değiştirmez çocuğu anne ve babasına geri verin piskolojisini ilerde bozucak olaylara sebep olmayın
bana da öyle geldi ama bazı çocukların travmadan dolayı ebeveynlerini unutup yeni aileye anne baba demesi olan şeylermiş
örneğin kaçırılan çocuklar da 3 yaşından 7 yaşına kadar bir yerde tutulan çocuklar dönünce kendi anne babasını tanımıyorlarmış bende üç yaşında olanları hatırlamıyorum ama anasınıfına bir yada iki sene önce olanları hatırlıyorum
Bilemiyorum travma durumlarını. Ama anne baba bu. Olay değil ki. Ben de 3 yaşımı hatırlamam, o ayrı bir şey. Ama 3 yaşında ailemden ayrılsaydım, 4 yaşına kadar annemi babamı unutup, bana bakanları annem babam sanmazdım da yani.
Bu konuda oturmayan bir şey var bende.
Kardeşimle boşandılar ozaman 3yasindaydi yavrum. Kadın çekti gitti memleketine. Çocuğu istemiyormuş,benim oyle bir cocugum öyle bir kocam yok deyip gitti. Kardesim de anneme önce,annem bakamadım yaşlıyı. Sonra bana getirdi bıraktı gitti.1 )annesi neden birakti cocugu
2 )ne kadar suredir goremiyor cocugunu
3 ) neden babada degil de sizde
giris-gelisme-sonucunu ,evvelini ahirini bilmiyorum ama bi annenin cocugunu gorme istegi bambaska olsa gerek diye dusunuyorum.
sonucta onun kaninu canini tasiyor.
tabi sebepleri bilmeden, tamamen 2 cocuk annesi olarak, merhamet dahilinde soyluyorum
Onada ben bakarım sonra geri isterler artık..cocuk annesi olmadigini zaten biliyor. sadece anne yerine koyuyor.
bizim de 3 yasinda kuzenimiz annesi terkedip gittiginde anneme anne demeye baslamisti. bir sure babaannesine de anne dedi.
anne acligi icerisindeydi cunku.
anneme cici anne dedirttik, babanneyi de duzelttik.
lakin siz velayetini almissiniz varsin anne desin.
bu tarz bosaninca cocugundan da bosanan insanlara cocuk emanet edilmez. hic gosterip kafasini karistirmayin.
ama kardesinizle tekrar baristiklari icin uzuldum, simdi yaparlar ikinci bir bebek, ona da yazik olur
Dersin istersen, ona bir şey demiyorum canım. Zaten ilk mesajımda da dedim, dediyse kendi isteğinden demiştir, öyle "sandığından" değil. Benim anlam veremediğim şey, gerçeği bilmemesi, yani buradaki yorymlara binaen. Halasını annesi kabul etmesi kendi bileceği iş, ama gerçeğin zaten pekala farkında olması lazım 3 yaşında alınan ve başkasıyla sadece 1 yıl geçiren biri olarak, demek istiyorum.Sanmazdık tabi ama o yaşta "derdik" gibime geliyor. Yani 3 yaşındasın 1 senedir kendi annen baban yanında yok, ekmeğini suyunu verene; sevgi gösterene bildiğin kelimeleri söylicen başka ne yapıcan? O yüzden hala dedirtseydin :/ yorumları bana saçma sapan geliyor, hala dedirtmeye çalışıldıkça ben olsam anam diye ayaklarına yapışırdım ben olsam.
Kardeşimle boşandılar ozaman 3yasindaydi yavrum. Kadın çekti gitti memleketine. Çocuğu istemiyormuş,benim oyle bir cocugum öyle bir kocam yok deyip gitti. Kardesim de anneme önce,annem bakamadım yaşlıyı. Sonra bana getirdi bıraktı gitti.
Ben kardeşimi, ve kadını aradım. Bana dedikleri 'istemiyoruz çocuğu, neyaparsan yap..'
1sene oldu arayıp sormadı. Ben baktım.
Şimdi bir Aydır kadın arayıp duruyor. Bundan ibaret olay. Poposunda 2sigara izi vardı. Ve bilmediğim neler belki.
Velayeti üstüme aldım,şikayet Vs..
Şimdi arıyor işte görmek istiyorum özledim Vs vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?